Palgasoov!
-
- külaline
Re: Palgasoov!
Lugemata postitus Postitas mats »
Ehitaja palk mitte ei ole all, vaid enne oli üleval. nüüd hakkab kukkuma normaalsele tasemele.
Lugemata postitus Postitas aivar0102 »
-
- Ehitusguru
- On tänanud: 18 korda
- On tänatud: 24 korda
Lugemata postitus Postitas maik »

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas elektrik... »
Huvitav miks inimesed küll panevad elektrikud ja ehitajad ühte patta. Elekter on ikka omaette asi ja ei sõltu ainult ehitusest.mats kirjutas:ma vaatan et ehitajad on ikka veel pilvedes. ei maksa elus keegi enam järgmised 5-8 aastat ehitajale sellist palka mis ennist oli. ehitaja 15K on ülemakstud ja ei maksa elusees keegi seda ühelegi ehitajale. hariduseta buumiajal isehakanud ehitaja palk max 8K. miskit oskad siis 10-12K (elektrik, potsepp. üldehitaja on madal amet, kas tõesti arvate et väärite kirurgist paremat palka?
Ehitaja palk mitte ei ole all, vaid enne oli üleval. nüüd hakkab kukkuma normaalsele tasemele.
-
- Ehitusguru
- On tänanud: 18 korda
- On tänatud: 24 korda
Lugemata postitus Postitas maik »

Aga miks siis mõni kirurg parem on ja rohkem tasustatudmats kirjutas:ma vaatan et ehitajad on ikka veel pilvedes. ei maksa elus keegi enam järgmised 5-8 aastat ehitajale sellist palka mis ennist oli. ehitaja 15K on ülemakstud ja ei maksa elusees keegi seda ühelegi ehitajale. hariduseta buumiajal isehakanud ehitaja palk max 8K. miskit oskad siis 10-12K (elektrik, potsepp. üldehitaja on madal amet, kas tõesti arvate et väärite kirurgist paremat palka?

Räägime ikka oskuste- kogemustega ehitajast-
Lugemata postitus Postitas jann68 »

Lugemata postitus Postitas antonio1 »
Las need, kes tahavad teevad mõne objekti '92 aasta hindadega. Kõigile lihtsalt ei jõua hetkega kohale, et nii pole mõtet, kuna sellest ei ela ära..tuleb omal nahal proovida..et siis veel sügavamast mudast leida ennast. Kes vähegi mõelda suudab, see oskas midagi sellist ka oodata ja toimetas vastavalt sellele.
Isegi kui mitte midagi uut keegi ei ehitaks on aeg see, mis tasapisi kõike lagundades töötab sinna suunas, et vajatakse jälle oskajaid mehi, kes midagi teha suudavad.
-
- külaline
Ja kui teie arust ehitaja siis nii värrt amet on, las kipsimees teeb operatsiiooni. Kirurgil ma ehitada laseks, kellu-töllil ei lubaks ma isegi endal plaastrit peale panna.
Siit tulenebki vahe miks ülemakstud.
PS: elektrik käib samuti ehitusvaldkonda aga siin mõne ohmu meelst kirurg kah vist.
Lugemata postitus Postitas antonio1 »
jätsid rohud võtmata?mats kirjutas:No näha kohe, et siin mõni buumaja isehakanud ehitaja (Kellu haridus võiks ikka olla) ja ei taha kohale jõuda, miks sellist palka ei saa. Jahh, buum oli hea aeg aga saage aru, et see on läbi. Ma ei siuna ehitajat, lihtsalt ma vihkan neid labida najal magavaid vasjasi kes istuvad munn suus ja ei saa aru misk keegi neid ei taha enam.
Ja kui teie arust ehitaja siis nii värrt amet on, las kipsimees teeb operatsiiooni. Kirurgil ma ehitada laseks, kellu-töllil ei lubaks ma isegi endal plaastrit peale panna.
PS: elektrik käib samuti ehitusvaldkonda aga siin mõne ohmu meelst kirurg kah vist.
-
- Ehitusguru
- On tänanud: 6 korda
- On tänatud: 11 korda
Lugemata postitus Postitas Manowar »
Labida najal magavad vasjad on abitöölised, kes said ka buumi ajal 35.-/hmats kirjutas:No näha kohe, et siin mõni buumaja isehakanud ehitaja (Kellu haridus võiks ikka olla) ja ei taha kohale jõuda, miks sellist palka ei saa. Jahh, buum oli hea aeg aga saage aru, et see on läbi. Ma ei siuna ehitajat, lihtsalt ma vihkan neid labida najal magavaid vasjasi kes istuvad munn suus ja ei saa aru misk keegi neid ei taha enam.
Aga see kirurgi jutt on lihtsalt loll jutt, mine võta oma medikamendid ära, lase doktoril plaaster peale panna ja proovi välja puhata!
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
Lugemata postitus Postitas kanon »
-
- Regulaarpostitaja
Lugemata postitus Postitas roofman »

-
- külaline
Aga ärge muretsege, ega kõik kirurgid kah nii targad pole, et naela seina lüüa ei oska ja kipsplaati karkassi peale panna. Sest kõik kipsimehed saavad kirurgiametiga hakkama, seep. polegi neile palju vaja maksta.
Seniks paar nippi Teile, kes oma 2005-2007 karjääri on ammendanud:
http://daki.tahvel.info/2009/01/29/not- ... hoiunipid/
http://kiirnuudlid.blogspot.com/2009/01 ... nippe.html
Issand kus tahaks olla ehitaja ja omada liisis maja ja nelja 6L mootoriga autot!
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 61 korda
- On tänatud: 117 korda
Lugemata postitus Postitas vuuk »
Võiksime siis võtta šnitti ajast 20 aastat tagasi. Siis sissetulekud erinesid reeglina protsentides. Nüüd aga kümnetes, sadades, kohati tuhandetes kordades.
Mina väga ei kadetse kui:
kes rohkem teeb - see rohkem saab
kelle panus suurem - see rohkem saab
Täielikku õiglust, kahjuks, pole võimalik saavutada, kuna panust mõõta on väga keeruline.
Aga see küll minu pealuusse hästi ei mahu, miks peab vahendamine, spekulatiivne äri ja muu selline võrreldes ausa tööga leiba teeniva inimese tööst nii tohutu palju tulusam olema.
Vat see oleks koht, kust saaks näpistada, mitte aga ausate kodanike töö viljast.
Töö ja tööinimene uuesti au sisse!
Ehk siis oleks ka majanduskriisid väiksemad.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas konkriit »
toit tööl 1000
toit muul ajal 1500
trenn 400
Kokku teeb see keskmiselt 6000 eeku. Kommunaalid jms maksab elukaaslane
500-2000 võib arvestada muudeks jooksvateks ja eluvaimu ergutavateks väljaminekuteks
Seega kokkuvõtlikult öeldes on igakuine rahakadu 6000 - 7000 eek. Ülejäänu läheb kõrvale kui ajad väga mustad. Palk sõltub tunnist. 12-15 neto. Viimasel ajal kisub sinna 12 kanti.
Lugemata postitus Postitas reggie »
Elaks ära väga väikse rahaga aga ei taha.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas kirurg »
-
- Ehitusguru
No, aga kas kokkuvõttes jäid rahule tulemiga? Mõtlen, hinna ja kvaliteedi suhe oli paigas? ...või tundub, et krt. sai liiga palju makstud!kirurg kirjutas:Meil min palk norm tundidega ligi 26K.öö tundidelt tuleb 20prossa lisa.Ametit pidanud 16aastat.Võrdlete siin arsti ja ehitajat,mõlemad peavad olema oma ala asjatundjad.Kui mina eksin on tulemus fataalne kui ehitajad eksivad võib tulemus olla katastroofiline.Ka minu maja ehitasid ehitajad kes küsisid selle eest üsna krõbedat hinda.Kui aga olin kõike seda tööd ja vaeva(tuul,vihm,külm,lõõskav päike)kõrvalt näinud ei tunne kadedust töömeeste saadud palkadest.Seda foorumit lugedes peegeldub osade inimeste meeletu kadedus ja vihkamine inimeste suhtes kellel läheb veidikenegi paremini.
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas kirurg »
-
- Ehitusguru
M.O.T.T.kirurg kirjutas:Jäin küll.Ja ma arvan ,et kui kunagi peaks veel midagi olema vaja ehitada siis mina neid odavamaid pakkumisi küll ei julgeks vastu võtta.Millegi arvelt hoitakse ilmselt kokku?

viimistlusduo@gmail.com
53425657
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas IT »
Julged inimesed. Mina ei julge ka kallimaid pakkumisi vastu võtta. Sossepad mõlemad, lihtsalt üks küsib rohkem kui teine.Manowar kirjutas:M.O.T.T.kirurg kirjutas:Jäin küll.Ja ma arvan ,et kui kunagi peaks veel midagi olema vaja ehitada siis mina neid odavamaid pakkumisi küll ei julgeks vastu võtta.Millegi arvelt hoitakse ilmselt kokku?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
IT kirjutas:Julged inimesed. Mina ei julge ka kallimaid pakkumisi vastu võtta. Sossepad mõlemad, lihtsalt üks küsib rohkem kui teine.Manowar kirjutas:M.O.T.T.kirurg kirjutas:Jäin küll.Ja ma arvan ,et kui kunagi peaks veel midagi olema vaja ehitada siis mina neid odavamaid pakkumisi küll ei julgeks vastu võtta.Millegi arvelt hoitakse ilmselt kokku?
Vot sellised IT tüüpi vennad ajavadki harja punaseks .Sossepad mõlemad.Ega sa juhuslikult Viljandis ei ela ? Saaks kokku ,ma nätaks sulle sossi ja seppa.

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas külaline.. »

- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid