Puidukütte katlad, millist eelistada?

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
Markko
külaline

Puidukütte katlad, millist eelistada?

Lugemata postitus Postitas Markko »

Tere.
Kuna õhk-vesi küte on usalduse minu silmis kaotanud, siis on soov soetada puidukatel.
Leidsin sellise firma, kes pakub TehoHeating katlaid. Katle eeliseks märgitakse akupaagi puudumist, pikka põlemistsükklit jne.
Paluks infot ja kommentaare sellise katla kohta. Eriti oodatud oleks inimesed, kes sellist katelt näiteks on kasutanud või kasutavad.
sepikoda
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Re: Puidukütte katlad, millist eelistada?

Lugemata postitus Postitas sepikoda »

lugesin läbi reklaamjutu nende kodukalt www.tehoheating.ee
Jutt tundub kuidagi liiga ilus ja roosiline, et seda kõike tõepähe uskuda.
Üldkokkuvõtteks võiks öelda, et see on mingi imekatel, mis teeb ilma suurema vaevata paekivist hakkliha.
Kahtlane värk, aga eks kõvemad katla- ja torumehed oskavad kindlasti miskit arvata sellest riistapuust.

Muinul tekkis aga selline küsimus, et miks me siin jamame siis nende Viadruste, Komfortside ja Atmostega
kui on olemas selline püss mis ilma akupaagita sussib katlamaja nurgas ja elu on ilus.
Markko
külaline

Seda minagi mõtlen.
Mul on võimalus ka seda toimivat süsteemi vaatama minna. Nagu ma aru sain, siis ühel vendadest kindlasti (ehk ka mõlemal) on oma majas see süsteem kasutusel.
Kindlasti lähen ja vaatan ja eks siis saan ka oma info siia avalikusele laiali jagada...
Kasutaja avatar
randolfe
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas randolfe »

pildi ja jutu järgi tundub et on täpselt sama mis zvake katel aga nüüd siis uue nimega
omas majas tööd ei löpe.....iialgi
Markko
külaline

randolfe kirjutas:pildi ja jutu järgi tundub et on täpselt sama mis zvake katel aga nüüd siis uue nimega
Tegemist on Leedukate välja mõeldud katlaga. Algselt oli koduleheks www.stropuva.ee (krediidiinfos ka see aadress kirjas), aga sinna sisenedes suunab kohe TehoHeatingu peale.

Oleks hea kui keegi kasutajatest saaks oma arvamuse öelda, aga tundub, et keegi pole siinolijatest seda omale soetanud. Peab siis üle küsima, et palju neid paigaldatud on ja kuhu... Tahaks tavakasutajalt otse kommentaari.
Markko
külaline

randolfe kirjutas:pildi ja jutu järgi tundub et on täpselt sama mis zvake katel aga nüüd siis uue nimega
Oot oot, kas Radolfe, Sul on see katel kasutuses? Või oli?
Mida oskad sellest rääkida?
Vaatasin, et 04.10.09 oled siin foorumis selle kohta küsimuse esitanud...
See on see pika põlemisaja ja madala temperatuuriga katel. Et kui Sul on kogemust, siis paluksin hea meelega arvamust.
Võib ka helistada kui kirjutada ei viitsi 51-17-491 (võin ka tagasi helistada).
rauul
külaline

Lugemata postitus Postitas rauul »

antud katel tahab üsna kuiva puitu , kuna endal puudub võimalus puitu 2 a ette kuivatada valisin lihtsama
pakane
külaline

Lugemata postitus Postitas pakane »

Ei mäleta aga kas siin foorumis või ehitusfoorum.ee-s keegi pajatas oma kogemustest Stropuva imekatlaga. Kui see ilus jutt mis reklaamiks on poolega jagada, sai veel veerandi jagu petta ;) .
Keegi ütles siin juba ära, et odavamad ja kütmiseks kõlbulikud katlad on Viadrus ning selle analoogid. Kallimatest soovitav puugaasi katel.

Viadruse laadsete eeliseks on see, et võid nii puu, söe kui ka turbaga kütta. Puugaasi katel sööb ainult puitu.

Kui akupaaki panna ei saa, tuleb söega kütta, väiksema võimsusega katel panna (kuni 5 ribi) ning kerge tuli 24h all hoida. Muidu lööb süsteemi kergelt keema. Olen üsna kindel, et reaalsest kustub stroppuvas ennem tuli kui süsi lõpetab hõõgumise Viadruses.
metsmees
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas metsmees »

siin peks olema sellest stropuuvst rohkem juttu viewtopic.php?f=9&t=6358&hilit=stropuva
Kasutaja avatar
randolfe
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas randolfe »

ma ei saa aru mis valemiga see katel teil mitu päeva kõeb.olen ka eelmisel aastal vist mõned korrad üle 24h saand aga siis oli järel ainult boiler ja ülemise korruse radikad,aga sel aastal kui taga on ka alumise korruse põrandaküte arvan et põleb kuskil 12-15h,vahel ka vähem,oleneb mida sisse topid,kui kuivad ja suured puud on,ise panen puude vahele ka saepuru.õigemini höövlilaast on parel sest ta pole nii peen kui saepuru.pinda on mul kokku 176m2
omas majas tööd ei löpe.....iialgi
karla kj
külaline

Lugemata postitus Postitas karla kj »

Omal kasutusel viadris 26 katel. suht rahul kuigi eelmisel majas oli kasutusel vanem mudel vist mngi 22. vanem oli veits parem minu arvates , lihtsam puhastada ja sooja andis ka natuke teisiti. kui jah saaks kuiva kütet paneks ka puugaasi aga kahjuks seda ei saa. viadrusele viskan talvel vahel alla ka kivisütt ja 24 tundi peale seda muretu- puiduga kütan ahjutäie hommiku ja õhta. aha ja maja suurus 136 ruutu ja vesipõranda kütte ilma automaatikata
Eestikinnisvara
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Eestikinnisvara »

Kasutan ise juba 8 aastat seda katelt : http://www.vmt.ee/vmt/sisu/karksi_nuia.htm
Molle 45KW, mugav kasutada ja väga tasemel asi.
Vasta