vetsu poti kinnitamine
veevarustusega seonduvad teemad, samuti WC-d, heitvesi, septikud
Re: vetsu poti kinnitamine
Lugemata postitus Postitas vanakala »
panen juba aastaid klientidel kütet ka mööbli ja pottide alla ja pigem on asi positiivne kuna vahest väiksemate lekete, halvema ventilatsiooni puhul koguneb kappide vannide jne. alla niiskus mis kütte puhul sealt ka eemaldub.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Targutaja »
Minule kord yks soome mees rääkis makrofleksi poti alla laskmisest selleks et see tyhimik seal täitta. Välistab kondents vee tekkimise. Seda siis ta eipannud sinna selleks et pott paremini kinni pysiks.Aga noh eks tal ka see mõte. Kui juba asi soome poole läks siis soovitan ise silikooniasemel selleks mõeldud elastset liimi http://www.kiilto.com/attachments/1/1/w ... saumaliike +-20 % jne jne. Pärast saan värvida ära mis värvi soovin, näiteks poti või põranda värvi. Fuuk ei võta prahti sisse jääb libedaks ja elastseks.Värvin värviga mis ei murdu kui mikro liiked tekivad.Kiiltofix glear on ka piisavalt odav ja seda saab kasutada paljudes muudes kohtades. Silikooniga pandud potid on paljudel paljudel lahti tulnud. No võib teha ju nii et liimi Kiiltofixigakinni ja kuivumise järgi silikooni ymber poti.....aga noh eks eelistaksin siis juba TEC 7 sedagi võib võimaliku elastse lakiga näiteks lakkida. Point selles et värv ei muutuks pesu ainete mõjust ja kaprahti ei läheks sisse. TEC 7 on kyll parem sanitaar silikoonist.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas tahan vahetada »
mina tahaks hoopis seda teada,kas pottide kinnitusaugud on standardse paigutusega?
Kui ma tahan olemasolevat potti uuega asendada,kas siis kinnitusaugud põrandasse jäävad samaks või peab äkki uusi hakkama puurima?
Kui ma tahan olemasolevat potti uuega asendada,kas siis kinnitusaugud põrandasse jäävad samaks või peab äkki uusi hakkama puurima?
- rokikas
- Ehituspenskar
- On tänanud: 227 korda
- On tänatud: 231 korda
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Äkki peab. Aga ei pruugi vaja olla! 

55678786
ehitusremont@gmail.com
ehitusremont@gmail.com
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas janxx »
Ma ei saa mõnedest maailma asjadest aru ja üks oleks konkreetne näide:
Miks toimivat ja lihtsat lahendust rikkuda, kui sellega ei kaasne mingit kvaliteedi paranemist või hinna odavnemist sama kvaliteedi juures.
Sanitaarsilikooniga on neid liimitud ja nad kestavad. Ka 150kg ei ole potti lahti istunud. Miks asju keeruliseks ajada?
Üritate olla innovaatilised?
Olen väga suur montaazivahu austaja, mu meelest üks paremaid leiutatud ehitustooteid, väga erinevateks otstarveteks, kuid:
S...apoti alla isegi mina seda kindlasti ei paneks.
Miks toimivat ja lihtsat lahendust rikkuda, kui sellega ei kaasne mingit kvaliteedi paranemist või hinna odavnemist sama kvaliteedi juures.
Sanitaarsilikooniga on neid liimitud ja nad kestavad. Ka 150kg ei ole potti lahti istunud. Miks asju keeruliseks ajada?
Üritate olla innovaatilised?

Olen väga suur montaazivahu austaja, mu meelest üks paremaid leiutatud ehitustooteid, väga erinevateks otstarveteks, kuid:
S...apoti alla isegi mina seda kindlasti ei paneks.
Mine “Veevarustus, kanalisatsioon, käimlad”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit