looder54 kirjutas:Jah, olin sunnitud veelkord läbi lugema selle Maaülikooli teostatud uuringu
kaminahi kirjutas:Pane palun selgituseks link, millist uuringut olid sunnitud lugema.

Lugemata postitus Postitas rokikas »
looder54 kirjutas:Jah, olin sunnitud veelkord läbi lugema selle Maaülikooli teostatud uuringu
kaminahi kirjutas:Pane palun selgituseks link, millist uuringut olid sunnitud lugema.
Lugemata postitus Postitas looder54 »
Oi-oi-oi! Eks ta ole, nii savijalgadel su eluke! Ja veel tunned minu pärast muret.kaminahi kirjutas:Tead, juhm, sa ikka natuke segad minu elu ka juba. Tsupakaa.
Lugemata postitus Postitas meelisvaiksaar »
Lugemata postitus Postitas kaminahi »
kaminahi kirjutas:Foorumis seda põhjakõrbend sousti ei klaari. Tulemas on jäejekordne teemakohane üritus ja seal klaarime. Kaua võib.
http://www.teaduspark.ee/et/uudised/333 ... ejaid/2012
Maja, mis on vanemat tüüpi, hilisema soojustamiseta, vajab soojusenergiat maksimaalselt 100 W/m², renoveeritud maja 80 W/m². Kõige uuemate, hästi soojustatud majade puhul tuleb võtta vastav näitaja projektist, kuid vaevalt on see alla 60 W/m².
rokikas kirjutas:A. Sa ei tea mis uuringust juttu.
B. Sa ei oska linki siia panna.
C. a + b
![]()
"Kipsiteemades" on oma "pooletoobine" juba olemas. Nii et sorri, pead siia jääma.
Jätkuks.kaminahi kirjutas:Foorumis seda põhjakõrbend sousti ei klaari. Tulemas on jäejekordne teemakohane üritus ja seal klaarime. Kaua võib.
http://www.teaduspark.ee/et/uudised/333 ... ejaid/2012
Maja, mis on vanemat tüüpi, hilisema soojustamiseta, vajab soojusenergiat maksimaalselt 100 W/m², renoveeritud maja 80 W/m². Kõige uuemate, hästi soojustatud majade puhul tuleb võtta vastav näitaja projektist, kuid vaevalt on see alla 60 W/m².
Kõige uuem(NB, arikkel ilmus 2014), hästisoojustatud maja, 120 ruutu. 120 x 0,06 = 7,2 kWh 7,2 x 24= 172,8 kWh ööpäevas.
172,8 : 3,2 = 54 kg kuivi halgusi.
Lugemata postitus Postitas Imelik »
kaminahi kirjutas:.... hästisoojustatud maja, 120 ruutu. 120 x 0,06 = 7,2 kWh 7,2 x 24= 172,8 kWh ööpäevas.
172,8 : 3,2 = 54 kg kuivi halgusi.
kinu- sobib hästi asja kirjeldama.Me lend pole eriti kõrge kuid natuke ikka saab ...
Ongi kinu. Aga nimetatakse teaduseksImelik kirjutas:kaminahi kirjutas:.... hästisoojustatud maja, 120 ruutu. 120 x 0,06 = 7,2 kWh 7,2 x 24= 172,8 kWh ööpäevas.
172,8 : 3,2 = 54 kg kuivi halgusi.Ei ole "okkane rada", hoopis valu ja vaev on.
kinu- sobib hästi asja kirjeldama.Me lend pole eriti kõrge kuid natuke ikka saab ...
Siin "seltskonnas" on tavapärane, et ei tehta vahet energiavajadusel ja võimsusvajadusel ning sellel, et need ei ole üks ja sama asi.kaminahi kirjutas: Kas sina usud seda kinu, mis ma siin arvudes kaasaegse maja kohta kirja panin? Kui tahad ise teaduskinu teha, tee oma kinu. Istun esimesse ritta.
Toimi siis asjalikult ja ära kinutaImelik kirjutas:Asjalikkus on kahtlemata tervitatav nähtus
kWh/h=kW - on keskmine võimsus . See võib olla suvaliselt valitud ajavahemikus -minut, sekund, aasta, tund jne.(tavaliselt kasutatakse ajavahemikku 1h). Seos võimsusvajadusegaEnergiavajadus on tunnis samaväärne vajatava võimsusega
Imelik kirjutas:kWh/h=kW - on keskmine võimsus . See võib olla suvaliselt valitud ajavahemikus -minut, sekund, aasta, tund jne.(tavaliselt kasutatakse ajavahemikku 1h). Seos võimsusvajadusegaEnergiavajadus on tunnis samaväärne vajatava võimsusega
puudub. Tõsi, keskmine võimsus peab tagama ajavahemikus vajatava energia.
Teiega saab lihtsalt kinu.
Imelik kirjutas:On -off ja 0,5h on täiesti kontekstist väljas. Või ei suuda mina seda mõista?
Imelik kirjutas:Kui ruumi energiavajadus on 5 kWh/h ja me plaanime küttra 1h siis on võimsusvajadus 5kW.
Kui me plaanime hakkama saada 0,5 h -ga , mis on siis võimsuse vajadus....?
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025