VÄIKEELAMU KATUSEKORRUSE VÄLJAEHITAMINE ELURUUMIKS

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
borxc
Uus kasutaja
Uus kasutaja

VÄIKEELAMU KATUSEKORRUSE VÄLJAEHITAMINE ELURUUMIKS

Lugemata postitus Postitas borxc »

tervist. vabandust, et kirjutasin siia kuna ei teadnud kuhu võib esitada sellise küsimuse.
Õppin ehituskoolis ehituspuuseppaks( 3 kursus) on vaja teha lõpputöö.
Teema: VÄIKEELAMU KATUSEKORRUSE VÄLJAEHITAMINE ELURUUMIKS.
kas keegi võiks natukene kirjeldada, mis ja kuidas vaja teha. oleksin väga tänulik kui saadaksite maili peale midagi.
aitäh.
Külaline
külaline

Re: VÄIKEELAMU KATUSEKORRUSE VÄLJAEHITAMINE ELURUUMIKS

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tore küll! Kas natuke narr ei ole algajalt ehituspuusepalt sellist, küllaltki vastutusrikast, ülesannet nõuda? Huvitav millisel teemal inseneridelt-projekteerijatelt siis veel lõputööd nõutakse?
Mina kirjutaks nii:
a) Tellin katusekorruse väljaehitamiseks pädevatelt isikutelt projekti ja vastavad uuringud -kooskõlastused
b) Ehitan nii kuda projekt ette näeb.

taastaja
borxc
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Külaline kirjutas:Tore küll! Kas natuke narr ei ole algajalt ehituspuusepalt sellist, küllaltki vastutusrikast, ülesannet nõuda? Huvitav millisel teemal inseneridelt-projekteerijatelt siis veel lõputööd nõutakse?
Mina kirjutaks nii:
a) Tellin katusekorruse väljaehitamiseks pädevatelt isikutelt projekti ja vastavad uuringud -kooskõlastused
b) Ehitan nii kuda projekt ette näeb.

taastaja

ma pean 40lk-t kirjutama, ohutusnõuded,joonised, ehitusmaterjalid+ kõik kulud jne.. kuidas ma seda ehitan, nii, et kui mingi inimene võttab need paberid siis ta saab aru kuidas ta saab seda teha.
ma lihtsalt ei saa aru kuidas alustada ja kuidas see välja näeb:S
AA
külaline

Lugemata postitus Postitas AA »

Tere! Mina küll ei näe, et küsija narr oleks, kui nõu küsib! Ehk oleme küsijaga sama kooligi lõpetanud? Mäletan, et teooria eksamiks oli vahelae tugevusarvutus, midagi - midagi oli veel, kuid aega nii palju möödas ja ei meenu enam. Aitaks, aga ilmselt jääksin teoorias jänni. Uuri netist või sama kooli vilistlastelt! Edu! Andres (Andresto)
borxc
Uus kasutaja
Uus kasutaja

AA kirjutas:Tere! Mina küll ei näe, et küsija narr oleks, kui nõu küsib! Ehk oleme küsijaga sama kooligi lõpetanud? Mäletan, et teooria eksamiks oli vahelae tugevusarvutus, midagi - midagi oli veel, kuid aega nii palju möödas ja ei meenu enam. Aitaks, aga ilmselt jääksin teoorias jänni. Uuri netist või sama kooli vilistlastelt! Edu! Andres (Andresto)
õppin tallinna ehituskoolis)
raske on veel selle pärast, et ma olen venelane :D minu jaox veits raske kuid üritan hakkama saama)
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 420 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

To: Borxc
Proovi kusagilt hankida väikemaja projekt, tee selle mõnest joonisest-läbilõigetest koopiad ja hakka pihta mõtlema, mida võiks hakata välja ehitama. Olen veel kindel, et võid tekkivate küsimustega alati minna oma juhendaja juurde, kes natukene ikka aitab. Katsu hakkama saada!
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 420 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

To: borx
Vaata veel selle foormi kõige ülemist rida, kus VE pakub tasuta ehitusabi ja kirjuta neile. Äkki saavad aidata millegiga.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
borxc
Uus kasutaja
Uus kasutaja

urmasr kirjutas:To: borx
Vaata veel selle foormi kõige ülemist rida, kus VE pakub tasuta ehitusabi ja kirjuta neile. Äkki saavad aidata millegiga.

aitäh teile, küsin midagi sealt )
Vasta