100% kindel, et su väide on valeAHEL kirjutas:tegelt on asi hoopis selles,et ükski pottsepp ei taha et mingi suvaline inimene endale ise ahju ehitaks.
heints kirjutas:On kahte sorti inimesi, ühed jagavad oma kogemusi, teised ei jaga
lihtne ju
Lugemata postitus Postitas motamees »
100% kindel, et su väide on valeAHEL kirjutas:tegelt on asi hoopis selles,et ükski pottsepp ei taha et mingi suvaline inimene endale ise ahju ehitaks.
heints kirjutas:On kahte sorti inimesi, ühed jagavad oma kogemusi, teised ei jaga
lihtne ju
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
Lugemata postitus Postitas teadja »
Lugemata postitus Postitas AHEL »
100% kindel, et su väide on valemotamees kirjutas:AHEL kirjutas:tegelt on asi hoopis selles,et ükski pottsepp ei taha et mingi suvaline inimene endale ise ahju ehitaks.
Lugemata postitus Postitas madis64 »
Kus kohal ma olen selles kontekstis tasemel joonisest rääkinudRein-Nire kirjutas:Oled ikka kindel?
Ma pole siin foorumis ühtki tasemel SU-ga tehtud pilti/joonist näinud,rääkimata "kädiga" tehtud.[/color]
Lugemata postitus Postitas PottseppPaul »
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Kas midagi taolist http://www.youtube.com/channel/UCvPQ_sm ... ture=watchvuuk kirjutas:Tegelikult ma tutvustasin siin vaid üht oma viimase aja ideed. Põhimõtteliselt võiks niisugune samm sammu haaval 3d-na detailide ära näitamine arvutiekraanil olla üks järgmine mõõde või samm edasi projekteerimises.
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Või sulle saladuskatte all öelda et vähemalt mõned pottseppad on seda kaalunud kuid siiani pole vist viitsitud oma elu jälle keeruliseks ajada sellise asja ellukutsumisega ja vedamisega.madis64 kirjutas:[provokatsioon]......[/provokatsioon]
Ega ma nüüd arvanudki, et see mingi unikaalne mõte oleksrokikas kirjutas:Või sulle saladuskatte all öelda et vähemalt mõned pottseppad on seda kaalunud
No kui Soomes asi toimib ja meil saab veel ilma läbi, siis peab elu ikke veel peris hää olemarokikas kirjutas:kuid siiani pole vist viitsitud oma elu jälle keeruliseks ajada sellise asja ellukutsumisega ja vedamisega.
Soomes täitsa toimiv ärimudel.
Lugemata postitus Postitas vuuk »
Arvasingi, et see saab olema seesuguse ühisprojekti üheks põhiliseks takistuseks.teadja kirjutas: Mina seda riski kyll ei julgeks vötta
Just, just..teadja kirjutas: Teine asi on hoopis see, kui ta hakkab oma tööd
myyma ilma vastava koolituseta.
Teadja, Su arvamus võib muutuda, kui õpid selgeks mõne hea 3d arvutiprogrammi, millega seda teha.teadja kirjutas: Jumal hoidku, siis ma pean köik kivid eraldi välja joonistama,köik paisumisvahed ja köik ...
Lugemata postitus Postitas Leevi »
Nõus, lähteamdmete põhjal on vaja teha arvutused ja arvutuste alusel joonis.Leevi kirjutas:Vuuk, seaksin esikohale arvutused. Joonistega on nii nagu lastega, et võõrad võivad olla, omad peaksid olema... Sitta sest 3D-st kui ei tõmba, kui ei salvesta vms. Ka segu nakkuvuse saab välja arvestada. Naerge pealegi...
Jah, miks mittevuuk kirjutas:Aga kui arvuti ja arvutis joonestamise, visualiseerimise oskus olemas, miks mitte praktiseerida.
Lugemata postitus Postitas motamees »
Lugemata postitus Postitas Peetripoeg »
Lugemata postitus Postitas PottseppPaul »
Kui tegemist eramajaga, siis võib ise enda tarbeks ahju teha. Keegi teeb joonised, keegi arvutab jne., aga vastutuse võtab ehitaja - antud juhul siis omanik ise . Korteris elades ei tohi ise endale ahju ehitada ja siis vastutab töö eest pottsepp, kes selle valmis ehitas (ehitab). Teiste töödele ei tohi allkirja panna ja seega jääb see nuts tellijale.motamees kirjutas:No kena, Teadja on projektijuht, Leevi arvutab kõik asjad välja, sina Vuuk paned selle ilusti ketsupiga pildiks kokku. Kes aga vastutuse võtab, ehk allkirjaga kinnitab? Mis see asi lõpuks maksma hakkab, sest allakirjutaja tahab ka nati nutsu saada?
Lugemata postitus Postitas Jaanus2 »
Meil on ka nii, et kui asi ei ole uus ja tundmatu siis ikkagi on kindlam ära keelata. Näiteks mees võib kinniste silmadega parema tellistest korstna või ahju laduda, kui mõni algaja lühikursuse läbinud pottsepp. Aga kui vastavat "papprit" ette näidata pole, siis seaduse järgi teenuse korras ta seda tööd teha ei tohi.Jaanus2 kirjutas:...Meil on ju nii harilikult, et kui midagi on uus ja tundmatu, on kõige kindlam see ära keelata. Nii igaks juhuks.
Lugemata postitus Postitas Jaanus2 »
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025