Foorumlased!

Kõik teemad ahjude, kaminate, korstende kohta
kaminahi
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 398 korda
On tänatud: 194 korda
Kontakt:

Re: Foorumlased!

Lugemata postitus Postitas kaminahi »

Minagi tunnistan, et olen vaid aina eksinud ja köik mida olen teinud või öelnud on olnud vale ja vigane ja kõik ahjud on katki ja lõhki ja üldse, olen mees kes ainult eksib. Ootan juhtnõõre.
Hea tava on arvustada inimeste mõtteid ja arvamusi, mitte isikuid endid, ning oma arvamusi argumenteerida.
tel. 54514881 OÜ Ahjumaailm, http://www.ahjumaailm.ee
koostöös http://www.unibuild.ee
------------------
www.ehituspenskarid.com
teadja
külaline

Lugemata postitus Postitas teadja »

kaminahi kirjutas:Minagi tunnistan, et olen vaid aina eksinud ja köik mida olen teinud või öelnud on olnud vale ja vigane ja kõik ahjud on katki ja lõhki ja üldse, olen mees kes ainult eksib. Ootan juhtnõõre.
Vöta asja rahulikult keegi pole syndinud meister! Tömba oma edevuses vähe
tagasi, vabanda pottseppade ees, keda isinlikult solvanud ja usun, et nad
näitavad sulle meeleldi kuidas ahjuladumine käib!
kaminahi
Ehituspenskar
Ehituspenskar
Kontakt:

Tule ja tulge ehitusmessile ja seal räägime, raisk ;)

Kes naljast aru ei saa, siis mina pole tohter. Ei suuda aidata. Olen aga tohtritelt kuulnud, et see tõbi süveneb peale teatud koguse alkholi läbitöötamist. Siis ollakse oma naljade ainukesed naerjad, mida teised juba ammu ei naera.
Hea tava on arvustada inimeste mõtteid ja arvamusi, mitte isikuid endid, ning oma arvamusi argumenteerida.
------------------
www.ehituspenskarid.com
taastaja
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 12 korda
On tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas taastaja »

Aga kes ütles, et staari elu on kerge!? :lol: Fännid, fännid.... ;)
ärge sõimake,aidake mind.
teadja
külaline

kaminahi kirjutas:Tule ja tulge ehitusmessile ja seal räägime, raisk ;)

Kes naljast aru ei saa, siis mina pole tohter. Ei suuda aidata. Olen aga tohtritelt kuulnud, et see tõbi süveneb peale teatud koguse alkholi läbitöötamist. Siis ollakse oma naljade ainukesed naerjad, mida teised juba ammu ei naera.
Oletame, et see oli kutse. Millal see mess on ja kus? Proovin paar söpra kah
kaasa rääida, nad ka veidi kursis selle foorumi tegemistega, Nad kyll rahvuselt
Soomlased, aga loodan, et keelepärjääri murrame. Loodame, et kylastajad
saavad siis ka kysida, ahjuehitajalt, konkreetsemalt, mis, kus ja kuidas ja hea
oleks,kui saab näha ka nöuetekohast projekti. Edu!
maik
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 18 korda
On tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas maik »

teadja kirjutas: Oletame, et see oli kutse. Millal see mess on ja kus? Proovin paar söpra kah
kaasa rääida
Läheb põnevaks :blackeye:

:jooma
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 227 korda
On tänatud: 231 korda

Lugemata postitus Postitas rokikas »

:cray:
Viimati muutis rokikas, 31 Mär 2013, 18:51, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
motamees
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 209 korda
On tänatud: 191 korda

Lugemata postitus Postitas motamees »

KordniK kirjutas:Rokikas palun too teadja eelnevast kirjast välja häma, või halvustus, kui seda ei leia, siis võiksid hoopis vabanduse teadjale siia kirja panna.

KordniK
Oli üks konkreetne teema, kus paluti välja tuua Teadja hämad ja valed. Sinna hakkas kogunema tsitaate, aga äkiste see teema kadus.
Kodanik KordniK peaks ennekõike vaatama oma sisse ja teema tausta. Nii, et vabandusest on asi veel kaugel, kuigi Teadja on ennast viimasel ajal parandanud. :good: Kui nii edasi läheb, võib temast veel asja saada.
Olgu siis Teadjaga kuda om, aga foorumit ei saa ka ära "kuivatada". Mingid naljad ja vahekõned muudavad sisu mahlakamaks ja lõbusam lugeda.
Koerakarja jutt on ka täiesti imelik. Vaidlusi ikke on ja ühed on ühel pool ja tised teisel. Ega siis "vastasleeri" vaidleja ei pea olema kohe sealse eeskõneleja peni või äraostetu. Ta lihtsalt väljendab oma seisukohta.
Äkki siis KordniK ka nüüd põhjendab "nalja" minu postitusega. Seal ei olnud midagi teemavastast ega sõimu. Mille alusel ikkagi kustutamine käib? Ka nüüdne allesjäänud versioon kustutati kaks korda. Mis siis äkki muutus?
.
Tel 5o9279o
kaminahi
Ehituspenskar
Ehituspenskar
Kontakt:

teadja kirjutas:

Minu fännid on ka meeletus ootuses sinuga kohtuda. Ahju projekt on rohkem kui nõuetekohane aga eelkõige on siiski telliste ja segude esitlus. Ahju valmis ei saa seal ehitada, mis ei tähenda, et ma ei saa sulle joonpaisumise küsimusi õpetada. :P
Ahjumessile pead sõitma koos Leeviga.
------------------
www.ehituspenskarid.com
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Viimati muutis rokikas, 31 Mär 2013, 18:52, muudetud 1 kord kokku.
teadja
külaline

Sa kaminahi oled naljamees köva. Nii,et valmisahju ei näegi. Siis jääb ära.
Projektide yle projekteeijaga kaklemisest minul kyll körini. See käib ikka enam-
vähem iga uue objekti puhul, ausalt körini. Sinu fännimlubiga saan piike murda
ka siin foorumis, ei pea selleks Tallinna söitma.
fanatic
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 30 korda
On tänatud: 44 korda

Lugemata postitus Postitas fanatic »

teadja kirjutas:

Igati väärt mõte :thumbsup: Sellest oleks küll patt loobuda. Vaielge need teemad siis sirgemaks ja andke ka siia teada ja ehk peale seda oleks ka foorum vähe puhtam ja kuivem.
kaminahi
Ehituspenskar
Ehituspenskar
Kontakt:

teadja kirjutas:Sa kaminahi oled naljamees köva. Nii,et valmisahju ei näegi. Siis jääb ära.
Projektide yle projekteeijaga kaklemisest minul kyll körini. See käib ikka enam-

Tule ja tulge aga! Ma näitan lähedal objektil nii valmivat tellisahju kui valminud kahhelahjusi ja võime kogu minu repertuaari läbi jalutada. See piikide murdmine, see lõpeta ära. Oled ikka paras tüütus ise. Ainult tola võib kirjutada, et "looduskivi rõngad" ahju koos hoiavad ja selliseid pärleid oled siin puistanud kõriauguni. Ja siis küsid, miks sind meistriks ei usuta :rotfl:
------------------
www.ehituspenskarid.com
teadja
külaline

kaminahi kirjutas:
teadja kirjutas:Sa kaminahi oled naljamees köva. Nii,et valmisahju ei näegi. Siis jääb ära.

Tule ja tulge aga! Ma näitan lähedal objektil nii valmivat tellisahju kui valminud kahhelahjusi ja võime kogu minu repertuaari läbi jalutada. See piikide murdmine, see lõpeta ära. Oled ikka paras tüütus ise. Ainult tola võib kirjutada, et "looduskivi rõngad" ahju koos hoiavad ja selliseid pärleid oled siin puistanud kõriauguni. Ja siis küsid, miks sind meistriks ei usuta :rotfl:
See, mida sina usud kaminahi, minule täiesti savi. Samuti ollakse kursis ka sinu
tegemistega läbi sellesama foorumi, nii, et uudist pole nagu midagi. Vaevalt sa
oleksid suutnud rabada kedagi mingi muudatusega oma ladumiskunstis. Ma lähen
ikka kusagile sinna, kus midagi körva taha panna ja huvitavat.
kaminahi
Ehituspenskar
Ehituspenskar
Kontakt:

teadja kirjutas: Ma lähen
ikka kusagile sinna, kus midagi körva taha panna ja huvitavat.
Lubasid siia ühe pildi üles panna. Kas see lubadus jääb jõusse? Mind lihtsalt huvitab kuidas sellest lubadusest taganed :)
------------------
www.ehituspenskarid.com
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Viimati muutis rokikas, 31 Mär 2013, 18:52, muudetud 1 kord kokku.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

KordniK kirjutas:Netis on miljoneid pilte, kuid tihti juhtub ka nii, et väljast igati vinks-vonks ahi on seest väga-väga valesti ehitatud, seega ei tõesta ilus klantspilt veel midagi, kes vähegi teemaga kursis on saab ka kirjatükist aru mis mehega tegemist.

KordniK
No see lause ajas ka mul keema midagi mittevajalikku siseorganites! Millistel tõenditel põhineb see minu poolt punasega rõhutatu? Kodanik KordniK laskus selle lausega "teadja" ja teiste sarnaste kommentaatorite tasemele!
On olemas pildid tehtud töödest (ahjudest, pliitidest või mis iganes küttekoldest), mis töötavad, klientidelt pole nurinat kuulda, aga siis tuleb siin foorumis keegi "teadja" või lausa mitu tema sarnast ja väidavad süüdimatult, et kõikse Kaminahju ehitatu on pask, valesti tehtud, lõhki köetavad jnejne... ja ilma konkreetsete tõestusteta, siis saab seda nimetada ainult avalikuks laimuks. Kas sellise laimu peale peaks kõrvad lonti laskma? Mina küll ei laseks!
Muideks, seda foorumit loevad ka külastajad, kes ei tea potsepandusest ööd ega mütsi, kuid teavad enam-vähem, milline peaks välja nägema tulevane ahi ja otsivad sellise tegijat. Loeb natuke seda foorumit, hakkas näiteks meeldima Urmas Hiielaane, Motamehe, Kaminahju või tema õpilase Riina tehtu või paljude teiste tehtu ja sooviks midagi sarnast, aga natuke lugedes postitusi, saab "teadja" kirjutatu põhjal teada, et Kaminahi toodab puhast, selget ja ehedat paska ning seda juba päris palju aastaid, kusjuures sellele pasale on veel tellijaid. Mida KordniK arvab, et kuidas otsustab see külastaja? Kirjutasin selle näite inimese seisukohalt, kes on võhik potsepanduses ja usub loetut ega oska seedida Teadja ja veel mõne teise kirjutatut. Kõige hullem on see, et kui ta tahaks "teadjat" tema jutu põhjal endale ahju ehitajaks, siis foorumi kaudu Teadja poolt õigesti ehitatud, mittelõhkiminevaid, kõikidele parameetritele vastavaid, õigesti projekteeritud ..... ahjude pilte ei leia. Otsi palju tahad! Minu arvates on "teadja" siiani osanud enamustes oma postitustes teiste "supikaussi sülitada", lubamata oma keedetud suppi süüa.
"teadja" jutu järgi peaksid Kaminahi ja kõik tema jüngrid juba ammu kui mitte just istuma vangitornis, siis vähemalt olema pankrotis, nende kutsetunnistused kehtetuks tunnistatud ja potsepanduse alal igasugune majandustegevuse keeld kohtu poolt peale pandud! Millegipärast on olukord vastupidine. Miks on see nii, on ka minule arusaamatu? Mingi looduse vingerpuss? :scratch:
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
kaminahi
Ehituspenskar
Ehituspenskar
Kontakt:

Loodan, et tuleb huvitav päev ka foorumis. Sõidan täna tuhatjatuliselt potimeistri juurde ja olen kindel, et päev saab olema super ilus ja huvitav.
PS Tänud Urmasele. Ikkagi Mees.
------------------
www.ehituspenskarid.com
raga
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 22 korda

Lugemata postitus Postitas raga »

pigem on nii, see mis näeb väljast ka ok välja, on reeglina ka seest ok. Mis väljast jamps, siis seal sees ei saa miskit eriti paremat olla. On ka muidugi erandeid. Ei saa ma ka aru, mis jubedat on kaminahjus...ja miks ta lõhki peab minema alati. Otsesiibrit ise enam ei paigalda.
teadja
külaline

raga kirjutas:pigem on nii, see mis näeb väljast ka ok välja, on reeglina ka seest ok. Mis väljast jamps, siis seal sees ei saa miskit eriti paremat olla. On ka muidugi erandeid. Ei saa ma ka aru, mis jubedat on kaminahjus...ja miks ta lõhki peab minema alati. Otsesiibrit ise enam ei paigalda.
Nii nagu teistelgi ahjudel, pole ka kaminahjul häda midagi, juhul kui ta on öieti
ehitatud.
taastaja
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 12 korda
On tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas taastaja »

Urmase mõtteid lugedes hakkasin mõtlema selle foorumi eesmärkide üle. Millised need on või peaks olema, kui on foorumi arutluste rubriik, mitte äri teema. Seal viiakse jutt selleni nagu üks meister(või kes iganes) segaks teise meistri(meistrite) enesereklaami. Et küll oleks tore, kui kõik oleks ilus ja vaikne ja klantspilte täis. :oops:
Kui on ikka tegemist lauslaimuga, siis iseasi ja seda ei tohi mingil juhul heaks kiita ega sallida. Kes on siin laimu ekspert? Kus on tõde, kus on vale? Vaielge siis siin see selgeks...see ju peaks olema õige koht ja foorumi üks põhilisi eesmärke...mitte kasutama seda pinda teisiti arvajate isikute endi kallal norimiseks.....või eksin?

aga ma nüüd saaaan :blackeye: :blackeye:
ärge sõimake,aidake mind.
kaminahi
Ehituspenskar
Ehituspenskar
Kontakt:

Ma olen ka alati pooldanud meeste vahel füüsilist häkkimist ;) Aga teadja suhtes, Urmas, inimsedused ei kehti ju.
------------------
www.ehituspenskarid.com
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Viimati muutis rokikas, 31 Mär 2013, 18:53, muudetud 1 kord kokku.
teadja
külaline

kaminahi kirjutas:Ma olen ka alati pooldanud meeste vahel füüsilist häkkimist ;) Aga teadja suhtes, Urmas, inimsedused ei kehti ju.
Eriti julge avaldus mehepojalt, kes ei paista neljanda potirea tagant väljagi.
Pyya maha rahuneda, me pole sinuga yhes "kehakaalus igas möttes!" Pyyan
elada nii, et mul häbi peeglisse vaadata poleks. Kaoks mul ju igasugune enese-
austus pärast fyysilist kontakti mingi ajukääbikuga! Kriiska minupoolest edasi
siin foorumis, juhul kui mode lubab, minul savi.
KordniK
Uus kasutaja
Uus kasutaja
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas KordniK »

Urmasele vastuseks: jah vabandust, võtame selle tihti sealt vahelt ära, aga ülejäänud postitus jääb samaks. Kustkohast ma need teadmised võtan jäägu minu ja V.E. teada.
Motamees, saan aru, et Leevi on Sulle tüütu oponent aga sellepärast ei pea veel teemast kõrvale kalduda, et oma nägemust siin kuulutada. Kaovad ka edaspidi teemavälised postitused. Tänaseks rõõmsat munadevärvimist ja ehk olete siis ka sõbralikumad, kui munad värvilised.

KordniK
Vasta