Tere.teadja kirjutas:kaminahi kirjutas:Teadja oleks saanud selle jebla ju oma kaela võtta![]()
See variant avaneb kõigile:
http://www.nba.fi/fi/File/131/korjauskortti-14.pdf
Huvitav ikka, aga mida Teadja sellega nüüd öelda üritas, jälle ei tahtnud aru saada
Mida mina öelda tahtsin?Mina tahtsin sulle öelda sedasama,mida ytlevad antud lingi yles seadnud spetsialistid.
Öigemini olen ma seda yritanud teha juba sellest ajast,kui ma liitusin foorumiga.
1.See ahjukonstruktsioon,ei kölba pöhikytte ahjuks!
2.See ahjukonstruktsioon on möeldud lisakytte ahjuks,mida maailmas ka laialt sellena kasutatakse.
Ka lisakyttena kasutades on selle ahju eluiga lyhike(20 aastat)
Samas kui esimese Eesti vabariigi ajal ehitatud pottahjud(glasuur),pöhikytteahjud kestsid edukalt 50.aastat.
See viimane jutt pole nyyd sellelt lingilt aga iga vähegi pottsepp on neid maha vötnud ja on sellele kinnitust
saanud.Ma ootan igatahes huviga mida sa järgnevalt ette vötad,et rahva tähelepanu pöhiteemast körvale juhtida.
Pean tunnistama,et hämamises oled sa ysna osav,eks sa nooruses said köva kooli!
Ma arvan et kõik on sellest ammu aru saanud mida sa öelda tahtsid,aind et nende pottahjude hind...
ja just panin kaks el radiaatorit põhikütteks omale toanurka seisma,kas nüüd võib lisaküttetelliskaminahjude teemal rahulikult jätkata,issi?
(see ei ole halvas mõttes norimine)