Kas Glaskek on pankrotis?

Külaline
külaline

Re: Kas Glaskek on pankrotis?

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Mulle on nad siiani (3 aastat) võlgu ühe akna lingi (käepideme)
Soovin sellest kohe 5%.
raido11
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas raido11 »

http://www.e24.ee/?id=280428 asjalood siis sedapsi.
siiber
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas siiber »

raido11 kirjutas:http://www.e24.ee/?id=280428 asjalood siis sedapsi.
Mulle lubati tellitud avatäited esmaspäeval koju tuua :beg:
aadu23
külaline

Lugemata postitus Postitas aadu23 »

Tean et Pvc töötajad on viimased paar nädalat kodus istunud kuna ei ole millestki aknaid teha.
siiber
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas siiber »

aadu23 kirjutas:Tean et Pvc töötajad on viimased paar nädalat kodus istunud kuna ei ole millestki aknaid teha.
Mulle väideti, et mu aknad valmistati lätis või leedus (ei mäleta täpselt). :D

EDIT: Aknad käes :thumbsup:
Nupumees
külaline

Lugemata postitus Postitas Nupumees »

22. juunil 2010 teatavasti esitas Swedpank kohtusse nõude Glaskeki pankroti algatamiseks.
Kuuldavasti on kõikide nõuete kogusumma isegi üle 400 miljoni ja võlausaldajaid 340 ringis.
Isegi kui nõudeid poole võrra vähendatakse on tegu väga suure summaga mida tagasi maksta.
Kui aga ettevõte ei ole võimeline kasumit hetkel teenima, siis paraku ka kohus saneerimisluba ei väljasta.
Millest siis need tulevikuvõlad makstakse, kui praegu ka kahjumiga tööd tehakse?

Selge oli ka see, et ilmselt ei saanud Swedpank kokkulepet saneerimishalduriga, et neile võlg 100% ära makstakse ja
on üsna loomulik, et suur võlausaldaja algatab pankroti, kui tema hüpoteegiga esimeses järjekorras tagatud nõuded on suurema summa eest realiseeritavad.

Et paraku siis nii ei juhtunud, nagu Obersnaider, Glaskeki üks omanikest, ülbelt ennustas ca 5 aastat tagasi, et varsti on Eestis ainult üks aknatootja??? Arvake kes?
Hoopis juhtus see, mis liigse ahnusega ikka tavaliselt juhtub.
õnnetu
külaline

Lugemata postitus Postitas õnnetu »

Mina 2 kuud juba ootan oma aknaid. Kas kellelgi on kogemusi, kuidas liisinguleping tühistada ja juba osamakesetena tasutud raha tagasi saada? Glaskeki kontorid kinni ja tel. ega meilie ei vastata. Ma ei usu et aknaid üldse tuleb :roll:
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 105 korda
On tänatud: 84 korda

Lugemata postitus Postitas Hiid »

Mis aknad sul on? Puust või plastikust?
Puud siiamaani Tartus tehakse ja plastik tuuakse läti tehasest....
Proovi kõllata Tartu tehasessse 7 493 142
salver
külaline

Lugemata postitus Postitas salver »

Mina tellisin ka ca 2 kuud tagasi 5 PVC akent Viljandi müügiesinduse (praeguseks koondatud) kaudu ja õnneks saabusid need eile Tartu lattu :yahoo:
Vahepeal oli minulgi lootus kadunud, kuna tehas pikemat aega seisis.
Minule anti Tallinna müügiosakonnast selline tel nr. 53465400 ja sain pika pusimise peale inimese kättegi, kuid ma ei tea, milliste müügiesinduste kliente tema praegu haldab.
Glaskek
külaline

Lugemata postitus Postitas Glaskek »

No tänase seisuga oli pankrotihaldur eile Tallinna tehases, täna Riia omas ja uuel nädalal maandub siis Pihvale- kahju aga nii ta on:S
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Miks ta sinna maandub, kui pankrotti pole?
raido11
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas raido11 »

Kahjuks Hiid tuleb sind kurvastada, on haldur ka juba Tartusse jõudnud, kuigi ma ei saa aru mida see haldur seal riias teeb.
Glaskek
külaline

Lugemata postitus Postitas Glaskek »

Riia pidi ka olema pankrotivara koosseisus- vähemalt mingi osa kui mitte kõik.

Hiiule- on pankrotiootus ja pankrot siis kui kohtuotsusega astub tehase territooriumile pankrotihaldur.Oli vist sedapidi.

Kui aastaid tagasi oleks seda ette ennustatud et nii kõva firma kolinal kukub kes oleks uskunud-mitte keegi, samas ei usu ikkagi veel nüüdki, sest tööd ja tellimusi oleks ju .Lihtsalt 1 tootev tsehh ei jaksa kõigi kinnipandute võlgu maksta, omadki ju maksta vaja.
Külaline
külaline

mina tellisin ka glaskekist aknad ja ei saand ma ei aknaid ja ei maksta mulle ka sed arha tagasi..nüüd ei teagi mis saab..sest tarbijakaitse ütleb et nemad ei saa ka midagi teha...se ei ole ju normaalne no_:S
Külaline
külaline

Kummalisel kombel on jah kõikse suuremal võlausaldajal õigus KÕIK ära võtta ja siis edasi müüa- nt müüb ta su aknad veelkord sulle maha, muidugi väiksema hinna eest- oli vist kuidagi sedamoodi. Ehk kui uus investor saabub saad ikka ka aknad kätte:D- looda ikka!Elame 26 augustini siis saab mingigi selguse.
tilluke lohutus
külaline

Lugemata postitus Postitas tilluke lohutus »

Täna pandi paika Glaskeki pankrotitoimkond, kuhu kuulusid suurimate võlausaldajate esindajad eesotsas Swedbankiga. Otsustati, et firma seisukohast on parem, kui tellitud ja tehases valmisolevaid tooteid ootavad kliendid saavad need jooksvalt pankrotitoimkonna nõusolekul esimesel võimalusel kätte. See peaks ühtlasi veidi ka raha firmasse juurde tooma. Paljud tellimused on makstud 50% ulatuses, kauba kättetoimetamisel saadakse teine pool
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar

selle tehase käigushoidmine maksab kuus tunduvalt rohkem, kui nendest akendest loodetav tulu. Kui seda akent praegu juba poolvalmis ei ole, siis 50% rahaga ei ole seda võimalik ka valmis teha. Nii et see on tühi jutt. Kahjuks. Milleks seda üldse rääkida?
Külaline
külaline

Tegelt on nendest akendest 95% valmis ja pakitudki .Lootust on :good:
hulgus
pole kodus

Lugemata postitus Postitas hulgus »

hulgus kirjutas:Kuulda on, et alltöövõtjatel (transport) on tõsiseid raskuseid rahade kättesaamisel. Mõned pole juba pool aastat töid teinud-raha saanud.
Hiid kirjutas:olid, mitte on. Peale saneerimist käib kõik, nagu kellavärk :yahoo:
Huvitav, kumb on suhtarvult suurem võlgnevus: kas 300mln swedile, või poole aasta teenistus ühemehe firmale, kelle tegevuse see võlgnevus vist ka lõpetab?
Külaline
külaline

hulgus kirjutas:
hulgus kirjutas:Kuulda on, et alltöövõtjatel (transport) on tõsiseid raskuseid rahade kättesaamisel. Mõned pole juba pool aastat töid teinud-raha saanud.
Hiid kirjutas:olid, mitte on. Peale saneerimist käib kõik, nagu kellavärk :yahoo:
Huvitav, kumb on suhtarvult suurem võlgnevus: kas 300mln swedile, või poole aasta teenistus ühemehe firmale, kelle tegevuse see võlgnevus vist ka lõpetab?
Pank peaks suht hästi hakkama saama ju ka selle rahata- see üks mees aga mitte! Seega on võlgnevus suurem tegijale kui raha liigutajale. Kui sa seda mõtlesid.

A tänasest vist on Glaskeki uksed kinni- näis mis saab :roll:
Kasutaja avatar
McRicco
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas McRicco »

ja nagu murphy seadus, glaskeki tallinna ruumides nüüd Arutech ja Tammer :D
Aknapaigaldaja
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar

mis murphy seadus siinkohal tähendab?
Külaline
külaline

Hiid kirjutas:mis murphy seadus siinkohal tähendab?
ilmselt peeti silmas seda: "kõik, mis peab pe*e minema seda ka teeb". or smth like that..
Vasta