Otsin 85m2 põranda valajat

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
vuuk
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 61 korda
On tänatud: 117 korda

Re: Otsin 85m2 põranda valajat

Lugemata postitus Postitas vuuk »

Tere

Hinnanumber on küll näitaja, aga tegelikult see ei peegelda päriselt hinda, kui ei tea, millist kvaliteeti see sisaldab.
Parketi, laminaadi või põrandaplaadi alla ei pea olema kopteripind, vaid juhiste kohane sirgsus mm-tes 2m kohta.
Ehk lisaksid pakkujad selguse mõttes ka selle väärt info oma hinnanumbrite juurde. Huvitav oleks teada saada.

Hästi on näha pärast põrandatevalu töid põrandate sirgsus pärast vihmasadu. Kopteriga kenasti lihvitud, aga sügavad lombid ilutsevad peal. :hello:
armering
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas armering »

Pilt
Latipind
Pilt
Ja see on kopterlihvitud pind
Kui hinnad tõesti tunduvad väga kallid,soovitan latipinda,peaks olema poole odavam ja ajab asja ära parketi või plaadi alla.Vimalik,et vajab kerget kiviga lihvimist kui asjad sealmaal,EDU!
Kõik betoonist ja kivist 53905131 Janno armering@carlnet.ee Viljandi
janu
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas janu »

tere mehed.ma jalle siin.tundub,et eesti demokraatlikus uhiskonnas ei tohi eriti palju lõugu laksutada-sind lihtsalt kustutatakse sõnaotseses mõttes ara.aga mul on hea meel,et sellest oli natuke kasu ja mel sai hinnast alla. olgu see voi 150 euri aga kui maja ehitusel igale mehele kohe esimene küsitud hind ara maksta siis võib maja lõpphind ulmeliseks kujuneda.kallis hind ei tahenda alati kvaliteeti ma voin ka koigile raakida,et mul koik riistad tooks olemas ja siis votan need koik rendist ja keeran pasa kokku. korge hind ia tööriistad ei tahenda kvaliteeti.töö kvaliteeti saab aimata ainult tehtud tööde põhjal.iirimaal on tavaks,et küsitakse eelnevate klientide tel nr ja siis lihtsalt on kusimise vaev voi kohalkaimise vaev.koigile liigkasuvõtjatele soovin edu-küsida võib palju aga iseasi kas sa töö ka saad.valgeid jõule :amen:
janu
Uus kasutaja
Uus kasutaja

mul hea meel ,et isegi härra armering on asjast aru saanud ja hakanud kliendile soodsamaid varjante pakkuma :thumbsup:urmas võta eeskuju :bye:
janu
Uus kasutaja
Uus kasutaja

ahjaa yks väike mõttekäik veel.jääb mulje,et tööriista omamine eestis on nuhtlus kui minul iirimaal on risti vastupidi-omades mikserit annab mulle eelise teha odavam hinnapakkumine nende ees kes peavad seda rentima. :scratch:tanu sellele on kergem ka tööd saada ja vaatamata amortisatsioonile on mu mikser ennast juba kuhjaga tasa teinud.
janu
Uus kasutaja
Uus kasutaja

vabandage veelkord,et eksitan :confused: aga soovitan ettevotjatel ja gurudel mitte solvuda kui nende poolt pakutav hind ei ole vastuvõetav kliendile.tehke parem omad järeldused järgmise pakkumise tegemisel.edu :thumbsup:
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

janu kirjutas:...mul on hea meel,et sellest oli natuke kasu ja mel sai hinnast alla. olgu see voi 150 euri.
Eeehh, Janu, ja arvutada sa ka ei oska. :)
Hanke võitja küsis esialgu 265€, millele lisandub kopterdamise eest 1€/m2 ehk 85€, mis teeb 350€ ja kuna see hind ei sisaldanud käibemaksu, siis tuleb ka see juurde arvestada ja kogu kupatus läheb Mel77-le maksma 423.50.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
maik
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 18 korda
On tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas maik »

Nu vähemalt "janu" on tänaseks kustutatud.
:jooma
mel77
külaline

Lugemata postitus Postitas mel77 »

Võib siis teema lukku panna. Asjatundjad tulid ja tegid kiirelt ja peenelt ära. Algse Armeeringu (esimest korda kirjutan õigesti, vabandust) pakkumisega võrreldes ma palju ei võitnud, umbes 100 eurot + sääst kopterdamise tegemata jätmisest (ma lihtsalt ei uskunud, et latiga saavutab mulle piisava sileduse). Armeeringuga oleks varem tehtud ja poleks pidanud betoonitünni eraldi organiseerima ja lisaks töötama. Ise sain seejuures aga palju targemaks, aga tõmblemist oli rohkem. Seega tarkus: väga vahet pole. Suht samasse auku, nagu siin ka ennustati, lõpphind ikkagi läks. Tänud pakkujatele ja kommenteerijatele.
janu
Uus kasutaja
Uus kasutaja

:thumbsup:
no
külaline

Lugemata postitus Postitas no »

Võitsid ikka kindlasti- 100 euri+ koperdamiseta jätmise summa ka ju.Kui "kvaliteedil" vahet pole,siis minu arust ikka oled võidus. :hello:
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Mel77!
Nagu aru sain, olid sa teostatud töödega väga rahul ja kui kiitusega just väga kitsi ei ole, siis võiksid oma rahulolu väljendada kiitva hinnangu andmisega oma hankele Hange.ee-s. See oleks talle tulevikus selles hankekeskkonnas suureks abiks.
Urmas
Suletud