Soovin teile edu, aga teie tervenemisse ma ei usu.
Seega, hüvasti pommpead!
Appi

Kas saaks mõnikord ilma selle lõputu eneseupitamiseta.Ja natuke võiks kriitikat kannatada.
Freudil oleks siit huvitavid tähelepanekuid teha.

Lugemata postitus Postitas aivar0102 »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Ja külalised nagu alati kurat teab kesKülaline kirjutas:Selline Freud meil siis siin foorumis
Sulle on siin foorumis juba ette öeldud, et sa ei ole pottsepattöö haritust veel mitte alustanudkiaivar0102 kirjutas:Ja külalised nagu alati kurat teab kesKülaline kirjutas:Selline Freud meil siis siin foorumis
Lugemata postitus Postitas motamees »
Sina pead kõik ilusa ära solkimamotamees kirjutas:Kas mul arvutil mingi viga küljes.![]()
Enamus kirjutajaid on külalised. Üks külaline sõimab teist ja siis veel mingi Freud![]()
Kuskohast te aru saate, keda sõimata? Kes on kes? Ma tahan ka sõimata, aga ei tea keda, mille eest.
Õpetage mind ka anonüümselt sõimama, pottsepad ju selle peale meistrid. Äkki peaks minema pottsepa koolitusele, et sellest aru saada.
Arvuti viska ahju Aga ole rahulik senikaua kui pottsepad arutavad millist ahju teha ja milline kõige parem arvuti põletamiseks läheb päris kaua aega.motamees kirjutas:Kas mul arvutil mingi viga küljes.![]()
Enamus kirjutajaid on külalised. Üks külaline sõimab teist ja siis veel mingi Freud![]()
Kuskohast te aru saate, keda sõimata? Kes on kes? Ma tahan ka sõimata, aga ei tea keda, mille eest.
Õpetage mind ka anonüümselt sõimama, pottsepad ju selle peale meistrid. Äkki peaks minema pottsepa koolitusele, et sellest aru saada.
Ma olen ka mõlnud, et mida selline postituse tekst tähendab ja taotleb, ning milline kraavikaevaja selliseid kirjutab.aivar0102 kirjutas:Paned sellele koldele klaasukse ette ja ilus suur vaadata.Külaline kirjutas:kas selline kolle on patenteeritud?on see ahjule või katlale mõeldud.soov oleks võlviga teha,aga vist paha mõte,sest siis ei saa klaasust ette panna,sest pidi tahmane olema pidevalt.![]()
Nii suur uks maksab vist küll 20 000 EEK-i aga no kurat ilus on
Mõte on selles, et kolde ilu täies ilus näha oleks ja hinna panin "lambist" lähtudes kolde mõõtmetest. Pingutasin vist nats üle.Külaline kirjutas:Ma olen ka mõlnud, et mida selline postituse tekst tähendab ja taotleb, ning milline kraavikaevaja selliseid kirjutab.aivar0102 kirjutas:Paned sellele koldele klaasukse ette ja ilus suur vaadata.Külaline kirjutas:kas selline kolle on patenteeritud?on see ahjule või katlale mõeldud.soov oleks võlviga teha,aga vist paha mõte,sest siis ei saa klaasust ette panna,sest pidi tahmane olema pidevalt.![]()
Nii suur uks maksab vist küll 20 000 EEK-i aga no kurat ilus on
Ma ei öelnud, et ei meeldi aga see kolle tuleb väga tuttav ette. Kodusoe foorumist , Tiileri "plasmateler" vist. Seal tõesti suur uks ees.Külaline kirjutas:Edasi tuleb sul kraavi edasi kaevata kui pottsepateemas lambist pandud postitused omalegi enam ei meeldi.
Lugemata postitus Postitas Õhuke »
Pole su massinal miskit viga külges. Need külalised on enamus Kodusooja savininad, kes oma foorumi kraanid nii kinni keerasid, et ristiinimene sinna enam nõu küsima ka ei pääsenud rääkimata regamisest.motamees kirjutas:Kas mul arvutil mingi viga küljes.![]()
Raske sellest kurvast jutust aru saada aga kui mina panen üles linke ja pilte, millest paljud on õppida saanud siis sina ja sinu kaaskond oskate vaid tola ajada ja mingit minu ego otsida. Võite jätkata.Mis puutub aga ahju ustesse ja kolletesse, siis neid on erinevaid ja kui ma näiteks järgnevana kasutan sellist, mis pildil , kas siis mul jälle egoga jama ja teie kõik solvatud?aivar0102 kirjutas:Ma ei öelnud, et ei meeldi aga see kolle tuleb väga tuttav ette. Kodusoe foorumist , Tiileri "plasmateler" vist. Seal tõesti suur uks ees.Külaline kirjutas:Edasi tuleb sul kraavi edasi kaevata kui pottsepateemas lambist pandud postitused omalegi enam ei meeldi.
Kellel jälle probleem, kas see pottsepp kellele õpetamise eest ei olnud nõus maksma ja kohe sõimata sain või keegi teine.
Saage palun oma egost üle
Lugemata postitus Postitas Leevi »
Kodusoe foorumisse registreerumine ei ole keerulisem kui mistahes muusse foorumisse. Paljudega võrreldes isegi lihtsam. Pealegi on mõned teemad ka registreerumist mitte-eeldavad. Foorumi lugemine ise on rangelt vabatahtlik, niisiis teeb laimaja õigesti, et http://www.kodusoe.ee/foorum lehte ei külasta kui see talle nii rängalt mõjub.Õhuke kirjutas:Pole su massinal miskit viga külges. Need külalised on enamus Kodusooja savininad, kes oma foorumi kraanid nii kinni keerasid, et ristiinimene sinna enam nõu küsima ka ei pääsenud rääkimata regamisest.motamees kirjutas:Kas mul arvutil mingi viga küljes.![]()
Nüüd hapu lugu ei saa kedagi sõimata aga tahaks. Sellepärast nad siin nüüd külalistena räpivadki. Kõige lihtsam jäta lugemine vahele, asjalikku tuleb sealt kuradi harva. Mina jätan juba ammu.
Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Ärge nüüd jamage. Kurat, pange ikka postitustele õiged nimed juurde. Muidu võib äkki otsa pasaseks ka teha.aivar0102 kirjutas:... ja kurat siis aru saab kes-keda paneb ja kellele raha maksma peab.
Minu suust ei kuku külalisi ega muud säärast. Ütlen, mis mõtlen. Ja mõtlen, mis ütlen.kaminahi kirjutas:Oled ka siinse footumi postitaja ja kuidas siis meeldivad sellised sinu suust kukkunud külaliste arvamused?
Selge. Ei ole sinust selliste külaliste vastast. Omad ju.Leevi kirjutas:Minu suust ei kuku külalisi ega muud säärast. Ütlen, mis mõtlen. Ja mõtlen, mis ütlen.kaminahi kirjutas:Oled ka siinse footumi postitaja ja kuidas siis meeldivad sellised sinu suust kukkunud külaliste arvamused?
Tehke jah see ahi valmis. Raal nii aeglane. Pean ikka oma arvuti sinna viskama. Vahepeal, kui ma sõnumit kirjutasin on juba külalistele nimed juurde ilmunud. Ma veel mõtlesin, miks kirjutis ei taha läbi minna.aivar0102 kirjutas: Arvuti viska ahju ...
kaminahi kirjutas:Selge. Ei ole sinust selliste külaliste vastast. Omad ju.Leevi kirjutas:Minu suust ei kuku külalisi ega muud säärast. Ütlen, mis mõtlen. Ja mõtlen, mis ütlen.kaminahi kirjutas:Oled ka siinse footumi postitaja ja kuidas siis meeldivad sellised sinu suust kukkunud külaliste arvamused?
Miks sina siin oma üllitist senini imetled ja vabandada ei suuda.?Leevi kirjutas:kaminahi kirjutas:Selge. Ei ole sinust selliste külaliste vastast. Omad ju.Leevi kirjutas:Minu suust ei kuku külalisi ega muud säärast. Ütlen, mis mõtlen. Ja mõtlen, mis ütlen.kaminahi kirjutas:Oled ka siinse footumi postitaja ja kuidas siis meeldivad sellised sinu suust kukkunud külaliste arvamused?
Pole omasid ega võõraid. On füüsikaseadused, mis määravad selle, milliseid ahjusid kuhugile ehitada.
Vabandada? Ei tunne tarvidust...kaminahi kirjutas:Miks sina siin oma üllitist senini imetled ja vabandada ei suuda.?Leevi kirjutas:kaminahi kirjutas:Selge. Ei ole sinust selliste külaliste vastast. Omad ju.Leevi kirjutas:Minu suust ei kuku külalisi ega muud säärast. Ütlen, mis mõtlen. Ja mõtlen, mis ütlen.kaminahi kirjutas:Oled ka siinse footumi postitaja ja kuidas siis meeldivad sellised sinu suust kukkunud külaliste arvamused?
Pole omasid ega võõraid. On füüsikaseadused, mis määravad selle, milliseid ahjusid kuhugile ehitada.
Lugemata postitus Postitas raga »
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025