Seleta palun üle palun mõiste:soome tüüpi soemüür asub pliita all.motamees kirjutas:Kaminahju postitusest saan ma aru, et soome tüüpi soemüür asub pliita all. Sellise pliita joonised on ka raamatus "Müüritud küttekolded".
Enamik sellest aru ei saa

Lugemata postitus Postitas aivar0102 »
Seleta palun üle palun mõiste:soome tüüpi soemüür asub pliita all.motamees kirjutas:Kaminahju postitusest saan ma aru, et soome tüüpi soemüür asub pliita all. Sellise pliita joonised on ka raamatus "Müüritud küttekolded".
Lugemata postitus Postitas hundipoeg »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Vot siis uuri kes kirjutas ja küsihundipoeg kirjutas:aivar ma lugesin kas siit foorumist kuskilt või miskist raamatust. kas pole siis nii? palju siis võib ühe jooniga?
Lugemata postitus Postitas motamees »
Sellisel juhul tuleb vaadata joonist vihjatud raamatust.aivar0102 kirjutas:Seleta palun üle palun mõiste:soome tüüpi soemüür asub pliita all.motamees kirjutas:Kaminahju postitusest saan ma aru, et soome tüüpi soemüür asub pliita all. Sellise pliita joonised on ka raamatus "Müüritud küttekolded".
Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Muistend, nagu seegi, et pottseppadel veel lähiminevikus kästi käega segu "seades" ahju tellismüüritist laduda.Julgemad tunnistavad juba, et ka pottahjutööd kelluga teevad.hundipoeg kirjutas:kas see info on õige, et üle kahe kihi kive päevas lappida ei tohi?
Raamatut käepärast ei ole.motamees kirjutas:Sellisel juhul tuleb vaadata joonist vihjatud raamatust.aivar0102 kirjutas:Seleta palun üle palun mõiste:soome tüüpi soemüür asub pliita all.motamees kirjutas:Kaminahju postitusest saan ma aru, et soome tüüpi soemüür asub pliita all. Sellise pliita joonised on ka raamatus "Müüritud küttekolded".
http://www.svt.ee/svt/index.php?id=14&s ... roduct=202hundipoeg kirjutas:millised head siibrid? (tüübid) ehk pilte või linke?
Lugemata postitus Postitas vöhik »
tahaks ikkagi teada kaminahju käest ! ! !vöhik kirjutas:Kas "kaminahi" ei seletaks lahti, et mis asi on " Soome tüüpi soemüür"
Mulle see natuke imelik väljend tundub !?!?!?!
Lugemata postitus Postitas Leevi »
Soomlastel ei ole sellist asja nagu soemüür. On siiberdatud korsten, mis Eestis keelatud. Ainus koht, kus sommidel soemüürilähedast põhimõtet leiab, on patteritakka , mis on pm soemüüriga kamin.vöhik kirjutas:tahaks ikkagi teada kaminahju käest ! ! !vöhik kirjutas:Kas "kaminahi" ei seletaks lahti, et mis asi on " Soome tüüpi soemüür"
Mis seda korstna siiberdamist keelab?Leevi kirjutas:Soomlastel ei ole sellist asja nagu soemüür. On siiberdatud korsten, mis Eestis keelatud. Ainus koht, kus sommidel soemüürilähedast põhimõtet leiab, on patteritakka , mis on pm soemüüriga kamin.vöhik kirjutas:tahaks ikkagi teada kaminahju käest ! ! !vöhik kirjutas:Kas "kaminahi" ei seletaks lahti, et mis asi on " Soome tüüpi soemüür"
Lugemata postitus Postitas Leevi »
Kui ma ei eksi, siis Tuleohutusstandard, EVS.... Vaatan järgi ja kui eksisin, siis annan koheselt teada.Külaline kirjutas:Mis seda korstna siiberdamist keelab?Leevi kirjutas:Soomlastel ei ole sellist asja nagu soemüür. On siiberdatud korsten, mis Eestis keelatud. Ainus koht, kus sommidel soemüürilähedast põhimõtet leiab, on patteritakka , mis on pm soemüüriga kamin.vöhik kirjutas:tahaks ikkagi teada kaminahju käest ! ! !vöhik kirjutas:Kas "kaminahi" ei seletaks lahti, et mis asi on " Soome tüüpi soemüür"
Lugemata postitus Postitas h. »
Venelastel puudub selline mõiste nagu pliit.Leevi kirjutas:Soomlastel ei ole sellist asja nagu soemüür. On siiberdatud korsten, mis Eestis keelatud. Ainus koht, kus sommidel soemüürilähedast põhimõtet leiab, on patteritakka , mis on pm soemüüriga kamin.vöhik kirjutas:tahaks ikkagi teada kaminahju käest ! ! !vöhik kirjutas:Kas "kaminahi" ei seletaks lahti, et mis asi on " Soome tüüpi soemüür"
Lugemata postitus Postitas Selgitaja »
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025