Kui alati on kivivoodritagune tuulutus olnud väga oluline, puitkarkassmaja puhul ja nüüd see suletakse või lastakse vahtu täis. Kas siis enam polegi vaja tuulutada, niiskust konstruktsiooni seest välja saada?

Lugemata postitus Postitas terasroos »
Lugemata postitus Postitas Husky »
See tuulutusvahe muutmine õhuvaheks kehtib ainult selllisel juhul, kui olemasolevale kivivoodrile lisatakse lisasoojustust.terasroos kirjutas:Küsimus, äkki keegi seletab?
Kui alati on kivivoodritagune tuulutus olnud väga oluline, puitkarkassmaja puhul ja nüüd see suletakse või lastakse vahtu täis. Kas siis enam polegi vaja tuulutada, niiskust konstruktsiooni seest välja saada?
Kas ma saan õieti aru, et kui on ainult kivivooder siis on vaja õhutuspilud alla ja üles jätta aga kui lisame mingit lisasoojustust siis enam ei ole vaja sest siis äkki läheb niiskus läbi konstruktsiooniHusky kirjutas:See tuulutusvahe muutmine õhuvaheks kehtib ainult selllisel juhul, kui olemasolevale kivivoodrile lisatakse lisasoojustust.terasroos kirjutas:Küsimus, äkki keegi seletab?
Niiskus pääseb ikka välja, kuna välisviimistluse puhul kasutatakse materjale, mis ei jäta seina ummuksisse.
Lugemata postitus Postitas Husky »
Lisaoojustamine kaotab siis ju mõtte, kui külm tuul lõõtsub seina sees.terasroos kirjutas: Kas ma saan õieti aru, et kui on ainult kivivooder siis on vaja õhutuspilud alla ja üles jätta aga kui lisame mingit lisasoojustust siis enam ei ole vaja sest siis äkki läheb niiskus läbi konstruktsiooni![]()
Kas siin on mingi viga või olen mina loll.
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Milline firma teeb silikaatvoodritagune lastakse spetsvahtu täis. Sisu lihtne- puuritakse seguvahedelt augud ja spetspumbaga pumbatakse kiirestipaisuvat vahtu täis. nimelt endal maja soojustamine ees ja sellisest asjast huvitatud , kuid kust sellist firmat leida kes seda teeb.Kalvis kirjutas:Kui sul on silikaatvoodritaga tuulduv õhuvahe siis jah pole sest soojustamisest tolku.
Sellise voodriga majal mitu lahendust
a) silikaatvooder maha lõhkuda ja panna kandvale seinale soojustus + välisvooder
b) silikaatvoodritagune lastakse spetsvahtu täis. Sisu lihtne- puuritakse seguvahedelt augud ja spetspumbaga pumbatakse kiirestipaisuvat vahtu täis. Pärast võid lisasoojustust juurde panna.
Lugemata postitus Postitas andreas »
Lugemata postitus Postitas Veikko »
dumbuser kirjutas:
Soojustuse puhul on üks pisiasi mis enamuse häid mõtteid kannika vahel saadab. See on niiskus, mis igale poole ronib. Kui seest soojustada siis tekib selline olukord, kus villa taga on jahedam ja kui niiskus sinna satub siis ta kipub seal jahedamas koha kondenseeruma. Edasi on tavaliselt hallitus või vamm või muu taoline jama. Kui sa suudad seina teha selliseks, et seal silpigi niiskust läbi ei lähe siis võib seestpoolt ka soojustada. Siis peaks see aurutõke olema enne soojustust. Väljastpoolt soojustades on see eelis, et see temperatuur, mille juures niikus kondenseerub jääb tavaliselt kivi sisse. Kuna kivi sees on õhu või niiskuse liikumine üsna väike siis jääb see kondenseerumine ära. Kui sa teed mõlemale poole soojustuse siis peab arvutusi tegema, et teada saada kus see kondenseerumine toimuma hakkab. Selliselt olen mina asjast aru saanud.
Lugemata postitus Postitas Veikko »
Lugemata postitus Postitas vuuk »
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025