Valez666 postitused
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 27 korda
- On tänatud: 72 korda
Re: Valez666 postitused
Lugemata postitus Postitas madis64 »
- Hiid
- Ehituspenskar
- On tänanud: 105 korda
- On tänatud: 84 korda
Lugemata postitus Postitas Hiid »

Isiklikuks pole vaja minna. Ropendada samuti mitte. Muidu kehtestab EL sulle sanktsioonid, nigu venemaale!

- veebimeister
- Administraator
- On tänanud: 11 korda
- On tänatud: 18 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas veebimeister »
Vaatan, et tüüp on juba peaaegu igasse teemasse roninud läbustama ja laiamamadis64 kirjutas:Toetan külalise vaatenurka - ei ole mingit mõtet korraldada kiirusvõistlust läbutseja ja admini/mode vahel.

-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 3 korda
Lugemata postitus Postitas Valez666 »
-
- Korralik postitaja
Lugemata postitus Postitas Kristel »

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Mille kuradi pärast need foorumi reeglid on tehtud? Kui olete omale selle austava kohustuse võtnud, siis võiks sellega ka tegeleda.Kristel kirjutas:... Ma võin ju kustutada ja korrale kutsuda nii palju kui jaksan, aga alati on võimalus teha uus kasutaja, uus teema või uus postitus, niiet ausaltöeldes on see suhteliselt surnud ring ning nõustun ka teise moderaatori Hiid-iga. Foorum ju siiski on koht, kus igal ühel on õigus avaldada oma arvamust...
Kristel
Mis surnud ringist jutt käib? Teie peaksite olema järjekindlad, Teie ju kujundate samamoodi foorumi mainet!
Aga vastake siis koos Hiiuga ise Valez666-ga kui ta jälle kirjutab, et kus Eesti parmud on, nagu tiss oleks suust ära võetud. Mina enam ei viitsi lugeda Valezi arvamusi, et kõik Eesti ehitajad on parmudest halturtšikud või haltutsikutest parmud.
Mina igatahes käesoleval hetkel olen loobunud foorumis kommenteerimast.
Tervitustega,
Urmas
-
- Korralik postitaja
Ummik 2ra v6ta sydamesse k6ike mis sylg suhu toob oleme s6psid edasi. Loe oma poolsed kommentaarid veelkord l2bi ja leidub sealgi lauseid mida oleks v6ind paremini s6nastada
-
- külaline
-
- Korralik postitaja
-
- Korralik postitaja
J2lle yks h2daline abistatud. Seekord olime kohe terve ehitusfoorumi tiimiga muret lahendamas.
Urmas t2nada pole vaja oli hea meel sind abistada
-
- külaline
Troll Valez666 irvitab, et sai endale nüüd foorumi, samas argumenteerida soovijad lahkuvad. Braavo!
-
- Korralik postitaja
VABANDUST K6IGILE EHITUSFOORUMI LUGEJATELE.
VALEZ666
Urmasele saadan isikliku text s6numi.
-
- Korralik postitaja
Leidsid ka aega et siia tulla teisi trolliks s6imama? Kas sa ei karda et sedasi v6ivad inimesed ka sind ju hakata trolliks kutsuma?Külaline kirjutas:Ei saa aru miks adminid lasevad endaga niimoodi plõksida ja pähe istuda, mitte midagi tehes, proovides olla lasteaia kasvataja rollis?
Troll Valez666 irvitab, et sai endale nüüd foorumi, samas argumenteerida soovijad lahkuvad. Braavo!
-
- Korralik postitaja
Eks sisu tiheduse ja jutu konstruktiivsuse yle saab igayks omad j2reldused teha, ja peale selle sproti kaane loo on k6ik j2rgnev loetelu otseselt minu kohta 6eldud. Ma arvan et seda v6ib ka labaseks ja solvavaks nimetada. V6ibolla kannatab isegi Trolliks kutsuda
Kui sul on alles nõukaaegne värv, siis äkki on sul kusagil sahtlis ka nõukaaegne konserviavaja, sellega avad nagu sprotikarpi.
Kuna sul on värvi arvelt juba tohutu kokkuhoid, siis Espakis on müüa tühje värvinõusid paari euro eest ja võid sinna ümber valada. Need on plastmassist koos kaanega ja kui värvi järgi jääb, siis saad paarikümne aasta pärast uuesti normaalselt värvipurki avada.Nati naljakas jah, aga minu soovitused olid tõsiselt mõeldud!

(SIINKOHAL SUURE RINGI KYSIMUS MIX EI PEAKS VARVI YHEST PURGIST TEISE VALAMISE JA PUHTALT S2ILITUS EESMARGIL YLE MITTE J@@MA? kes naljast ikkagi aru ei saa et siinkohal soovitatakse toote juhendit eirates best before kohe kindlasti yletand asja kasutada, Kas see on normaalse inimese m6tlemine?)
Vot selle postitusega tõmbasid praegu endale vee peale, vähemalt minu silmis!
"Seda Valez666 ei maksa üldsegi tähele panna, nagunii ta elab omas maailmas või USA-s või mõlemad korraga."
Arvan, et maalril võiks ikka ajusid ka olla, mitte lolluste nägemisest väljakujunenud "Pavlovi koera reflekside" najal tööd teha.
See saab tähendada ainult seda, et USA on arengumaa.
Kuna olen aru saanud, sul puudub mõtlemisvõime ja arusaamine asjadest, et mida, milleks, millega ja miks tehakse, siis ei saa sind aidata.
Kas sul oma aju nüüd üldse ei ole või need ei ole töös?
Sa ei kujuta ette kui hea meel mul on, et sind ei tunne isiklikult! Häbi oleks.
"Mis juhtus sinu eelmise diileriga, kes sulle kräkki müüs? Kukkus kinni? Vaheta ruttu diilerit või vähenda ühe korraga sissevõetava kraami kogust. Praegune kraam või doos on liiga vinge sinu jaoks!
Ole sa tervitatud ja ära keera oma vaimset tervist fakki! Eestimaa ootab talente koju tagasi!""
Ära aja jaburusi suust välja! See, et sina paned nurgatugevdusi kruvidega,siis sellepärast ei maksa veel teistele jama töövõtteid soovitada.
Selline loll alkohooliku möla(suu räägib sellest, millest süda ihkab) hakkab juba ära tüütama.
Enne kella 10 pole põhjust jalgu alla ajada. Nüüd sai Säästuka ees üks 2l Taurus(vedel leib) hommikusöögiks kulistatud ja nüüd hakkab pulli saama. Muide, Valez, me siinmail ei pea õlli paberkotist jooma, vaid võime seda täiesti avalikult teha, kasvõi poe ees kasvõi koppide kõrval.
Selline loll alkohooliku möla(suu räägib sellest, millest süda ihkab) hakkab juba ära tüütama.
Ummik ise on ytleb et on Tauruse mees

-
- Korralik postitaja
Loe korra uuesti kogu see foorum siin l2bi, sealhulgas ka urmase enda tsitaadid mille v2lja t6in ja tule r22gi meile uuesti kui tublid eesti maalrid onmnjahh kirjutas:Valez-könn-halturtsik, kle, millal sind üleüldse puurist välja lasti?
Ma olen Ummiga kohtunud - ta on kõige asjatundlikum, ausam ja korrektsem siseviimistleja (ca 10 tk tean selle ala tegelasi).
-
- külaline
Nüüd taipasin, miks ameerikamaa komöödiasarjades taustaks topitakse plaksutamine ja naer publiku hulgas. Ikka selleks, et inimesed teaksid õige koha peal naerda ja naerust tilga püksi lasta. Isegi mõelda ei viitsita sealmail, kõik tehakse ette ja taha ära.Valez666 kirjutas:Siin on siis Urmase mitte halvustavad, mitte solvavad ja mitte labased kommentaarid
...Kui sul on alles nõukaaegne värv, siis äkki on sul kusagil sahtlis ka nõukaaegne konserviavaja, sellega avad nagu sprotikarpi.
Kuna sul on värvi arvelt juba tohutu kokkuhoid, siis Espakis on müüa tühje värvinõusid paari euro eest ja võid sinna ümber valada. Need on plastmassist koos kaanega ja kui värvi järgi jääb, siis saad paarikümne aasta pärast uuesti normaalselt värvipurki avada.Nati naljakas jah, aga minu soovitused olid tõsiselt mõeldud!![]()
-
- Korralik postitaja
-
- Korralik postitaja
- rokikas
- Ehituspenskar
- On tänanud: 227 korda
- On tänatud: 231 korda
Lugemata postitus Postitas rokikas »

ehitusremont@gmail.com
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Kristel »
Niisiis küsimus, kas võib selle teema lõpetuks lugeda?
Kristel
-
- külaline
Toon siia ühe näite, kus modedel kulub korra hoidmiseks üks klikk ja praktiliselt ei mingit ajakulu. Foorum on seal puhtam, kuivem ja ka hulga sisukam. Jääb mõistmatuks, miks seda praktikat siin ei kasutata?
http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... t&start=45
Selle lausega on kõik kokku võetud ja kas see teema on siin kinni või lahti ei oma mingit tähtsust enam.Troll Valez666 irvitab, et sai endale nüüd foorumi, samas argumenteerida soovijad lahkuvad. Braavo!
-
- Korralik postitaja
Sorry ummik aga sul puuduvad elementaarsed arusaamad v2rvidest
-
- Korralik postitaja
Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”