kui KURADI käsi on mängus:)

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
entu1151
külaline

kui KURADI käsi on mängus:)

Lugemata postitus Postitas entu1151 »

:mrgreen: kas on kellegil ka kogemusi,et teed miskit tööd ning hiljem saad aru,et nii teha ei oleks pidanud,et sellist värvi või tehnoloogiat ei oleks pidanud kasutama.....aga ometi teed!hiljem saad aru oma veast aga just kui kurat oleks sundinud selle töö kihva keerama :evil: Ärgu tulgu siia kilkama need kes proovivad tõestada,et nad on eksimatud :D
indeco
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Re: kui KURADI käsi on mängus:)

Lugemata postitus Postitas indeco »

...ja pärast ei jõua ennast ära kiruda,täiesti tuttav tunne.
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Manowar »

to:Entu
Ei saa su postituse mõttest eriti aru, aga mina kuradi kätt ei süüdista selles, pigem on tegu suuremat sorti :jooma , kui :twisted: nägema hakkad.
Kui midagi nässu läheb, siis ikka süüdista ennast ja mis kehvasti see uuesti. :blackeye:
Viimistlus Duo OÜ
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
entu1151
külaline

:)nali naljaks aga oma üle kolmekümne aastase töö kogemuse juures olen saanud aru mõistest" õnnetu objekt"...kus kui hakkab midagi kiiva kiskuma siis kisub.ja paljudel!!! ja samas on objekte kus kõik laabub....need on ikka enamuses. alles hiljuti tegin värvimisel vea,no tean,et nii ei tohiks teha aga ometi tegin....ei saa aru miks:))
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Manowar »

entu1151 kirjutas::)nali naljaks aga oma üle kolmekümne aastase töö kogemuse juures olen saanud aru mõistest" õnnetu objekt"...kus kui hakkab midagi kiiva kiskuma siis kisub.ja paljudel!!! ja samas on objekte kus kõik laabub....need on ikka enamuses. alles hiljuti tegin värvimisel vea,no tean,et nii ei tohiks teha aga ometi tegin....ei saa aru miks:))
Mina pole oma lühikese 8 aastase staazhi juures veel sellist objekti, nagu "Õnnetu objekt näinud", pigem on nende nn.objektide taga kehvad peremehed(kellel pole mingit visiooni, mida nad üldse saada tahavad ja ei suuda otsustada millisest otsast tuleks tööd alustada).
Igast õnnetust objektist saab peaaegu alati korraliku tulemuse, kui peremehed on koostööaltid ja usaldavad ka mingil määral ehitajat.
Viimistlus Duo OÜ
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
entu1151
külaline

:D Murfy seadus"mis p..sse peab minema ,see ka p...sse läheb! Mul on olnud objekte kus töötasid tõesti head spetsialistid kuid ometi oli üks apsakas teise järel,muidugi lõpp tulemus sai rahuldav,kuid!!!!....ei läinud poolt aastatki kui selles majas keegi suri ootamatult või isegi oli objekt kuhu nurgale pandi pomm ning see läks uuesti kap. remonti.Selge see,et kui tööde alustades on ehitaja ja omaniku vaheline suhe üksteist usaldav on ka lõpptulemus alati kvaliteesem !!!!
Vasta