Mul on selline atmos mis tehases pelletiga kütmiseks tehtud. Jah saab halupuudega kütta, aga halud peavad olema lühikesed, pigem klotsid ja kindlasti peab ka akupaak olema. Akupaak peaks sellisel nagunii olema, kuna katla enda veesärgi maht väike 65l. Pelletipõleti jääb plõksima koguaeg. Põleti süütamine võtab pea samapalju aega kui põlemine jne. Lisaks pellet ja selle hind ei ole hea. Teoreetiliselt kilovati hinnaks kuskil pool elektri hinnast, st kasuteguriga 2 elektri hinnast. Ehk kui soojuspumbel cop 2 ja rohkem, siis on juba see pelletist parem. Aga reaalselt mul see pelletipõleti ja katel vaat et elektriga samas hinnas. Võibolla pole pellet hea ja ka põleti reguleering pole paika saadud. Tegelikult saigi juurde osta ÕÕ sp ja pelletit sai kasutada ainult -15 ja külmemaga.Tupsu kirjutas:Atmos eelis on, et saad soovi korral veel hulga raha juurde panna ja osta sinna ette koos uue uksega sobiva pelletipõleti.
Või siis võtad kohe sellise, millel põleti tehasest küljes ja sellega saab ka halupuud kütta, kui põleti maha kruvida.
Minu arvamus on et ÕÕ ja ÕV panevad pelletile ja halupuukateldele kasutusmugavuses, hinnas ja kasuteguris pika puuga ära.