vee lisa

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
külaline 1234
külaline

Re: vee lisa

Lugemata postitus Postitas külaline 1234 »

eelmine postitus siis ikka külaline 1234
külaline 1234
külaline

Re: vee lisa

Lugemata postitus Postitas külaline 1234 »

sain siis teada niipalju veel, et destilleeritud vee elektrijuhtivus tõuseb iga 0,1 g NaCl lisamise kohta ca 45 µS /cm. kuigi mu küttesüsteemi manuaalis oli kirjas et elektrijuhtivus peab olema 200-230 µS/cm, oli selle soojuskandja elektrijuhtivus mõõdetuna 288 µS/cm. ma nüüd ei teagi mis on õigem, kas tõsta elektrijuhtivust või hoida kõrgem temperatuur katlas ja reguleerida soojusvahetisse minevat soojuskandja hulka. aga mul pole selleks kraani. hmm..

see on muidugi ka pullshit, et ioonküte hoiab alguses elektrit kokku, kui soojuskandja on jahedam, sest jahedama soojuskandja puhul tuleb kapist ikka 6 kW välja aga soojuskandjasse jõuab vähem, sest soojuskandja elektrijuhtivus on väiksem mistõttu kaob tegelikult mingi hulk võimsust lihtsalt takistuse ületamiseks ära, ehk tegelik efektiivsus saavutatakse alles ca 75 kraadise soojuskandja puhul, kui elektrijuhtivus on optimaalne, sest suurema juhtivuse puhul lastakse lihtsalt korgid välja ja väiksema puhul kulub miski osa takistuse ületamiseks. ma hakkan mõtlema, et tavaline elektrikatel on isegi äkki efektiivsem, kuna kõik kW-d jõuavad ikka soojuskandjasse. njaa.. eks avaldage arvamust.
Vasta