-----------------------------------------kaminahi kirjutas:Sain ma õigesti aru, et metalli seest tuleb ojana higivesi
Vesi hakkab jooksma juba katlast ja terve põrand oli märg.
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
-----------------------------------------kaminahi kirjutas:Sain ma õigesti aru, et metalli seest tuleb ojana higivesi
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Lugemata postitus Postitas taastaja »
Lugemata postitus Postitas motamees »
Ei ole siin kummalist midagi.rokikas kirjutas:...Kummaline.
Lugemata postitus Postitas vuuk »
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
Minu jaoks on küll kummaline sest olen seda katelt 3 hooaega kasutanud (tihti vägagi valesti nagu eelnevalt mainisin) aga ei ole veel näinud katlast mitte tilkagi vett põrandale tulemas. Mitte kordagi!!!motamees kirjutas:Ei ole siin kummalist midagi.
Vesi jookseb katlas sees mööda seina alla, kuna katla seina temp on jahutusveega sama. Jookseb senikaua, kuni katel on saavutanud oma täiskuumuse, vahel millegipärast ka kuumana veidi. Seda on võimalik vaadelda katla vaatepilust.
Lugemata postitus Postitas motamees »
Katlast ei tulegi vesi põrandale. Vesi tuleb korstnast. Kui tuli alla teha, avada alumine puhastuslõõr, käega katsudes "sajab" korstnas vihma.rokikas kirjutas:...aga ei ole veel näinud katlast mitte tilkagi vett põrandale tulemas. Mitte kordagi!!!
motamees kirjutas:Katlast ei tulegi vesi põrandale.
Robi 1 kirjutas:Vesi hakkab jooksma juba katlast ja terve põrand oli märg.
Ei saja. Vähemalt 10 minutit peale süütamist küll ei saja sest tuli lõõmab "täiega".motamees kirjutas: Kui tuli alla teha, avada alumine puhastuslõõr, käega katsudes "sajab" korstnas vihma..
Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Kui on väike ja suur ring siis reguleerib väikest ringi tuli ja suurt pump aga tuld ju ei tehta selles katlas nagu aru saate.taastaja kirjutas:Kui sellise katlaga palju seda kondensvett tekib siis võiks proovida katlat läbiva vee voolu kiirust vähendada. Pidavat mõjuma, kui on õigete võimsusastmetega pump.
kaminahi kirjutas:Kui on väike ja suur ring siis reguleerib väikest ringi tuli ja suurt pump aga tuld ju ei tehta selles katlas nagu aru saate.taastaja kirjutas:Kui sellise katlaga palju seda kondensvett tekib siis võiks proovida katlat läbiva vee voolu kiirust vähendada. Pidavat mõjuma, kui on õigete võimsusastmetega pump.
Mida sa veel kateldest teadtaastaja kirjutas:
ja milleks sihukesel kaks ringi?
Aga milleks on veesärgiga katlal väikene ring?taastaja kirjutas:Rohkem suurt ei teagi
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025