Kas sa garanteerid objektil minu tööriistade puutumatuse töövälisel ajal ja maksad need kinni kui nendega midagi juhtub, kasvõi lihtlabased vargad on öösel käinud ja ära tassinud laserloodi (1600.-), akutrelli (1500.-), lööktrelli (3000.-) ja veel midagi, mida saab kahekesti näpu otsa võtta ning 10 000.- eest asja läinud nagu kits oleks sabaga löönud.4korda4 kirjutas:Mis sa tahad öelda, et klient peabki sinu tööriistade objektile veo ka kinni maksma? Sa ju viid need tööriistad kohe alguses objektile ja tavaliselt sinna ka töötegemise ajaks jätad, mitte ei tassi neid iga päev kaasas nagu kass oma poegi. Muidugi, kui sa just mitme objekti vahet ei jookse. Aga tavaliselt kliendid neid mitme objekti vahet jooksjaid ei tahagi omale. Klient maksab kinni need veokulud, mis kuuluvad temale ostetud materjali veoks või siis prahi ära vedu.
Nüüd sinu teisest väitest- ära aja pläma! Ma ei tea kas sinu hallrakud seedivad selle ära, aga klient maksab kinni absoluutselt kõik, mis minul kuludesse kuulub: alates minu liisingutest- laenudest, söögist-joogist, kaas arvatud alkohol, elamiseks vajalikust kuludest, riided, nii töö kui ka vabaaja omad, kaasa arvatud kapis seiva smokingu, minu laste lõbustuseks kuluva, naise ja laste tujud, minu pere puhkused/ vajadused...... jnejnejne. Lihtsalt öeldes- elamiseks jaoks vajaliku raha saamiseks ma tööl käingi, oma oskusi müün ja absoluutselt kõik selle maksab kinni klient/tellija, mitte Ansip või Savisaar, Eesti Vabariik või Euroopa Liit, kuigi pean tunnistama, et ega ma ei ole nende käest proovinud küsida kah, äkki saaks ja siis saaksin tellijale selle võrra odavamalt teha. Katsu sellest aru saada! Äkki kirjutad siia kõigile lugemiseks, kus kohast tulevad sinul enda ja su pere vajaduste rahuldamiseks vajalikud summad?