Kas ehitus hinnad on alla läinud?

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
koppees
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Re: Kas ehitus hinnad on alla läinud?

Lugemata postitus Postitas koppees »

Ints kirjutas:
Miks peaks ehituse hinnad alla minema, kui materjalide hinnad, toidukaupade-, kütuse-, eluasemehinnad, õpetajate, bussijuhtide, päästeameti, riigiametite, medtöötajate palgad tõusevad.
Ehituse hinnad lähevad alla sellel põhjusel,et kinnisvaraturg jahtub.Uued arendused on peatatud/külmutatud.Pangad enam nii lõdvalt laenusid välja ei anna.Täelikult ehitus kindlasti ei peatu,aga sellist situatsiooni,mis oli eelmisel-üleelmisel aastal loodetavasti enam ei tule.No ei ole see normaalne,et mingi suvaline vend,kes on ehitust ainult eemalt näinud,tuleb ja küsib palgaks 50K kuus.Ja kui ta veel tööd peab ka tegema,siis teist sama palju juurde.
Ints, kas oled kindel, et sellised "vennad" on olemas? Need vast vahendajad, kes otsivad lolli tellijat
:yahoo: ja pärast vahendavad objekti ehitajale edasi ja teenivad 3...4 kordse vaheltkasu
2korda2
-
On tänanud: 58 korda
On tänatud: 63 korda

Lugemata postitus Postitas 2korda2 »

Siitsamast foorumist näide, kus saab ka mõistlikuma hinnaga töid.
Esialgsed 20K ja rohkem küsijad jäävad aga sedasi jätkates ilmselt nälga.
-------
"You're working hard, I'm not, and in 100 years, we'll both be dead." - Wally
Meha
külaline

Lugemata postitus Postitas Meha »

Ega ta nii kipub ka olema .Kui buumi ajal said mehed 30 tuhhi ikka puhtalt kätte ja nüüd tuleb raskusi et 20 gi kätte saada .Aga eks nad harjuvad -mis muud neil üle jääb.
Imelik
külaline

Lugemata postitus Postitas Imelik »

Minu arust suht mõttetu teema. Iga mees teab ise oma hinda(see ei tohiks olla teiste probleem). Kui tahate odavamalt, võtke odavam mees ja pole mõtet pärast vinguda puuduste osas või probleemide pärast maksuametiga. See oli teie enda valik (vaba maa ,vaba rahvas). Kui poes tundub kaubal kõrge hind siis lähete ju teise poodi, mitte ei hakka diskuteerima selle üle miks küsitud hind pole teie arust õiglane. :hello:
krõpa
külaline

Lugemata postitus Postitas krõpa »

Imelikuga nõus.Mina arvan ka,et ehitus hinnad on alla läinud.
aga millegi pärast arvan,et kvaliteet kannatab :(
Ise olen tellija.Suvel maksin mehele 150 kr krohvi ruudu eest,materjal oli ka minu poolt.Tõesti tehti hea töö,ei tunne küll ,et oleks tünni saand et nii palju maksin,ise arvasin et sain veel soodsalt.
Kuid nüüd leidsin sellise pakkumise :roll:
http://www.sisustusweb.ee/forum/1/2811/
2korda2
-
On tänanud: 58 korda
On tänatud: 63 korda

Lugemata postitus Postitas 2korda2 »

Signaale tuleb uksest ja aknast. Kommentaarides samuti mitu konkreetset näidet hinnalanguste kohta.
Ise kuulsin just eile kolleegi käest, et tema leidis endale mehe vannituba plaatima hinnaga 80EEK/m2 (jah, see on must hind).
-------
"You're working hard, I'm not, and in 100 years, we'll both be dead." - Wally
kunn
külaline

Lugemata postitus Postitas kunn »

Tahtsin ehitada 2007 kevadel majale juurdeehitust hakkasin otsima ehitajat (firmat) ja sain 5 pakkumist, kõige odavam oli 1,9 milli.
Kahjuks minu eelarve seda ei lubanud ja lükkasin asja edasi. Tänaseks pakkujaid 17 ja kõige odavam 850 tuhat.
Vasta