Jah, viimasel ajal amperaazhe müügilepingutesse enam ei panda.Olaf kirjutas:Siiski eksisin, ma mälu järgi pakkusin, ostu-müügi lepingus puudub märge amperaaži kohta. Vaatasin praegu järgi. Mul peaks selline märge olema vist ka iseteeninduses.
Mul endal oli sama juhus, võrku ehitati mitu korda ümber ja EE saatis iga natukese aja tagant uue lepinguvormi ja kuskil polnud ampreid kirjas. Mina arvasin oleva 50 A (nõukaaegne automaat majas olevas arvestikilbis) ja nimelt ei võtnud sellepärast ampritasuga pakette, sest ei tahtnud peakaitset vähendada. Ükskord aga kui maja elektrit hakkasin ümber tegema, siis selgus, et allkirjastatud liitumisleping sellele hoonele üldse puudub ja EE oli arvestanud 25 A -ga - nemad olid peale õhuliini kaablisse panekut otsustanud, et liitumispunkt on maakaablikapis kus sulakad. Arvesti aga majas. Ja olidki sinna kappi pannud 25A sulakad. Kuna majas on kaks korterit, elektriboilerid ja soojuspumbad, mõlema korteri peakaitsd 3x20A, siis nõudsin ikka oma 50 amprit. EE ise ei leidnud kuskilt enam miskit jälge selle kohta ja ajas oma 25 A joru. Mina lõpuks leidsin miski pealkirjata ja numbrita aga ikkagi allkirjastatud paberi 99-ndast aastast, kus see 50 A oli kirjas, siis nad lasid kõrvad lonti ja jäid nõusse. Leppisime kokku 35 A peale (aga nad oleks andnud ka 50 ).
trebla