ECL 110 Comfort

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
mseedre
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Re: ECL 110 Comfort

Lugemata postitus Postitas mseedre »

Madis, tol hetkel kui mina proovisin sõnumit saata, siis kasutajate otsing millegi pärast ei toiminud. Kui soovisin saajat valida ja klikkisin näiteks tähel 'M', et näha kõiki kasutajaid, kelle nimi algab tähega 'M', siis sain vastuse, et ühtegi kasutajat ei leitud(vms). Nüüd mul (õnneks) seda situatsiooni enam korrata ei õnnestu.
Aga asjast kah.
Antud süsteem on minu vanemate kodus ja vend kalibreeris/programmeeris seda. Enda arust ta vähendas ööseks temperatuuri mõne kraadi võrra ja kella 6-st pidi taastuma 20 kraadi. Mina avastasin, et öine temperaaturilangus toimib aga hommikuks läksid radiaatorid päris kuumaks ja 20 kraadist ei saanud juttugi olla ja päeva peale siis temperatuur langes. Ehk siis see, mis öösel nö kokku hoiti, kulutati hommikul mitmekordselt ära.
Kas tegemist võib olla sellega - 'Boost (kiire üleskütmine) 5012'?
Hetkel puudub toaandur ja tundub, et ilma selleta on käpikutes klaverimängimine.
Brickhouse
Uus kasutaja
Uus kasutaja
On tänanud: 2 korda

Re: ECL 110 Comfort

Lugemata postitus Postitas Brickhouse »

Ma ei ole mingi ekspert, aga endal samasugune seade ja samuti välisõhutemp. anduriga. Tõenäoliselt oli külm öö ja danfossi automaatika tõstis pealevoolu tempi. Siinjuures võib olla aitaks "kalde" alandamine ja siis ööseks tublisti väiksem toa temp. väärtus panna display peal. Mida väiksem see kalle on, seda väiksem on ka pealevoolutemperatuuri muutus. Endal on öise ja päevase tellitud toatemperatuuri vahe kohati 6 kraadi.
Eks ta üks nikerdamine on ja seda, et oleks siis ka tellitud toatemperatuur reaalselt toas, on raske saavutada. Pigem jälgingi just tellitud pealevoolutemperatuure =) Olen proovinud ka erinevaid kaldeid ja muid seadeid muuta, kuid see paneb lõpuks pea valutama ja tulemust pole.
Kui lõpuks oled süsteemi enamvähem toimima saanud, siis tuleb seda kindlasti korrigeerida veel hooajaliselt edaspidi.

Ise ei ole boosti funktsioongia kokku puutund, ei näe sellel erilist mõtet enda süsteemis.
Vasta