Pottsepana tean küllaltki hästi, mida on vaja, et põletada puud suure kasuteguri´ga ja kui planeerid nende põletamist mingis raudtünnis, saada sellest kõigest head kasumit siis oled meile kõigile varbapeale lasknud.

Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Lugemata postitus Postitas renke »
Lugemata postitus Postitas vaaderman »
Lugemata postitus Postitas Ardi »
6m3 siseruumala.Piirded võid ise määrata 1x2x3 näiteks.renke kirjutas:anna mõõdud (kambri piirete pindala)
Vastupidi, tulemust veel ei ole aga oh kuidas tahaks seda näha ja mina panin juba algul esimese koorma kinni! Aga ettemaksu ma ei teeeee....vaaderman kirjutas:asi läheb juba jamaks
säätke ardit ja pańge see teema lukku
Lugemata postitus Postitas juhan »
Ärge muretsege,arvestades suurt energiakulu,seetõttu ka kõrget omahinda,ma siiski loobun absoluutkuiva küütepuu tootmisest,kuna turg ei kanna seda välja.Ehitan praegu puudekuivatit,mis töötab alla 100kraadi ja ainult puuküttega,täpsemalt plaanin ära kütta 400 liitrises tünnis ca 100m3 paarkümmend aastat küünis seisnud heinu.Saan heintest lahti ja puud ka ehk kuivaks.vaaderman kirjutas:asi läheb juba jamaks
säätke ardit ja pańge see teema lukku
Lugemata postitus Postitas madis64 »
Aga kuhu jääb äriplaani jätkusuutlikkus ehk mis juhtub siis, kui tasuta kütus (vanad heinad) otsas on?Ardi kirjutas:...ma siiski ehitan praegu puudekuivatit,mis töötab alla 100kraadi ja ainult puuküttega,täpsemalt plaanin ära kütta 400 liitrises tünnis ca 100m3 paarkümmend aastat küünis seisnud heinu.Saan heintest lahti ja puud ka ehk kuivaks.
renke kirjutas:lambda x Pindala/paksus
ca 300W, kui 120 deg temperatuurierinevus. Polegi kõige hullem!
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Kui arvutuslikult sai kindlaks tehtud,et kuivatamise energiakulu tuleb 350kr/rm(elektriga) kohta,mitte 150kr/rm ja kahjuks on ka keeruline jääksoojuse kasutamine elamu kütteks,siis ei ole projekt tasuv.urmasr kirjutas:Ardi, ära anna alla! Mulle hakkas sinu "idioodi järjekindlus"( paljude arvates) meeldima. Läheb sinnasamusse see ettevõtmine, siis läheb, aga järgmiseks korraks oled jälle kogemuse võrra rikkam. Kuidas see nüüd oligi- tahtsin paremini, aga välja tuli nagu alati.
Lugemata postitus Postitas Imelik »
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
Kalvis kirjutas:Ja nii nad saidki valmis igiliikuri...
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
Kuule see ongi sisult igiliikuri juttAsi käiks nõnna, et kütusega kuumutad ülessulanud-eelsoojenenud puitu. Eralduv aur juhitakse (normaalrõhul) toruga eelsoojenduskambrisse paigaldatud kondensaatorisse. Kondenseerumisel vabanev soojus kasutataksegi puidu sulatamiseks ja eelsoojendamiseks. Kondenseerumisel vabaneb soojust jämedalt 2,3 korda rohkem, kui sama koguse puidu sulatamiseks ja eelsoojendamiseks 105 kraadini.
Võtsin ka nõuannet kuulda ja püüdsin pisut süveneda. Mul kukub ikka rumalasti välja.renke kirjutas:Kalvis kirjutas:Ja nii nad saidki valmis igiliikuri...
Kalvis, püüa pisut süveneda, siis sul ei kuku rumalasti välja.
Lugemata postitus Postitas Imelik »
Oled omas nii kinni, et ei võta mõteldagi mida ma küsin. Küsin uuesti, kas sa oleksid valmis selle ökonomiseerimise ka oma äris ellu rakendama?renke kirjutas:On ikke ajad. Vanasti anti ratsionaliseerimise eest heldelt tasku, sai isegi neid vorbitud, nüüd pean mina ökonomiseerimise eest juurde maksma?
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025