korteri remont

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
madis64
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 27 korda
On tänatud: 72 korda

Re: korteri remont

Lugemata postitus Postitas madis64 »

Imelik kirjutas:Ei taga ...
Saad sa seda väidet millegagi tõendada?

See, mida klient "ostab" on teenuse tarnimise (sisu) mõistes ebaoluline.
Küülaline
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 89 korda
On tänatud: 142 korda

Lugemata postitus Postitas Küülaline »

Tõstke käsi püsti, kes viitsis antonsi viimase traktaadi läbi lugeda.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

antonsi kirjutas:... Ka petmine on usalduse võitmine...
Seda`nd jah, aga minul ei ole teadlik petmine usalduse võitmise eesmärgiks küll kunagi olnud.

Urmas
madis64
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Külaline kirjutas:
antonsi kirjutas:... Ka petmine on usalduse võitmine...
Seda`nd jah, aga minul ei ole teadlik petmine usalduse võitmise eesmärgiks küll kunagi olnud.
Pigem on petmine vahend (üks meetoditest) usalduse võitmiseks.
Valez666
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Valez666 »

Antonsile on kappremont kohe v2ga sydame l2hedane ja hingeline ning filosoofiline teema. Mind hakkas kohe huvitama et mis k2kki meie tarkvara arendajast ehitaja ka kokku on suutnud keerata. Ehk saaks mingi loetelu t66dest mida sa oma tarbeks oled voimeline teostama. V2rvimine kips sein lauspahteldus jne. Huviga vaataks ka HD pilte sinu saavutustest. Edu sulle
antonsi
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 4 korda
On tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas antonsi »

Valez666 kirjutas:Antonsile on kappremont kohe v2ga sydame l2hedane ja hingeline ning filosoofiline teema. Mind hakkas kohe huvitama et mis k2kki meie tarkvara arendajast ehitaja ka kokku on suutnud keerata. Ehk saaks mingi loetelu t66dest mida sa oma tarbeks oled voimeline teostama. V2rvimine kips sein lauspahteldus jne. Huviga vaataks ka HD pilte sinu saavutustest. Edu sulle
ära tärista :lol: minu puhul on asi tegelikult palju lihtsam, kui sulle tundub, sest olen esimese kutsena omandanud ehituslaudsepp-puusepa eriala ja ka töötanud varem puusepa, üldehitaja ja ka mööblitislerina. Minu jaoks tõesti ei ole paljud ehitusega seonduvad tööd ületamatuks takistuseks. Ja ära saa sellest aru, et ma seda kõike koguaeg ja igal võimalusel ise teen ja kunagi teenusena ei osta.
Valez666
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Antonsi et tegelikult on siis ikkagi tegu 6li ex ehitusmehega kes end armastab nyyd tarkvara arendaja sulgede taha peita. Teema algataja teatab ju selgelt et peale tapeedi igasugune kogemus puudub. ka asjade korvalt vaatamine voib osutuda v22rt kogemuseks nagu you tube. Ja sellisele v2hem asja kokku puutund inimesele ei maksa innustada elekter plumbing drywall plaat ja frame. Asja kogend inimesena on ainuke soovitus ikka mujal elada ja lasta spetsidel asja kallal murda isegi kui tuleb laenu v6tta. Ilma rahata ehk on targem koguda seda nats ette.
antonsi
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Valez666 kirjutas:Antonsi et tegelikult on siis ikkagi tegu 6li ex ehitusmehega kes end armastab nyyd tarkvara arendaja sulgede taha peita. Teema algataja teatab ju selgelt et peale tapeedi igasugune kogemus puudub. ka asjade korvalt vaatamine voib osutuda v22rt kogemuseks nagu you tube. Ja sellisele v2hem asja kokku puutund inimesele ei maksa innustada elekter plumbing drywall plaat ja frame. Asja kogend inimesena on ainuke soovitus ikka mujal elada ja lasta spetsidel asja kallal murda isegi kui tuleb laenu v6tta. Ilma rahata ehk on targem koguda seda nats ette.
Sul on 100% õigus, lihtsam on osta teiste aega. Korduvalt on ka siin kirjutatud ja ka ma ise olen seda kirjutanud, et teenust sisse osta on 100 korda lihtsam ja ka oma esimestes vastustes viitasin selgelt probleemidele mis võivad tekkida vs kogu raha ja osta sisse, koli välja või ela sees jne . Kõrvalt lugejana kajab ka see seisukoht siin foorumi teistes teemades kõvasti läbi kus arutelu sageli maandatakse ost/müük teemaks, erandina potseppade teemad kus sõidetakse kohe kellu või tellistega munadesse :rotfl: . Teemaalgataja on ilmselt ammu huvi selle teema vastu kaotanud ka ja ainult meie siin vaikselt jahume juba teistel teemadel.

Võta ka enda jaoks teema kokku. Mulle tundub, et teemavälise arutelu sütitas ikkagi vestlejate erinev optimism/pessimism erinevate tegevuste osas ja ma ei pea ju vabandama või vaikima kuna olen optimist. Sellest ei ole ka abi, kui sa mind (või teisi) suhtluse käigus õliks kutsud :clapping: sinu ja minu oskuseid erinevates valdkondades saab võrrelda vaid kattuvates osades, see on juba kõigile ammu selge.
Imelik
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 33 korda
On tänatud: 83 korda

Lugemata postitus Postitas Imelik »

madis64 kirjutas:... võiks kontrollvariandiks võtta ... poolt pakutava remondipaketi. Kaubaketi nimi võiks ju mingi elementaarse pädevuse tagada.
Imelik kirjutas:Ei taga sest klient ostab pigem hinda.
madis64 kirjutas: Saad sa seda väidet millegagi tõendada?
Konkreetsel juhul mitte. Tean paari sarnase teenuse pakkujat ja seos kaubandusega peegeldub sobivas hinnas ja olukorras, kus tegija vajab väiksemaid lisatöid. Tõsi, pidevate pretensioonide puhul vahetatakse ilmselt teenusepakkuja välja. Vastutus jääb ikkagi tegijale.
Vaevalt, et ka mainitud juhul võtab kaubandus ehitusettevõtja või atesteerija rolli. Või ma eksin?
madis64 kirjutas: See, mida klient "ostab" on teenuse tarnimise (sisu) mõistes ebaoluline.
Olen nõus, et teenust peaks osutama olenemata hinnast erialal pädev inimene. Kui pakutav hind ei võimalda, ei peaks ka teenust üldse pakkuma. Elu aga näitab, et siis saab pakkuda "kliendisõbralikku" teenust.
Korteri remont.
Teenust saab osta eelarve piires. Mida osta ei saa, saab ise teha vajalikke oskusi omandades (õppides). Mida ei omandata aga tehakse, saab teha ümbritsevaid ohustades (mõningatel juhtudel saab ka ohustatud ainult ilumeel).
Kas me peaksime hindama teemaalgataja võimeid?
madis64
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Imelik kirjutas:Vaevalt, et ka mainitud juhul võtab kaubandus ehitusettevõtja või atesteerija rolli. Või ma eksin?
Mina isiklikult loen antud reklaamist välja, et kaubanduskett võtab kanda tööde teostaja rolli. Ning tööd tuleb teostada loomulikult vastavalt regioonis kehtivatele standarditele, lepingutingimustele ning heale ehitustavale :hello:
madis64
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Imelik kirjutas:Elu aga näitab, et siis saab pakkuda "kliendisõbralikku" teenust.
Kui klienti teavitatakse sellise teenuse sisust ja klient sellega nõustub, on ju kõik korras, muul juhul on tegemist pesuehtsa kelmusega.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Imelik kirjutas:... Tean paari sarnase teenuse pakkujat ja seos kaubandusega peegeldub sobivas hinnas ja olukorras, kus tegija vajab väiksemaid lisatöid...
Olen kunagi ammu proovinud kaubandusse jätta visiitkaardilaadset(kodune toodang) toodet, aga efekti ei olnud ja loobusin. Tundus, et poodi jala vahele saamiseks tulevad vist mängu järgnevad märksõnad stiilis nagu tutvus, vahendus%, raamat(järjehoidjaks vautšer), ämma öökapp, kilekott jms.
See on ainult minu arvamus!
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Valez666
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Jahh Ummi ,mina pole elus visiit kaarti oma nimega omanud sest leidsin juba 5 ja 10a tagasi et see kuhugi ei vii. Eks Matu suudab sulle ehk mingit muud vanarahva tarkust soovitada, aga omalt poolt lisaks et jahh, vahelt % maksta poele voi teatavatele isikutele, ehk siis money talks ja bullshit walks all day long

Antonsile veel oleks yks kysimus, et kas tarkvara lahendused on sulle samamoodi hingelt l2hedad teemad kui kappremont? Et meite kandis ikka soovitatakse et tegele ja 6pi seda mis meeldib ja tegele millega meeldib, tee t66d ja n2e vaeva siis tuleb ka armastus. voibolla pead hakkama hoopis remondimeheks
vanarahva tarkus sulle kaks k2rbest yhe hoobiga
antonsi
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Valez666 kirjutas: Antonsile veel oleks yks kysimus, et kas tarkvara lahendused on sulle samamoodi hingelt l2hedad teemad kui kappremont?
Tehnoloogia ja programmeerimisvaldkond ongi õpitud ametitest enim naudingut pakkunud. Mingilt tasemelt vajab palju mõtlemist, suhtlemist ja teiselt poolt lisab ellu piisavalt vabadust, et töötada kodust ja veeta rohkem aega koos perega.
Vasta