katuse vahetus

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 227 korda
On tänatud: 231 korda

Re: Rahulolematu klient

Lugemata postitus Postitas rokikas »

klient ründas kirjutas: viskame õlut ja lükkame elu.
Seda siis kui parasjagu srokki ei lükka tšefiiri juues.
Andresto
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 7 korda
On tänatud: 39 korda

Re: Rahulolematu klient

Lugemata postitus Postitas Andresto »

klient ründas kirjutas:Tere !

1. Sm Vuugi vastus ongi selline nagu ülal kirjeldati. Ümmargune. Copitud tarkuseterasid täis ja mittemidagi ütlev. Ei tundu usaldusväärne.
2. Aga öelge seltsimehed ehitajad, miks on Eestis suhtumine mustalt ja haltuura korras töötavatesse ehitajatesse valdavalt hullem kui roolijoodikutesse.

Väike stiilinäide, aga väga hästi kajastab olukorda. Lugege seltsimehed ja mõelge nende asjade üle järgi. Kas mitte pole ka Teil süüd, et kliendid Teisse eelarvamustega suhtuvad.

http://www.ohtuleht.ee/483365/kommentaarid

P.s Oma esimest maja ehitades aastatel 2001-2004 olid ehitajad väga toredad, oma ala tundvad meistrimehed kellega ei olnud mingeid probleeme. Sain nendega headeks tuttavateks, et kui satun aegajalt oma vanasse elukohta teeme koos sauna, viskame õlut ja lükkame elu.
Oma teist maja ehitades aastatel 2007-2010 pidin hullumajja sattuma. Ja seda just tänu ehitajatele.
Tere!
1. On inetu, kui sedasi salaja/külalisena, nagu nurgatagant, foorumi reg. kasutajaid tatistatakse/solvatakse.
Mu meelest on vuuk, üks paljudest asjalikest foorumi kasutajaist.
2. Kas pole siis hea, kui meil halturtšikutess ja mustalt töötavaisse ehitajatesse taunivalt suhtutakse?

Ühte ma ei taipa!? Kuidas said need Sinu esimese maja meistrimehed, keda Sa nii taevani kiidad, kuue aasta pärast
Su järgmise kodu ehitusel, Sind vaat, et hullarisse viia? Loogiline oleks, et kuue aasta möödudes peaks kõigil areng
ikka edasi, mitte tagasi minema!? Palun vasta, sellele viimasele küsimusele! Andres
mina arvan
külaline

Re: katuse vahetus

Lugemata postitus Postitas mina arvan »

mina arvan, et asi on lihtne. lihtsalt 6 aastaga on ehitusturg liialt ära solgitud. vanasti oli rohi rohelisem ja päike soojem jne. aga jahh nii see tegelikult ongi. eriti mis puudutab ehitajaid.
Vasta