Palun asjatundjate hinnangut(vajadusel ka mulle

Lugemata postitus Postitas officer »
Lugemata postitus Postitas Ksuuk »
Mitut ruutu kütad?Keenius kirjutas:Tänasest päevast olen Mitsu MSZ-FH35VEHZ omanik.
Hetkel ei oska vee suurt midagi selle toote kohta kosta aga siseosa on küll päris vaikne SQ kiirusel Ja isegi 1 astmel.
Kala akvaariumi pump teeb ikka kõvasti rohkem häält mis asub samas toas.
Eks mõne kuupärast selgub millega tegu on.
Lugemata postitus Postitas Fujitsu LECN »
Lugemata postitus Postitas juroku »
Lugemata postitus Postitas Keenius »
Ksuuk kirjutas:Mitut ruutu kütad?Keenius kirjutas:Tänasest päevast olen Mitsu MSZ-FH35VEHZ omanik.
Hetkel ei oska vee suurt midagi selle toote kohta kosta aga siseosa on küll päris vaikne SQ kiirusel Ja isegi 1 astmel.
Kala akvaariumi pump teeb ikka kõvasti rohkem häält mis asub samas toas.
Eks mõne kuupärast selgub millega tegu on.
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Soomlaste talvekogemusi: http://lampopumput.info/foorumi/index.php?topic=15708.0Fujitsu LECN kirjutas:Uurin LECN soojuspumba kohta. Tundub igati mõistlik seade ja hind on ka mõistlik.
Lugemata postitus Postitas 2korda2 »
Mina pole sel sügisel veel kütet sisse lülitanudki (toas püsib ~22 kraadi)... Ehk - sellelt temperatuurilt mingeid hinnanguid anda ei maksa.Keenius kirjutas:Koos teise korusega on umbes 80ruutmeetrit. Kui õues on 12 kraadi siis pump lülitab isegi kõige väiksemal kiirusel ennast puhkama 10minutiks. Aga kui temp panna 26 kraadi siis vurab pikemalt. Sellest ma järeldan et natuke ikka võimsust on.
Soomlaste foorumis käib arutelu põhiliselt ühe kasutaja näitel. Põhiliselt on teemaks, kas uus sulatus on hea või mitte. Nagu mina aru sain siis on ok. Kahjuks ei suutnud ma aru saada, mis süsteemi järgi seal lõpus see copi arvutamine käis? Kui see nii väike on, siis pole ju üldse mõtet soojuspumpa osta?Külaline kirjutas:Soomlaste talvekogemusi: http://lampopumput.info/foorumi/index.php?topic=15708.0Fujitsu LECN kirjutas:Uurin LECN soojuspumba kohta. Tundub igati mõistlik seade ja hind on ka mõistlik.
Lugemata postitus Postitas myygimehe ibast »
Lugemata postitus Postitas renxx »
Lugemata postitus Postitas aare »
Oluline ja vahel COPist tähtsamgi on seadme küttevõimsus erinevatel temperatuuridel. 9-sel mudelil küllaltki madalad võimsuspiirid (max 4,5 kW). Kuna Teil soov seda seadet põhjalikumalt uurida, siis on ehk kasuks tehniline ja serv-manuaal:Fujitsu LECN kirjutas:... mida on vaja veel peale copi vaadata?
Lugemata postitus Postitas osakond »
Lugemata postitus Postitas osakond »
Tundub ilus jutt. Hind vist ka ok.
Mulle öeldi, et sellel saidil on kõige usaldusväärsemad andmed ww.energimyndigheten.seosakond kirjutas:Mina sain aru, et need Fujitsu andmed on ebarealistlikud, ehk esitatud maksimum kujul. Tundub selline reklaamitrikk lollidele.
Külaline kui võrdled Mistubishit ja Fujitsut siis võrdle ikka paremta/kallimat seeriat MSZ-FD35VABH mudelit näiteks.
LTCN12 -15 kraadiga 3,3kW
FD35VABH -15 kraadiga 4,0kW
Lugemata postitus Postitas aare »
Alljärgnevalt paar aspekti, millele alati tähelepanu ei osata pöörata:Fujitsu LECN kirjutas:... mida on vaja veel peale copi vaadata?
Lugemata postitus Postitas Paigaldaja X »
LTCN mudeli on test heaks kiitnud.Ksuuk kirjutas:Äkki sellepärast, et üks asi on paberil numbrid ja teine asi on praktikas kasutamine? Ja ka sõltumatud testid on Mitsu heaks kiitnud?
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025