Plaatimis hind?

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
Renee
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Re: Plaatimis hind?

Lugemata postitus Postitas Renee »

Külaline kirjutas:see "110" peaks selle 20m2 umbes 5 tunniga ära tegema, kui 14m2 4 tunniga teeb. Hommikul tuleb ja peale lõunaks valmis :mrgreen:
Mind ei huvita 110. Mind huvitab töömees.Mul endal trepikoda 110 eid täis. :jooma :bye:
plaadiproff
külaline

Lugemata postitus Postitas plaadiproff »

Soovitan soojalt- hoidke kaugele sellistest meestest a`la "4 tunniga vannituba". Muidugi kui armastate probleeme lahendada siis... edu :thumbsup:
madka007
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas madka007 »

110 kirjutas:
Külaline kirjutas:Eelmine nädal plaatisin "hrušovka" vannitoa 100kr/m2 (ainult seinad 14m2, seinu sirgeks ei ajanud, hüdrot ei teinud, 3,5 lühikest päeva) Praeguse aja kohta suht rahuldav hind :? Sõbramees proff plaatija arvas, et odav ja istub kodus.
Sellise töö max aeg ca 4 tundi,mis sa sügasid tilli seal 3,5 päeva ve? Ja ps.sõbramees jääbki koju istuma kui kosmaarseid m2-i hindu küsib!

Vihased vennad: Pole midagi öelda
Annaks jumal, et minu tööandjad seda ei loeks. Ma jääks ju siis puhta ilma tööta :banghead:
Sa mõtle ometi: Kui ma hakkan vannituba tegema, peavad inimesed 4...5 päeva ilma dušita läbi ajama. :beg:
Aga nüüd tuleb spetsialist ning oh imet: Hommikul alustab ja õhtul saab juba oma töötolmu värskes vannitoas maha loputada :yahoo: Raha peo peale ja :jooma
Andresto
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 7 korda
On tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas Andresto »

Tere!
Avaldan nüüd siis selle saladuse!
Tegin pakkumise vannitoa plaatimistöödele, millel põrandapind ca 10m2 + seinad laeni!
Hinnapakkujaid oli teisigi ja madalaima ning kõrgeima pakkuja hinnavahe oli,
3,75 kordne (loe: kolm, seitsekümmendviis).
Minu oma mahtus sinna keskele ja kuna olin ainus, kes telefonitsi, objekti nägemata hindu
ei loobi ja ainsna võtsin vaevaks kohal käia siis objekt minu! Sellised siis ongi hinnad!
Andres
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Andresto kirjutas:Tere!
..........Tegin pakkumise vannitoa plaatimistöödele, millel põrandapind ca 10m2 + seinad laeni........!
............Minu oma mahtus sinna keskele ja kuna olin ainus, kes telefonitsi, objekti nägemata hindu
ei loobi ja ainsna võtsin vaevaks kohal käia siis objekt minu! Sellised siis ongi hinnad!
Andres
Oleks rohkem selliseid telefoni teel, ilma objekti nägemata, umbropsu pakkujaid, siis võiks isegi hinnatõusule hakata mõtlema. Enda elukvaliteeti ju ka vaja tõsta!
Vaadates siinses foorumis paljude tegelaste vastuseid tööpakkumisele, kus on kontaktid olemas, nad kirjutavad ikkagi foorumisse, et a´la olen huvitatud ja minu telefoni number on see ja see, võtke ühendust, ajavad naerma ja samas tunnen kaasa neile, et nad nii laisad on ning ei viitsi ise tellijaga kontakti otsida.
Võimalusel püüan ise samuti kasutada sinu poolt kirjeldatud pakkumise tegemist. Edu!
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
110
külaline

Lugemata postitus Postitas 110 »

Külaline kirjutas:see "110" peaks selle 20m2 umbes 5 tunniga ära tegema, kui 14m2 4 tunniga teeb. Hommikul tuleb ja peale lõunaks valmis :mrgreen:
Veame kilhla,kui kaotad siis töötad kuuaega plaatiana minu juures ilma palgata! Nõus?
110
külaline

plaadiproff kirjutas:Soovitan soojalt- hoidke kaugele sellistest meestest a`la "4 tunniga vannituba". Muidugi kui armastate probleeme lahendada siis... edu :thumbsup:
Ja maksta sellistele plaadiproffidele ilusa lolli jutu eest kallist ruudu hinda! Huvitav palju siis plaadiproff päevas seinu plaadib ka ja kas suurtel objektidel kah plaatinud on? Kui selliste uimerdistega läheks tööstus objekti plaatima siis oleks pankrotis vist!
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Nõus! Mida ise vastu pakud, kui kaotad? Enda juurde tööle küll sellist ei taha, isegi tasuta. Jäta mingi kontakt, kui tekib mingi vannituba annan teada ja lööme käed tunnistajate juuresolekul.
110
külaline

Külaline kirjutas:Nõus! Mida ise vastu pakud, kui kaotad? Enda juurde tööle küll sellist ei taha, isegi tasuta. Jäta mingi kontakt, kui tekib mingi vannituba annan teada ja lööme käed tunnistajate juuresolekul.
No näed sul pole isegi selle alast tööd mitte! Minu kontakt on martin@normex.ee tel 53 822 466 http://www.normex.ee/,hetkel plaatida ca 2600m2, niiet tunked selga ja kamm sahisema!
arvutihdd
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas arvutihdd »

jälgin huviga :D Hoidke siis teemat aktiivsena ;)
Andresto
Ehitusguru
Ehitusguru

110 kirjutas: Sellise töö max aeg ca 4 tundi,mis sa sügasid tilli seal 3,5 päeva ve? Ja ps.sõbramees jääbki koju istuma kui kosmaarseid m2-i hindu küsib!
110 kirjutas: Veame kilhla,kui kaotad siis töötad kuuaega plaatiana minu juures ilma palgata! Nõus?
110 kirjutas: No näed sul pole isegi selle alast tööd mitte! Minu kontakt on martin@normex.ee tel 53 822 466 http://www.normex.ee/,hetkel plaatida ca 2600m2, niiet tunked selga ja kamm sahisema!
Tere!
Sa 110 oled ju täiega tobuke! Kas Su palatis, on kõik plaatijad või plaadid üksinda?
Andres
110
külaline

Andresto kirjutas:
110 kirjutas: Sellise töö max aeg ca 4 tundi,mis sa sügasid tilli seal 3,5 päeva ve? Ja ps.sõbramees jääbki koju istuma kui kosmaarseid m2-i hindu küsib!
110 kirjutas: Veame kilhla,kui kaotad siis töötad kuuaega plaatiana minu juures ilma palgata! Nõus?
110 kirjutas: No näed sul pole isegi selle alast tööd mitte! Minu kontakt on martin@normex.ee tel 53 822 466 http://www.normex.ee/,hetkel plaatida ca 2600m2, niiet tunked selga ja kamm sahisema!
Tere!
Sa 110 oled ju täiega tobuke! Kas Su palatis, on kõik plaatijad või plaadid üksinda?
Andres
Tobu oled ise! Ükski targutaja pole julgenud isegi ühendust võtta ( plaadi spetsialistid või asjad)!
Külaline
külaline

110-le: Tobu on su kohta liiga hästi öeldud, oled pigem idikas. Võta nüüd mõistus pähe 4 tunniga võid sa tõesti 14m2 kuhugi lihatööstuse pikka siledasse sirgesse seina plaate laduda, mitte pisikesse nurgelisse vannituppa, kus vispliga väga laamendada ei anna ja üljuhul soovib tellija ka vuukimist silikoonimist ja valmis kasutamiskõlbuliku vannitoakättesaamist. Haige tyyp, hea et sihukestega lähemaid kokkupuuteid pole olnud.
Andresto
Ehitusguru
Ehitusguru

110 kirjutas:
Andresto kirjutas:
Tere!
Andres
Tobu oled ise! Ükski targutaja pole julgenud isegi ühendust võtta ( plaadi spetsialistid või asjad)!

Tere!
Muidugi oled tobu, kui võrdled 2600m2 põrandapinda, mingi väikese vannitoa - dušširuumi vm. ruumi plaatimisega. Need tööd pole võrreldavad!
Mine palatisse tagasi ja häbene oma rumalat juttu - spetsialist!
Andres
Kõik on spetsid siin
külaline

Lugemata postitus Postitas Kõik on spetsid siin »

Andresto kirjutas:
110 kirjutas:
Andresto kirjutas:
Tere!
Andres

Tere!
Muidugi oled tobu, kui võrdled 2600m2 põrandapinda, mingi väikese vannitoa - dušširuumi vm. ruumi plaatimisega. Need tööd pole võrreldavad!
Mine palatisse tagasi ja häbene oma rumalat juttu - spetsialist!
Andres
Spets Andres ( võib ise palatisse minna) ei tea plaatimisest midagi,nagu paljud Teised spetsid siin foorumis!
Andresto
Ehitusguru
Ehitusguru

Kõik on spetsid siin kirjutas:
Spets Andres ( võib ise palatisse minna) ei tea plaatimisest midagi,nagu paljud Teised spetsid siin foorumis!

Tere!
Kes Sind välja laskis :rotfl: !
Mine nüüd ruttu vuta-vuta palatisse nr.110 tagasi, seal Sul plaatimine ju pooleli :rotfl: !
Andres
Külaline
külaline

Andresto kirjutas:
Kõik on spetsid siin kirjutas:

Tere!
Kes Sind välja laskis :rotfl: !
Mine nüüd ruttu vuta-vuta palatisse nr.110 tagasi, seal Sul plaatimine ju pooleli :rotfl: !
Andres
Näete nüüd, milleni viis arstide lohakus- jäeti palati- ja enda kabineti lukustamata ning kohe "kõik on spetsid" arvuti kallal ja VE foorumis! :)
Urmasr
võistlemise hind
külaline

Lugemata postitus Postitas võistlemise hind »

Igati lõbus lugemine, kuidas profid omavahel vaidlevad ja lausa kihla veavad.. :lol: Huvitav, kes see rumal klient peab olema, kes oma vannitoa annab teile kihlveo korraldamiseks ning oma võimete katsetamiseks? Kas pildistategi oma valmis töid ilma klientide loata ja riputate kuhugi üles? Ja maalriproff võtabki odava töö vastu, kuna nälg majas, aga kättemaksuks kliendile lahjendab värvi veega pooleks? Aga kas teine pool värvi läheb siis kopsikuga koju viimiseks? Oehh, nii palju küsimusi.. :)
Nüüd võib juba isegi mõista, miks mõni "tipptegijast proff" võtab ka naise objektile kaasa, kuna naine assisteerib kõrval, vajadusel ulatab haamri kätte, keedab kohvi ning võtab ka töötasu vastu... :rotfl:
võistlemise hind
külaline

Lugemata postitus Postitas võistlemise hind »

Külaline kirjutas:Nõus! Mida ise vastu pakud, kui kaotad? Enda juurde tööle küll sellist ei taha, isegi tasuta. Jäta mingi kontakt, kui tekib mingi vannituba annan teada ja lööme käed tunnistajate juuresolekul.

Mõni ehk küsib, miks ma seda eelnevat kommentaari sinna ülal kirjutasin..?
Vaat kirjutasingi sellepärast, et tekkis huvi selle jutuajamise ühe detaili vastu..

Kas teile, töömeestele, ikka võib usaldada kodu võtmed, või peab nuiaga kõrval seisma ja jälgima, et te võõraid objektile ei tooks?
Sama küsimus tekkis ka minu tuttaval, kui hiljem selgus, et töömees oli tema koju kaasa toonud ka võõraid..

Kas te ikka tulete selle peale, et teise inimese kodu on privaatruum, mille igaühele läbikäiguhoov..?
aim179
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas aim179 »

võistlemise hind kirjutas:

Mõni ehk küsib, miks ma seda eelnevat kommentaari sinna ülal kirjutasin..?
Vaat kirjutasingi sellepärast, et tekkis huvi selle jutuajamise ühe detaili vastu..

Kas teile, töömeestele, ikka võib usaldada kodu võtmed, või peab nuiaga kõrval seisma ja jälgima, et te võõraid objektile ei tooks?
Sama küsimus tekkis ka minu tuttaval, kui hiljem selgus, et töömees oli tema koju kaasa toonud ka võõraid..

Kas te ikka tulete selle peale, et teise inimese kodu on privaatruum, mille igaühele läbikäiguhoov..?

Sa ikka ei tunne inimese ahnust. Kui panna selline kuulutus, et teen teie vannitoa 4 tunniga valmis ja küsin tunnitasu mis oleks u.70-120 eeki. Ja tingimuseks oleks, et sõber tuleb kaasa ja jälgib, et ma selle ajaga ka ikka töö valmis saaks. Küll siis neid tahtjaid ka oleks ja sõbrale tuuakse tool ka veel, et tal jalad ära ei väsiks. :D
Aga muidu see 4t on ikka jama jutt küll, juba liimi,vuugisegu tegemisele kulub oma aeg + silikoon ja augud mis vaja veel teha nii seinas kui põrandas.
kui oled ehitusega hädas helista 53477321 aitan nii nõu, kui ka jõuga
Andresto
Ehitusguru
Ehitusguru

võistlemise hind kirjutas:Igati lõbus lugemine ... , kes see rumal klient peab olema, kes oma vannitoa annab teile kihlveo korraldamiseks ning oma võimete katsetamiseks? Ja maalriproff võtabki odava töö vastu, kuna nälg majas, aga kättemaksuks kliendile lahjendab värvi veega pooleks? Aga kas teine pool värvi läheb siis kopsikuga koju viimiseks? Oehh, nii palju küsimusi.. :) ... rotfl:

Tere!
Ei see nüüd nii ole! Isegi mina mittemaalrina tean, et ei piisa kipsplaadi 1 x pahteldamisest, ikka 3-4 x on vajalik ja värve võib lahjendada vist max 10%. Lihtsalt proffimaaler ajas natuke udu, mida ta ka järgmises postituses tunnistas.
Kihlveovedaja 110, lubas tõesti 4 tunniga vannitoa ehitada - mine Teda hullukest tea ehk on Tal juba valmiski.
Seda, kas usaldada töömeest tööd tegema ja veel talle võtmed jätta, see on vist küll iga kliendi enda otsustada.
Endal on vähemalt üks klient, keda pole ma oma ihusilmaga veel näinud (elab-ah ma ei teagi kus) ja kellele olen aegajalt ikka ja jälle mingeid töid teinud. Pole olnud probleeme, ei võtmetega ega töötulemustega, kokkulepitud materjalide+töötasuga. Ka on pidevalt kliente, kes kus sõidus... ja keda vahel ei näe n.ä.d.a.l.a.i.d.! Pole neil veel olnud probleeme, et naastes oleks midagi kadunud, ikka juurde on tekkinud, ikka juurde...!
Mina küsin külalise võistlemise hind käest: kus kohast Te leiate endile need "meistrid", kes Teile mistahes muresid kaasa toovad või mõne rõõmugi ära viivad???
Andres
Hull 110
külaline

Lugemata postitus Postitas Hull 110 »

Andresto kirjutas:
võistlemise hind kirjutas:Igati lõbus lugemine ... , kes see rumal klient peab olema, kes oma vannitoa annab teile kihlveo korraldamiseks ning oma võimete katsetamiseks? Ja maalriproff võtabki odava töö vastu, kuna nälg majas, aga kättemaksuks kliendile lahjendab värvi veega pooleks? Aga kas teine pool värvi läheb siis kopsikuga koju viimiseks? Oehh, nii palju küsimusi.. :) ... rotfl:

Tere!
Ei see nüüd nii ole! Isegi mina mittemaalrina tean, et ei piisa kipsplaadi 1 x pahteldamisest, ikka 3-4 x on vajalik ja värve võib lahjendada vist max 10%. Lihtsalt proffimaaler ajas natuke udu, mida ta ka järgmises postituses tunnistas.
Kihlveovedaja 110, lubas tõesti 4 tunniga vannitoa ehitada - mine Teda hullukest tea ehk on Tal juba valmiski.
Seda, kas usaldada töömeest tööd tegema ja veel talle võtmed jätta, see on vist küll iga kliendi enda otsustada.
Endal on vähemalt üks klient, keda pole ma oma ihusilmaga veel näinud (elab-ah ma ei teagi kus) ja kellele olen aegajalt ikka ja jälle mingeid töid teinud. Pole olnud probleeme, ei võtmetega ega töötulemustega, kokkulepitud materjalide+töötasuga. Ka on pidevalt kliente, kes kus sõidus... ja keda vahel ei näe n.ä.d.a.l.a.i.d.! Pole neil veel olnud probleeme, et naastes oleks midagi kadunud, ikka juurde on tekkinud, ikka juurde...!
Mina küsin külalise võistlemise hind käest: kus kohast Te leiate endile need "meistrid", kes Teile mistahes muresid kaasa toovad või mõne rõõmugi ära viivad???
Andres
Andresto ja teiste poolt hulluks tembeldatud 110,jutumehed jäidki kahjuks jutumeesteks,keegi ühendust ei võtnud! Siin http://normex.ee/tehtud_tood.php valik Meie tehtud töödest,nõu võite alati küsida! Muidu meistritest ja jutumeestest ,kellel pole midagi ette näidata, võiksid Tellijad eemale hoida! Parimat!
Andresto
Ehitusguru
Ehitusguru

Tere!
No mis Sulle küll öelda? Kui need tööd Normex´i kodukal on Sinu tehtud siis oled tubli! Kena!
Sinu aastatagune sisenemine käesolevasse teemasse alljärgneva tekstiga,
jätab küll Sinust ja ka Normex´ist, mitte just eriti normaalse pildi!
Edu Sulle ja Normex´ile seegipoolest!
Andres
Vasta