Vabandan kui väide ilukirjanduse kohta oli ebakorrektne. Tegemist on laiatarbe juhendiga mis erineb tavalisest tehnilisest juhendis spetsialistile selle poolest et sisaldab palju kuid spetsialisti jaoks väheolulist infot.
See ei tähenda aga seda et tarbijakaitse või kohus saaks midagi ette võtta.
Samal netilehel on ka lühike tehniline info seadme kohta ja kui ostja ei oska sealt n lugeda et A2 tähendab välisõhu t +2 C siis see küll müüja viga ei ole.
Ma ei saa aru kas tõesti on raskesti mõistetav et müüja müüb peamiselt keevitusseadmeid.
Eurostandardid on kontrollitavad laboris, mitte kodusel teel nii et .....
Müüja müüb ja ostja ostab , katsuge siis ikka omavahel hakkama saada.
Õhk-vesi kütte veetemperatuur
küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 29 korda
Re: Õhk-vesi kütte veetemperatuur
Lugemata postitus Postitas Coolhouse »
Õhk-vesi soojuspumbad, külmseadmed .
Müük, hooldus. info@coolhouse.ee
Müük, hooldus. info@coolhouse.ee
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 27 korda
- On tänatud: 72 korda
Lugemata postitus Postitas madis64 »
Loomulikult on spetsialisti töödokumentatsioon natuke põhjalikum, kuid esmase kontrollikoha (küttekõvera seadistamine) näitab ka see paber kasutajale kätte.Coolhouse kirjutas:Vabandan kui väide ilukirjanduse kohta oli ebakorrektne. Tegemist on laiatarbe juhendiga mis erineb tavalisest tehnilisest juhendis spetsialistile selle poolest et sisaldab palju kuid spetsialisti jaoks väheolulist infot.
Ilmselt oli seal vist veel juhatust ka selle kohta, kuidas tarbevee soojendus maha võtta ning kui see ka ei aita, siis peaks olema tsirkulatsioonipumba tootlikkuse ning küttevee temperatuuride vahe alusel olema umbkaudselt võimalik hinnata ka majasse viidavat soojushulka kui just (püsivalt või ka ajutiselt) soojamõõturit ei soovi paigaldada - osta.ee-s näib üks selline olevat augustikuus liikunud lausa 250 krooniga ( https://www.osta.ee/9247327 ).
A2 tähendust tingimata ei pea teadma, kuid "Heating capacity" on juba küllalt konreetne lubadus ning kui pump seda välja ei anna, siis ostja viga see kindlasti ei ole.Coolhouse kirjutas:See ei tähenda aga seda et tarbijakaitse või kohus saaks midagi ette võtta.
Samal netilehel on ka lühike tehniline info seadme kohta ja kui ostja ei oska sealt n lugeda et A2 tähendab välisõhu t +2 C siis see küll müüja viga ei ole.
Müüja viga on sellisel juhul otsus selline seade müüki võtta, kuid see risk käib äritegevusega kaasas ja tuleb teinekord alla neelata.
Soojakulu mõõtmine on ilmselt piisava pealehakkamise puhul ka kodus võimalik korraldada - eriti kui mäng küünlaid väärima hakkab ja vastaspool puiklema kipub.Coolhouse kirjutas:Eurostandardid on kontrollitavad laboris, mitte kodusel teel nii et ...
Kui mõõtetulemus seadme passiandmetele vastab, on asi korras, vastasel juhul ...
Lugemata postitus Postitas Markko »
Ütlen veelkorra, et antud link keevitusseadmete kodulehele oli pandud vaid selleks, et näidata seda aparatuuri, mis mul kodus olemas on. GF Anapol ei müünud mulle seda süsteemi ja nendele ei ole mul ka ühtegi pretensiooni. Ka see hind, millega nemad neid katlaid müüvad on minu omast mitu korda soodsam.Coolhouse kirjutas: Ma ei saa aru kas tõesti on raskesti mõistetav et müüja müüb peamiselt keevitusseadmeid.
Ühesõnaga ärge GF Anapoli risti lööge

Eks ma pean selle kütte paigaldajaga omad sotid ise selgeks tegema nii hästi kui oskan

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas jaak »
Rusikareegli järgi korruta ruutmeetrid arvuga 50-70,seejärel kuu tundidega,saad- umbkaudse soojavajaduse,nüüd jaga see Sp kasuteguriga (ca2) ja saad energiakulu. Arvutus wattides! Nb! 1kw-1000w. Olen omal käel ehitanud mitmeid õv- sp-sid ja hea meelega vöiks nendest kitsamas ringis vestelda .KIui leiduks mõttekaaslasi ,võtaks nendega ühendust.Kui viitsite,5044759. 

-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 27 korda
- On tänatud: 72 korda
Lugemata postitus Postitas madis64 »
Kas see teema:jaak kirjutas:Olen omal käel ehitanud mitmeid õv- sp-sid ja hea meelega vöiks nendest kitsamas ringis vestelda .KIui leiduks mõttekaaslasi ,võtaks nendega ühendust.Kui viitsite,5044759.
viewtopic.php?f=9&t=8117
ei oleks jätkamiseks sobiv?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas jaak »
Kõik sp-d põhinevad füüsika seadustel ja emotsoonid ei aita positiivsete tulemi- te saavutmisel kuigivõrd.Kasutegurid "parimate" mudelite osas ei ole nii mäe-kõrgused,kui neid püütakse maalida. Õ-sp kasuteguri määrab eelkõige soojus- vaheti ,mis ammutab energiat välisõhust. Kõik mu on kompromiss rahakoti ja mugavuse vahel. Iseehitamisel määrab tavaliselt tulemuse algmatriali valik ja praktiline kogemus.Nb! Ka vanadest (secodhand) välisosadest saab päris asjalikke masinaid kokku panna ,kui viitsimist vähegi on.Hinnavahe missugune! Kui teil on "üleliigset kola" tekkinud ja mõtteid napib,võtke ühen- dust. Keegi meist pole targana ilmapeale sündinud! Jaak.5044759. 

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas gree1 »
Meiel on temperatuur veel +52C!!!
Tutvuge meie tootete pakkumiseega,maailma suurim firma esindaja olema. Soodsad hinnad on ka.
http://www.baltventserv.com/
Tutvuge meie tootete pakkumiseega,maailma suurim firma esindaja olema. Soodsad hinnad on ka.
http://www.baltventserv.com/
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit