Arutelud töö tegemise hinna osas

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
kui vajad abi
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Re: Arutelud töö tegemise hinna osas

Lugemata postitus Postitas kui vajad abi »

Mikker kirjutas:Mis või kus on see piir- odavalt müümine ja kallilt müümine. Kas piima müüakse poes kallilt või odavalt? Kas juuksur müüb ennast kallilt või odavalt? Otsustaja vist siiski teenuse tarbija.
Põhimõtteliselt on sul õigus, kuid siin on üks aga...
See mis on ühele kallis võib olla samaaegselt kellegile teisele odav, kõik on suhteline. Ja kõik teenuse ei olegi suunatud kõigile tarbijatele. Ka ehitusteenust ei pea suutma kõik osta.
Ma võin ju arvata, et näiteks Lexus on poes kallis aga ega see sellepärast seal odavamaks ei muutu. Ma pean lihtsalt mõistma, et see on kallis minu jaoks ja ma ei saa seda endale lubada. Kellegi teise jaoks on see naljategu.
Paraku määrab kauba hinna teenuse pakkuja kuigi meile meeldib mõelda, et seda teeb ostja st. turg.
On kuldne reegel - kõik see, mida me ei saa endale lubada tundub meile kallina! :scratch:
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

[/quote]
kui vajad abi kirjutas:Paraku määrab kauba hinna teenuse pakkuja kuigi meile meeldib mõelda, et seda teeb ostja st. turg.
kartellileppega on see asi võimalik.
kui vajad abi kirjutas:On kuldne reegel
, kui midagi pole öelda, siis jahu kodus eidega!
Äkki keegigi mõistab,mis taadil südamel!
külaline2
külaline

Lugemata postitus Postitas külaline2 »

Eelmisele külalisele.
Tore, et said ennast välja elada. Mõtlemine ei paista sinu tugevaim külg olevat, nii et võta oma mördipang ja songi seal kelluga edasi. Ja ära sellele vasta, ehk märkad, et lausete lõpus ei ole küsimärke, eesti keeles tähendab see seda, et küsimusi ei ole!
Vasta