Ilkuge minu kallal kui sellest rahulduse saate, aga poisikestel soovitan nõuküsijate kallal ilkumine ära lõpetada. Lakkuge parem kipsi edasi, muud paitab, pole te elus jõudnud tehagi!?

Lugemata postitus Postitas Lubjakas »
Lugemata postitus Postitas Eestikinnisvara »
Lugemata postitus Postitas entu1151 »
Lugemata postitus Postitas Eestikinnisvara »
Lugemata postitus Postitas hulgus »
Lugemata postitus Postitas Hiid »
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Lugemata postitus Postitas Manowar »
Sinu jutu järgi võiks ju paigaldada kipsi ka naeltega, proovi naela puidust näpitsatega välja tõmmata, see loll jutt, et "proovi tõmmata" jätke endale, olen juba mitme siinesineja kirjast seda piisavalt lugenud.Lubjakas kirjutas:Millegi pärast on mul tunne, et suurem osa siinsetest ilkujatest pole ise endale maja ehitanud ega tea halligi, mis see reaalselt tähendab. Suured profid kipsilakkumises võiks siis ikka ka väljendada endid selgemalt ja konkreetsemalt: mis täpselt juhtub, kui kips paigaldada tihekeermega kruvidega puitalusele. Veel võiksite järgi proovida, et paljud teist on üldse võimelised seda kruvi puidust näpitsatega otse välja tõmbama :
Lugemata postitus Postitas cartman »
Lugemata postitus Postitas hulgus »
Lugemata postitus Postitas Andresto »
Tere! Pead kaovad, kui on valesti valitud kruvi v. akuka-kruvikeeraja väändemoment liig suuureks regullitud! Küsimus: see pole ilkumine, aga kas vindid pole juba üle keeratud!? Andreshulgus kirjutas: . . . siis palju neid metallkarkassi kruvisid pole suutnud pooleks keerata, samas kui puiduomadel kaovad pead vähegi valel jõudoseerimisel.
edu ja jõulurahu
a.
Lugemata postitus Postitas kruvi »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Ei ole juhe kokku jooksnud, vaid näen mõningate tegelaste järjekindlust mingite materjalide kasutamise soovitamist, mis ei ole mõeldud selleks. Olen kunagi algajana need maalrite "lastehaigused" läbi põdenud. Neid, oma arust ratsionaliseerimisi, alates tavalise pahtliga paberteipide kleepimisest, otse pahtlile põhivärvi kandmisest, toonitud krundile ühe kihi põhivärviga tegemisest, peale esimest värvikihti paranduste tegemisest, lõplikult kuivamata värvile teibi panekust, puhta kipsiga paranduste tegemine jne jne., kõik ei tule kohe meeldegi, aga kindlasti on nimekiri tunduvalt pikem. Ja seda kõike tegin kvantiteedi nimel, et rohkem palka saada. Kas peaksin eestlaslikust kadedusest ja õelusest, et mul läksid omal ajal mõned asjad nihu teadmatusest, siinsetele küsijatele tagasi tegema ja neid samuti nakatama nn. " lastehaigustega". Meelde tulevad paljud kunagi tehtud apsakad siis kui keegi püüab teadmatusest samu vigu teha, aga õnneks on tal olnud taipu siin foorumis küsida selle tegevuse mõtekuses. Kui ikka 11- st vastajast 8 soovitasid kasutada õigeid kruvisid, peaks nagu pilt selge olema.Külaline kirjutas:Eks ikka selleks ,et superkelkijal urmasr juhe kokkujookseks
Lugemata postitus Postitas vaaderman »
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025