põrandaküte
-
- külaline
põrandaküte
Lugemata postitus Postitas andres »
-
- külaline
põrandaküte
Lugemata postitus Postitas olli »
-
- külaline
põrandaküte
Lugemata postitus Postitas andres »
-
- külaline
põrandaküte
Lugemata postitus Postitas enn »
-
- külaline
põrandaküte
Lugemata postitus Postitas miku »
Re: põrandaküte
Lugemata postitus Postitas unnie »
APPII!!!!!! Kõik ilusa rikkusite ära!!!miku kirjutas: Mitte mingil juhul LAMINAATI-ei klikki ega liimitavat. Olen 4.a. Soomes seda teinud ja nüüd majatootjatel ja ka laminaadi pakkujatel mure- servadest kaarduvad üles. Korra on laminaadi müüa süü omaks võtnud, aga enamalt jääb see ikka ehitaja:loe projekteerija, kes juhindub toote reklaamist, kraesse.

- Dolby
- Korralik postitaja
- On tänanud: 1 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas Dolby »
Lugemata postitus Postitas unnie »
No jah!! Üle 22 mm puitu ei soovita! Aga mis mina oma laminaadiga peaks peale hakkama - kas siis pole miskit võimalust siin põrandakütte tegemiseks? Pole ju selle laminaadiga siis pärast midagi tarka teha - õue plaatimiseks ka teine nagu ei sobi!? Igal juhul probleem tõsine, sest tahaks ikkagi põrandat soojemaks saada.Dolby kirjutas:Olen nüüd niipalju targemaks saanud, et põrandaküte projekteeritakse vastavalt põranda kattele. Üle 22 mm puitu ei soovitata mittemingiljuhul.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas wimms »
pane laminaadi alla ja naudi soojust. Kui ükskord ära laguneb, mida ta niikuinii teeb ka ilma kütteta, paned plaat parketi. See on ka ilma kütteta jalale soe.unnie kirjutas:No jah!! Üle 22 mm puitu ei soovita! Aga mis mina oma laminaadiga peaks peale hakkama - kas siis pole miskit võimalust siin põrandakütte tegemiseks? Pole ju selle laminaadiga siis pärast midagi tarka teha - õue plaatimiseks ka teine nagu ei sobi!? Igal juhul probleem tõsine, sest tahaks ikkagi põrandat soojemaks saada.Dolby kirjutas:Olen nüüd niipalju targemaks saanud, et põrandaküte projekteeritakse vastavalt põranda kattele. Üle 22 mm puitu ei soovitata mittemingiljuhul.
-
- külaline
pörandakyte
Lugemata postitus Postitas tarmo »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas kogemus »
Soovitan põranda kütte korral kvaliteetset kiviplaati (pinnakatteid on väga erinevaid, ka selliseid mis jala all "sametpinnana" mõjuvad- mitte pehmuselt muidugi:)
Väga mõnus on olla. Meil on põrandast laeni aknad ja toimib ideaalselt.
Näiteks akna suurused esimesel korrusel-
9mx2,6m + 4mx2,6m + 3mx2,6m + 2,5mx2,6m + 4mx1m + 1mx2,6m + 1mx2,6m + 3mx1m + 3mx1m.
Teisel korrusel
2mx2,6m + 2mx2,6 + 2mx2,6m + 2mx2,6m
Põrandasse läheb temperatuur 34-38.
Väga OK on.
Alguses oli naturaalparkett-lipid, see läks osades kohtades tuksi, siis vahetasime kiviplaadiks.
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu
- ↳ Katused, laed