Mind ei huvita 110. Mind huvitab töömees.Mul endal trepikoda 110 eid täis.Külaline kirjutas:see "110" peaks selle 20m2 umbes 5 tunniga ära tegema, kui 14m2 4 tunniga teeb. Hommikul tuleb ja peale lõunaks valmis

Lugemata postitus Postitas Renee »
Mind ei huvita 110. Mind huvitab töömees.Mul endal trepikoda 110 eid täis.Külaline kirjutas:see "110" peaks selle 20m2 umbes 5 tunniga ära tegema, kui 14m2 4 tunniga teeb. Hommikul tuleb ja peale lõunaks valmis
Lugemata postitus Postitas plaadiproff »
Lugemata postitus Postitas madka007 »
110 kirjutas:Sellise töö max aeg ca 4 tundi,mis sa sügasid tilli seal 3,5 päeva ve? Ja ps.sõbramees jääbki koju istuma kui kosmaarseid m2-i hindu küsib!Külaline kirjutas:Eelmine nädal plaatisin "hrušovka" vannitoa 100kr/m2 (ainult seinad 14m2, seinu sirgeks ei ajanud, hüdrot ei teinud, 3,5 lühikest päeva) Praeguse aja kohta suht rahuldav hindSõbramees proff plaatija arvas, et odav ja istub kodus.
Lugemata postitus Postitas Andresto »
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Oleks rohkem selliseid telefoni teel, ilma objekti nägemata, umbropsu pakkujaid, siis võiks isegi hinnatõusule hakata mõtlema. Enda elukvaliteeti ju ka vaja tõsta!Andresto kirjutas:Tere!
..........Tegin pakkumise vannitoa plaatimistöödele, millel põrandapind ca 10m2 + seinad laeni........!
............Minu oma mahtus sinna keskele ja kuna olin ainus, kes telefonitsi, objekti nägemata hindu
ei loobi ja ainsna võtsin vaevaks kohal käia siis objekt minu! Sellised siis ongi hinnad!
Andres
Lugemata postitus Postitas 110 »
Veame kilhla,kui kaotad siis töötad kuuaega plaatiana minu juures ilma palgata! Nõus?Külaline kirjutas:see "110" peaks selle 20m2 umbes 5 tunniga ära tegema, kui 14m2 4 tunniga teeb. Hommikul tuleb ja peale lõunaks valmis
Ja maksta sellistele plaadiproffidele ilusa lolli jutu eest kallist ruudu hinda! Huvitav palju siis plaadiproff päevas seinu plaadib ka ja kas suurtel objektidel kah plaatinud on? Kui selliste uimerdistega läheks tööstus objekti plaatima siis oleks pankrotis vist!plaadiproff kirjutas:Soovitan soojalt- hoidke kaugele sellistest meestest a`la "4 tunniga vannituba". Muidugi kui armastate probleeme lahendada siis... edu
Lugemata postitus Postitas Külaline »
No näed sul pole isegi selle alast tööd mitte! Minu kontakt on martin@normex.ee tel 53 822 466 http://www.normex.ee/,hetkel plaatida ca 2600m2, niiet tunked selga ja kamm sahisema!Külaline kirjutas:Nõus! Mida ise vastu pakud, kui kaotad? Enda juurde tööle küll sellist ei taha, isegi tasuta. Jäta mingi kontakt, kui tekib mingi vannituba annan teada ja lööme käed tunnistajate juuresolekul.
Lugemata postitus Postitas arvutihdd »
110 kirjutas: Sellise töö max aeg ca 4 tundi,mis sa sügasid tilli seal 3,5 päeva ve? Ja ps.sõbramees jääbki koju istuma kui kosmaarseid m2-i hindu küsib!
110 kirjutas: Veame kilhla,kui kaotad siis töötad kuuaega plaatiana minu juures ilma palgata! Nõus?
Tere!110 kirjutas: No näed sul pole isegi selle alast tööd mitte! Minu kontakt on martin@normex.ee tel 53 822 466 http://www.normex.ee/,hetkel plaatida ca 2600m2, niiet tunked selga ja kamm sahisema!
Tobu oled ise! Ükski targutaja pole julgenud isegi ühendust võtta ( plaadi spetsialistid või asjad)!Andresto kirjutas:110 kirjutas: Sellise töö max aeg ca 4 tundi,mis sa sügasid tilli seal 3,5 päeva ve? Ja ps.sõbramees jääbki koju istuma kui kosmaarseid m2-i hindu küsib!110 kirjutas: Veame kilhla,kui kaotad siis töötad kuuaega plaatiana minu juures ilma palgata! Nõus?Tere!110 kirjutas: No näed sul pole isegi selle alast tööd mitte! Minu kontakt on martin@normex.ee tel 53 822 466 http://www.normex.ee/,hetkel plaatida ca 2600m2, niiet tunked selga ja kamm sahisema!
Sa 110 oled ju täiega tobuke! Kas Su palatis, on kõik plaatijad või plaadid üksinda?
Andres
110 kirjutas:Tobu oled ise! Ükski targutaja pole julgenud isegi ühendust võtta ( plaadi spetsialistid või asjad)!Andresto kirjutas:
Tere!
Sa 110 oled ju täiega tobuke! Kas Su palatis, on kõik plaatijad või plaadid üksinda?
Andres
Lugemata postitus Postitas Kõik on spetsid siin »
Spets Andres ( võib ise palatisse minna) ei tea plaatimisest midagi,nagu paljud Teised spetsid siin foorumis!Andresto kirjutas:110 kirjutas:Tobu oled ise! Ükski targutaja pole julgenud isegi ühendust võtta ( plaadi spetsialistid või asjad)!Andresto kirjutas:
Tere!
Andres
Tere!
Muidugi oled tobu, kui võrdled 2600m2 põrandapinda, mingi väikese vannitoa - dušširuumi vm. ruumi plaatimisega. Need tööd pole võrreldavad!
Mine palatisse tagasi ja häbene oma rumalat juttu - spetsialist!
Andres
Kõik on spetsid siin kirjutas:
Spets Andres ( võib ise palatisse minna) ei tea plaatimisest midagi,nagu paljud Teised spetsid siin foorumis!
Näete nüüd, milleni viis arstide lohakus- jäeti palati- ja enda kabineti lukustamata ning kohe "kõik on spetsid" arvuti kallal ja VE foorumis!Andresto kirjutas:Kõik on spetsid siin kirjutas:
Spets Andres ( võib ise palatisse minna) ei tea plaatimisest midagi,nagu paljud Teised spetsid siin foorumis!
Tere!
Kes Sind välja laskis!
Mine nüüd ruttu vuta-vuta palatisse nr.110 tagasi, seal Sul plaatimine ju pooleli!
Andres
Lugemata postitus Postitas võistlemise hind »
Lugemata postitus Postitas võistlemise hind »
Külaline kirjutas:Nõus! Mida ise vastu pakud, kui kaotad? Enda juurde tööle küll sellist ei taha, isegi tasuta. Jäta mingi kontakt, kui tekib mingi vannituba annan teada ja lööme käed tunnistajate juuresolekul.
Lugemata postitus Postitas aim179 »
võistlemise hind kirjutas:Külaline kirjutas:Nõus! Mida ise vastu pakud, kui kaotad? Enda juurde tööle küll sellist ei taha, isegi tasuta. Jäta mingi kontakt, kui tekib mingi vannituba annan teada ja lööme käed tunnistajate juuresolekul.
Mõni ehk küsib, miks ma seda eelnevat kommentaari sinna ülal kirjutasin..?
Vaat kirjutasingi sellepärast, et tekkis huvi selle jutuajamise ühe detaili vastu..
Kas teile, töömeestele, ikka võib usaldada kodu võtmed, või peab nuiaga kõrval seisma ja jälgima, et te võõraid objektile ei tooks?
Sama küsimus tekkis ka minu tuttaval, kui hiljem selgus, et töömees oli tema koju kaasa toonud ka võõraid..
Kas te ikka tulete selle peale, et teise inimese kodu on privaatruum, mille igaühele läbikäiguhoov..?
võistlemise hind kirjutas:Igati lõbus lugemine ... , kes see rumal klient peab olema, kes oma vannitoa annab teile kihlveo korraldamiseks ning oma võimete katsetamiseks? Ja maalriproff võtabki odava töö vastu, kuna nälg majas, aga kättemaksuks kliendile lahjendab värvi veega pooleks? Aga kas teine pool värvi läheb siis kopsikuga koju viimiseks? Oehh, nii palju küsimusi..... rotfl:
võistlemise hind kirjutas:Kas teile, töömeestele, ikka võib usaldada kodu võtmed, või peab nuiaga kõrval seisma ja jälgima, et te võõraid objektile ei tooks?Külaline kirjutas:Nõus! Mida ise vastu pakud, kui kaotad? Enda juurde tööle küll sellist ei taha, isegi tasuta. Jäta mingi kontakt, kui tekib mingi vannituba annan teada ja lööme käed tunnistajate juuresolekul.
Kas te ikka tulete selle peale, et teise inimese kodu on privaatruum, mille igaühele läbikäiguhoov..?
Lugemata postitus Postitas Hull 110 »
Andresto ja teiste poolt hulluks tembeldatud 110,jutumehed jäidki kahjuks jutumeesteks,keegi ühendust ei võtnud! Siin http://normex.ee/tehtud_tood.php valik Meie tehtud töödest,nõu võite alati küsida! Muidu meistritest ja jutumeestest ,kellel pole midagi ette näidata, võiksid Tellijad eemale hoida! Parimat!Andresto kirjutas:võistlemise hind kirjutas:Igati lõbus lugemine ... , kes see rumal klient peab olema, kes oma vannitoa annab teile kihlveo korraldamiseks ning oma võimete katsetamiseks? Ja maalriproff võtabki odava töö vastu, kuna nälg majas, aga kättemaksuks kliendile lahjendab värvi veega pooleks? Aga kas teine pool värvi läheb siis kopsikuga koju viimiseks? Oehh, nii palju küsimusi..... rotfl:
võistlemise hind kirjutas:Kas teile, töömeestele, ikka võib usaldada kodu võtmed, või peab nuiaga kõrval seisma ja jälgima, et te võõraid objektile ei tooks?Külaline kirjutas:Nõus! Mida ise vastu pakud, kui kaotad? Enda juurde tööle küll sellist ei taha, isegi tasuta. Jäta mingi kontakt, kui tekib mingi vannituba annan teada ja lööme käed tunnistajate juuresolekul.
Tere!
Ei see nüüd nii ole! Isegi mina mittemaalrina tean, et ei piisa kipsplaadi 1 x pahteldamisest, ikka 3-4 x on vajalik ja värve võib lahjendada vist max 10%. Lihtsalt proffimaaler ajas natuke udu, mida ta ka järgmises postituses tunnistas.
Kihlveovedaja 110, lubas tõesti 4 tunniga vannitoa ehitada - mine Teda hullukest tea ehk on Tal juba valmiski.
Seda, kas usaldada töömeest tööd tegema ja veel talle võtmed jätta, see on vist küll iga kliendi enda otsustada.
Endal on vähemalt üks klient, keda pole ma oma ihusilmaga veel näinud (elab-ah ma ei teagi kus) ja kellele olen aegajalt ikka ja jälle mingeid töid teinud. Pole olnud probleeme, ei võtmetega ega töötulemustega, kokkulepitud materjalide+töötasuga. Ka on pidevalt kliente, kes kus sõidus... ja keda vahel ei näe n.ä.d.a.l.a.i.d.! Pole neil veel olnud probleeme, et naastes oleks midagi kadunud, ikka juurde on tekkinud, ikka juurde...!
Mina küsin külalise võistlemise hind käest: kus kohast Te leiate endile need "meistrid", kes Teile mistahes muresid kaasa toovad või mõne rõõmugi ära viivad???
Andres
Edu Sulle ja Normex´ile seegipoolest!110 kirjutas: Sellise töö max aeg ca 4 tundi,mis sa sügasid tilli seal 3,5 päeva ve? Ja ps.sõbramees jääbki koju istuma kui kosmaarseid m2-i hindu küsib!
Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025