No aitame ligimest tema muresImelik kirjutas:Lisaks ei võta minu väike mõistus kinni, küidas saab üldse võrrelda küttesüsteemi ja soojapuhurit (mida sisuliselt Õ/ÕSP on)? Aga eks see juba rohkem minu mure.

Tegelik elu on väga lihtne - vanas puumajas (ka hästi soojustatud majas) ei hakka ju niisama ilma väga tungiva vajaduseta põrandakütte jaoks uusi põrandaid valama. Ka katlamaja ei viitsiks nagu ehitama hakata.
Korralikku ahju ei viitsiks ka nagu asja eest-teist taga välja lammutama hakata.
Elektriradiaatorid (ja muud radiaatorid) viivad sooja õhu ilusti lae alla, mitte jalgade juurde diivani ette, kuhu ta "ÕSP-puhuriga" ilusti korraldada saab.
Lisaks sellele saab ÕSP-puhuri ahju kütmise ajaks seada fan-režiimile ja ahjusooja mööda maja paremini/ühtlasemalt laiali jaotada.
Mis siis siin nii väga keerukat on.
Minu enda ASYA 09LGC-st (eelmisel aastal mingitel hetkedel ka lärmas) niipalju, et hetkeks on ta (ca aasta ja ühe kuuga) tarbinud 1540 kWh elektrienergiat ning ahjukütmisvajadus on märkimisväärselt vähenenud (laiskus kipub peale tulema)