Ma ei räägi persoonistEestis on taastuvelektri toetust makstud ja minu kWh keskmine hind on sealjuures vähenenud..
Ilmselt oled nõus, et kui arve realt lahutada "taastuvenergia tasu" siis muutuks lahutamistehtena summa väiksemaks? Ei?
Lugemata postitus Postitas xxx111 »
Ma ei räägi persoonistEestis on taastuvelektri toetust makstud ja minu kWh keskmine hind on sealjuures vähenenud..
Lugemata postitus Postitas ping »
See esimese pakkumise toetus oli suunatud rohkem päikseenergia tootluse uuringuks meitemail ja kõigi toetuse saajate kohustus oli edastada päikseenergia toodangunumbrid andmepanka.trebla kirjutas: 27 Aug 2020, 14:38 Jah... seda võiks meie seadusandja siiski silmas pidada..
See aastal 2012 esimese miljoni viskamine poole tunniga esimestele PV huvilistele vajaks samuti avalikku arutelu, et selliseid lollusi vesiniku või mõne muu uudisasjaga uuesti ei tehtaks ...
Lugemata postitus Postitas trebla »
?See esimese pakkumise toetus oli suunatud rohkem päikseenergia tootluse uuringuks meitemail ja kõigi toetuse saajate kohustus oli edastada päikseenergia toodangunumbrid andmepanka.
Loomulikult läheb selle lihtsa tehte põhjal veel väiksemaks, aga teatavasti jagatakse see tasu tootjatele, kes selle saamise huvides on investeerinud, seega ei saa väita, et taastuvenergia tasu kaotamisel oleks need investeeringud tehtud ja elektrihind oleks sama kõrge kui see lahutamistehe annab... Pigem oleks see kõrgem, sest turult oleks osa tootmisvõimsusi puudu.xxx111 kirjutas: 27 Aug 2020, 15:43 Kui lahutad arve realt taastuvenergia tasu kas arve läheb suuremaks või väiksemaks?
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Oot-oot, kuidas mõjutab minu tulevase pensioni suurust kasvõi siinse kasutaja ping ja ka mõnede teiste poolt väljakilgatud lause, et tema päikesepaneelid on investeering tema "pensionisambasse"? Miks peaks mina ja teised EV elanikud tema suurema "pensioni" kinni maksma? Vot sellest ma aru ei saa? Kui paljudel, kasvõi Tallinna Lasnamäe, Mustamäe, Õismäe või Tartu Annelinna või Pärnu Mai elurajooni või jnejne misiganes asustatud paikade magalarajoonide elanikel on võimalus investeerida ja paigaldada omale PV paneelid tulevaseks pensionisambaks?trebla kirjutas: 27 Aug 2020, 16:49
Loomulikult läheb selle lihtsa tehte põhjal veel väiksemaks, aga teatavasti jagatakse see tasu tootjatele, kes selle saamise huvides on investeerinud, seega ei saa väita, et taastuvenergia tasu kaotamisel oleks need investeeringud tehtud ja elektrihind oleks sama kõrge kui see lahutamistehe annab...
meie valitsus kehtestas omal ajal targalt optimaalse taastuvenergia toetuse määra ja sa maksad need pensionid kinni ning naudid samal ajal odavamat elektrihinda, kui ilma selle toetuseta oleks tulnud...Miks peaks mina ja teised EV elanikud tema suurema "pensioni" kinni maksma?
Trebla, kas sul on mingi konkreetne soovitus, et kuidas mina, alevi kortermaja elanikuna saaksin samuti endale "pensionisamba" püsti panna?
...>Lund oled lükanud?
Ei. Soovitus teistele: ennem kui lund nügima lähete, uurige paneelide hooldus õpetust.
Näiteks Panasonicu puhul ei soovita pesta,ega lund lükata, valesti tehes rikub klaasi nano töötluse.
Pidi ise puhastuv olema ja hooldevaba.
Lisaks talvel(detsember,jaanuar,veebruar) tueb pea olematu vool kogu aasta tootlusest.
...
Jõudsid oma kommentaariga ette, enne kui sain enda oma muuta.
Lugemata postitus Postitas new1 »
Mida Sa võrdled...Pääste ja haiglad ei ole ka efektiivne...
Nõus ja pole kordagi väitnud, et see pole niiElektrienergia tänapäeval ülioluline ja riiklikult tagatud elutähtis teenus põhimõtteliselt, seega täiesti kannatab võrdlust.
Keset talve PV paneelide efektiivsus on millise kasuteguriga? Minu pikaajalise ilmavaatluse tulemuste analüüsi tulemusnew1 kirjutas: 27 Aug 2020, 19:30 Mida sa tänapäeval elektrita teeksid keset talve kui peaks pakane olema?
Mine “Elekter, elektriseadmed”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025