Lugemata postitus Postitas voltts »
Lugemata postitus Postitas motamees »
Vaata siin käivad jõud läbi nurkade. See on hoopis teine asi, kui sirge joonpaisumine.voltts kirjutas:... Kuidas siis selle metalli paisumisega jääb,antud juhul mingit võimalust ju eriti ei jää ...
Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Võta nüüd asja loogiliselt ikka. Mina ei võta küll seda aega , et kõik vastused veel kangesti lahti seletan. Ma ütlesin, et kui uks meeldib, too ära ja näed siis ise, mis ja kus ning siis küsid mis puudu jääb. Sellest raua paisumisest ja füüsikast seda, et seda peab terve ahju ehituse aja oskama jälgida ja siin EI saa kõike ette öelda ja kas sa oskad küsidagi.... Mina näiteks küll lattrauda silluseks ei pane. Miks peaksin?. See ei hakka ju liikuma ainult pikisuunas jne. Teine jälle paneks sellegi ukse teisiti ette, näiteks heinapalli traadiga... Võta ikka mõni pottseparaamat ka ette ja loe sealt füüsikaline algkursus ära. Mõned mehed käivad kohe kursustel, et omale ahi ehitada .voltts kirjutas:Pole füüsikas just eriti tugevaga kui meistrid juba nii teevad,ju siis peab asi toimima aga kena oleks,kui ikka lahti ka seletataks
,teab mõnes teises kohas siis silmas pidada,nagu ma aru saan,siis kui miski paisumine peaks toimuma, liigub uks pigem ahjust eemale,kui tuleb vastu ahju
.Saan ma õigesti aru?
Veelkord, et võta kätte ja loes siis siit foorumist (kasuta otsingut) mis sind huvitavate küsimuste kohta ennem on kirjutatud...voltts kirjutas:Oi, sain vist nüüd kaminahju käest hurjutada,olin vist liiga uudishimulik ja pealetükkiv,ma mõtlesin,et foorum ikka on selline koht,kus kogemusi jagatakse,küsitakse ja vastatakse.Eks üks asi on teooria ja teine praktika.Kui meister on on mingit sõlmkohta,kus teadmisi rohkem vaja,kui pelgalt tellise ladumine,juba tükimat aega ühtemoodi teinud ja see toimib kenasti,siis ju võik ka näpunäiteid jagada ju.Nu jah,saa aru,et olen vist liiga uudishimulik,aga tänud nendegi vastuste eest,mis olen siin saanud aga eks ma küsin ikka tasapisi.Ma ei saa ju küsimust kellelegile otseselt suunata,foorum on ju selleks,et igal on võimalus oma arvamus öelda antud teema kohta,seda ka siinsete küsimuste suhtes.Iga kord ju ei pea mingi küsimusega kohe uut teemat algatama ju.Näiteks ahju krohvimise kohta võiks mõni kindlasti sõna võtta,mis segu kasutab,kas kasutatakse võrku jne.Pottsepp teeb seda ju kogu aeg oma töös,tal ju kogemust rohkem,et kuidas ja mis ja millega ja väike õpetus või näpunäide kuluks ära inimesel,kes võibolla igapäev sellega kokku ei puutu.On ju.
kaminahi kirjutas: Proovi ikka see esimene vend olla...mitte teine edasi.
Saatigi sa siis veel ahjude ehitusest läbi närid. Kui ei saanud aru, miks küsisin, siis selleks, et teada saada, kas sa omal alal oled kes.voltts kirjutas:hm, mu rumal aju ei närinud küll nüüd sellest mõistukõnest läbi
,nagu motamees ütles kusagil,mette ei saanud aru,mis ta nüüd sellega öelda tahtis
Lisan peale volttsi täienusi viimases postitusesvoltts kirjutas:hm, mu rumal aju ei närinud küll nüüd sellest mõistukõnest läbi
,nagu motamees ütles kusagil,mette ei saanud aru,mis ta nüüd sellega öelda tahtis
Kuna töö sul seal ei piirdunud vaid ahjuga,siis mõtlesin rumala peaga,et teed vahepeal pilte ka ahjust.Kui sul nüüd tundus,et laulsin oodi selleks,et pilte näha,siis on küll vale,see mis kirjutasin viimistlusstiilist,tuli täitsa siiralt.Ega sa ei pea neid pilte tegema kui ei taha,pole sellest hullu midagi,ei solvu,ega pea viha
,lihtsalt kusagil poole sõnaga lubasid ja mina naiivse inimesena ikka loodan näha, aga loomulikult pole see kohustus.
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025