Ei ole ma ka mingi pipstein, kes peaks ülikonnaga pelleteid valama.
Jäta korra oma kinnisidee ja mõtle asja üle.
Hommik on õhtast targem.

Lugemata postitus Postitas motamees »
Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Lugemata postitus Postitas stupiduser »
Esteks: ära pane mulle võõraid sõnu suhuServer kirjutas:Kõik vaid ütlevad et ei ole võimalik ei saa ei ole mõtet kuid millised on siis takistused?stupiduser kirjutas: Kas see ei ole asjakohane info, et normaalselt seda süsteemi tööle saada ei ole võimalik?
Aga asi kipub sinnakanti, et sa tulid siit foorumist omale kaasakiitjaid otsima ja vaatamata vastuseisule teed sa nagunii omanuhti. Ega keegi keelata saa.
Normid puuduvad? Vabandust, kui neid tehti ei teadnud keegi mingidest normidest. Hoolimata sellest neid ju paigaldati ja "toimisid" mitte küll nii nagu tänapäeva küttesüsteemid aga siiski.
Ühele on normaalne kui katlamajas pelletküttega automaatkatel mille pelletkasti käid kord kuus täitmas kas või ülikonnas, teisele aga puid kivisütt tuppa tarides ja pliidi alla kütet visata. Maitse asi.
Saan aru et parem oleks paigaldada nüüdisaegne küttesüsteem ja jätta kus kurat see Pioneer. Kahjuks selline võimalus esialgu puudub ning selle tulemusena lootsin siit saada veidi eelinfot millist tööd ja rahastust sellise süsteemi ehitus nõuaks.
Ei otsi kaaskiitjat vaid vastuseid.
Lugemata postitus Postitas motamees »
Paneme siis selle variandi ka enam vähem kirja.Server kirjutas: Kõik vaid ütlevad et ei ole võimalik ei saa ei ole mõtet kuid millised on siis takistused? ...
Lugemata postitus Postitas alupex »
Lugemata postitus Postitas heidi »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Ei tea kas vana koer uusi trikke õppib, või tuleb siiani kundedele vastu/kerge teenistuse nimel/kaminahi kirjutas:Olen neid pliite õndsal vene ajal torujürina ehitanud XXXL korda ja kundedele nende soovides kerge teenistuse nimel vastu tulles, st. "klient on kuningas ",aga sulle ütlen selle kogemuse pealt vaid üht: "kui vähegi saad, jäta nii, kuidas on"
kena köik
Lugemata postitus Postitas heljen »
Lugemata postitus Postitas ändi »
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025