kas vesiklaasi saab üle värvida?
siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 420 korda
Re: kas vesiklaasi saab üle värvida?
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Kas see mitte aastatega kogunud pigi ja toidurasv ei olnud, sest eriti, kui on olnud gaasipliit, millega toiduvalmistamisel eraldub tohutult palju veeauru+ toidurasvad+võimalike suitsumeeste suitsupigi ja kui eelnevalt mingi puhastusvahendiga (Lavatio, Vivaclean jne.) maha ei ole pestud, siis isegi alküüdkrunt ei taha hästi nakkuda selle olluse peale ning võib tekkida sinu poolt kirjeldatud juhtum, aga ega täpselt ikka ei oska öelda, vaid see on lihtsalt üks oletus selle mögina kohta. Ise olen selliste jubedate lagede korral teinud aknaklaasi pesusvammiga (on selline ühel pool svammiriba ja teisel kummiriba) varre otsas lae natuke puhtamaks. Svamme olen ostnud võimalikult odavaid, sest kasutan neid kui ühekordseid ja odavalt saab tavaliselt Koduextrast vms. odavketi poest.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 

Re: kas vesiklaasi saab üle värvida?
Lugemata postitus Postitas arvutihdd »
Kuna tegu oli peldiku laega, siis julgeks toidu rasva välistada. Ökki elas raske kõhutõvega elanik enne seal-krt teab seda.
Pigi moodi ka ei paistnud asi olevat ning värv nakkus väga hästi, aga päev hiljem imbus läbi värvi. Olen ennegi laskunud korstnajalgu, pliidipealseid alküüdiga kruntida ja sellist jama pole olnud. Mingi kemikaal või nafta äkki...
Pigi moodi ka ei paistnud asi olevat ning värv nakkus väga hästi, aga päev hiljem imbus läbi värvi. Olen ennegi laskunud korstnajalgu, pliidipealseid alküüdiga kruntida ja sellist jama pole olnud. Mingi kemikaal või nafta äkki...
Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit