Tellijad on selgrootud!
Re: Tellijad on selgrootud!
Lugemata postitus Postitas omega »
Mina see ei olnud (kui vihjad minule), väär info!
- sashaobrok
- Ehituspenskar
- On tänanud: 36 korda
- On tänatud: 43 korda
Lugemata postitus Postitas sashaobrok »
- rokikas
- Ehituspenskar
- On tänanud: 227 korda
- On tänatud: 231 korda
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Ei tea kuidas sinul nii õnnetult on läinud. Minul küll 95% tellijaid ausad ja normaalsed inimesed. See kes netti mingi kuulutuse kribab ei ole veel tellija. See kes minult konkreetse töö tellib on tellija. Tera mõistan ka neid kuulutajaid kes saavad näiteks ~30 pakkumist ning ei vasta kõigile neile kelle pakkumine ei ole sobiv. Tihti näeb siin foorumiski sellist suhtumist et " kuradi odav rott ja vereimeja kuna minu hind ei sobi". Kes ikka tahab sellist juttu kuulata. Ühendust võtab ikka see pool kellel seda rohkem vaja. Mina ei pea küll endale raskeks peale pakkumise tegemist helistada ja küsida kas sobib või miks ei sobi.omega kirjutas:Suurem osa tellijaid on kas petised või siis selgrootud.
Ehitusmehed näevad vaeva otsides tööd. Aga tagasiside on äärmiselt nigel.
Või on midagi sellist, millest ma aru pole saanud?
Tööd otsivad ja näevad vaeva pakkumistega kõik ettevõtjad. Kui see ei sobi mine palgatööle ja ei pea enam seda vaeva nägema.
Lugemata postitus Postitas siin »

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas tellija »
Point õige, ehitusbuum on igaveseks läbi. Kui müügitööd teha ei suuda, siis FIE-ks ei sobi.rokikas kirjutas:Ei tea kuidas sinul nii õnnetult on läinud. Minul küll 95% tellijaid ausad ja normaalsed inimesed. See kes netti mingi kuulutuse kribab ei ole veel tellija. See kes minult konkreetse töö tellib on tellija. Tera mõistan ka neid kuulutajaid kes saavad näiteks ~30 pakkumist ning ei vasta kõigile neile kelle pakkumine ei ole sobiv. Tihti näeb siin foorumiski sellist suhtumist et " kuradi odav rott ja vereimeja kuna minu hind ei sobi". Kes ikka tahab sellist juttu kuulata. Ühendust võtab ikka see pool kellel seda rohkem vaja. Mina ei pea küll endale raskeks peale pakkumise tegemist helistada ja küsida kas sobib või miks ei sobi.omega kirjutas:Suurem osa tellijaid on kas petised või siis selgrootud.
Ehitusmehed näevad vaeva otsides tööd. Aga tagasiside on äärmiselt nigel.
Või on midagi sellist, millest ma aru pole saanud?
Tööd otsivad ja näevad vaeva pakkumistega kõik ettevõtjad. Kui see ei sobi mine palgatööle ja ei pea enam seda vaeva nägema.
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Ei vaidle vastu, et töömeeste hulgas on samuti matslikke- mölakaid, aga nende suhtes mõjub samuti avalik reklaam( negatiivne) nagu heade tegijate suhtes tellija poolne positiivne tagasiside.

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »

-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Eks ikka vahel väsi ka sellest ära, aga puhkan natuke ja kiidan edasiKülaline kirjutas:)urmasr...ennast kiitmast sa ei väsi:)))

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »

taastaja
Lugemata postitus Postitas omega »
Külaline Kirjutas:

Eks ikka vahel väsi ka sellest ära, aga puhkan natuke ja kiidan edasi . Ma lihtsalt ei saa aru sellest paljude nutulaulust, et tööd ei ole. Pean tunnistama, et minulegi on nn. masu mõjunud- enam ei ole tööde järjekord kuue kuu pikkune, vaid kolmekuuline ja hindades olen pidanud mingi 15- 20% järgi andma. Tean päris mitmeid üldehitajaid ja muid ehituse ala spetsialiste, kes tööpuuduse üle ei kurda ja samuti järjekord, et konkreetselt nemad teeksid. Kõige parem reklaam on ikka korralik tulemus tegija ja rahulolu tellija poolt- sind otsitakse ka läbi kolmandate isikute kaudu üles.
Tore muidugi, kui oled rongi peal ja valid tellijaid.
Aga ma tulin 3 aastat tagasi selliselt rongilt maha ja läksin ausalt öeldes vastu tahtmist soome ehitama (ametlikult lausa).
Olen ka seal sama nõutud edasi, kuid hinnad löödi mingisuguste amatööride pärast nii alla, et pole mõtet enam seal käia. Isegi endine Tellija lõi hinna nii alla ( kui kutsus pärast eramu valmimist aiamaja ehitama), tuli ta korralikkult heasse kohta saata!
Ja siin on neid ronge liikumas küll, arvatavasti hüppan kuskil peatuses peale!
Seniks võitlen siin edasi!
Samas ei ole ma täheldanud siin küll, et keegi väga pisarates Tellijalt tööd lunib, nii isaks kah ära mine.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas soov »
sashaobrok kirjutas: A la, ehitusfoorumi kutid teevad koostööd, kui keegi kuskil on mingi tööotsa peal ja on vaja mõnd kolmandat tööd teha, siis soovitatakse häid tegijaid edasi.
Ahah. Ah et siis siit tulevadki need kolmandatele töödele soovitused. Seepärast ma imestasingi, miks soovitaja(d) ei oska soovitatu kohta lisaandmeid öelda....Jäigi tunne, et tegelikult teineteist ei tuntagi...aga soovitatakse...

- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu
- ↳ Katused, laed