Mul on vaid puhumine automaatne pandud. Talvisel ajal, kui midagi muud kütad, siis ei hakka seade vastu töötama, vaid vaikib seni, kuni tunneb, et tal liiga külm hakkab

Lugemata postitus Postitas Hiid »
Lugemata postitus Postitas onusnooker »
Mõistlik oleks olnud kirja panna ka soojuspumba mark! Muidu ei tea ju keegi mis s**t sulle on sattunud.Qit kirjutas:Aga mul on selline küsimus.Soojuspumbal on automaatne reziim,juhendis on ilusasti kirjas,et aparaat seadistab ennast ise,kuidasoleks kõige sobilikum toatemperatuuri hoida.Aga see raisk kukub täiega külma uhtma,kas teistel ka nii on,või on see automaatne reziim mingi Aafrika riigi jaoks mõeldud,aga kahjuks on see aparaat just mulle sattunud.
Lugemata postitus Postitas Qit »
Lugemata postitus Postitas nosy »
No see Galanzi sõimamine soojuspumbaks on küll alatu …. Kasuta suvel jahutuseks ja asi ants!Qit kirjutas:Mingi Galanz on,ekraanile tuleb24,aga uhab täiega külma ja esimest leiget õhku hakkab üldse alles29 juures tulema.Midagi on vist mäda või?
Lugemata postitus Postitas aare »
AUTO-rezhiimi on sobiv kasutada vaid perioodil, kui välistemperatuuri kõikumised on suured (apr-mai) : päeval kütab päike läbi akende ruumid liiga soojaks ja öösel vajatakse lisakütet. AUTO-rezhiimis chekib siseosa iga poole tunni järel olukorda ja valib selle järgi sobiva töö (küte või jahutus). Temperatuurisensorid pole eriti täpsed ning lae all on tavaliselt temp märgatavalt kõrgem kui allpool. Nii võibki juhtuda, et seade vahepeal kütab, seejärel aga jahutab tehtud soojust maha. Sellise ebameeldiva ja rahaliselt kuluka olukorra vältimiseks tuleks talveperioodil valida kütterezhiim ja suvel jahutusrezhiim. Seda eriti on-off seadmetega, milledel pole sujuvat töö regulatsiooni. Õhuvoo suuna ja ventilaatori töökiiruse AUTO-valik pakub aga lihtsalt optimaalseima (seadme arvates) seadistuse õhu liikumisele.Qit kirjutas:Aga mul on selline küsimus.Soojuspumbal on automaatne reziim,juhendis on ilusasti kirjas,et aparaat seadistab ennast ise,kuidasoleks kõige sobilikum toatemperatuuri hoida.Aga see raisk kukub täiega külma uhtma,kas teistel ka nii on,või on see automaatne reziim mingi Aafrika riigi jaoks mõeldud,aga kahjuks on see aparaat just mulle sattunud.
Lugemata postitus Postitas Oravaonu »
Ei mõista, miks sa ikka jonnakalt AUTO-resiimi kasutad…Qit kirjutas:... temp toas 14 kraadi panin auto peale tema sunnik puhub täiega külma,kas ta tahtis maja 0 kraadini jahutada,et siis kütma hakata???...
Lugemata postitus Postitas Pets911 »
Lugemata postitus Postitas ahhhaaaa »
Lugemata postitus Postitas aru »
Lugemata postitus Postitas aru »
Lugemata postitus Postitas navigator »
Lugemata postitus Postitas aare »
Vaatasin järele ja sept lõpul, kui olin puhkusel, jäi tõesti ühele (Guldari) meilile vastamata. Vabandan!navigator kirjutas:... Ekokliima lubas maili tagasi saata kui ükskord kontorisse jõuab, aga see oli kaks kuud tagasi juba!...
navigator kirjutas:Tere uuesti, jah see sama mail. Vabandused vastu võetud, kuid ei saa selliste äride üles ehitusest aru, kui üks mees on puhkusel siis kogu firma tegevus seisab? Ja ka siit on näha, et keegi ei tea selle tööst ja sellest sedamest midagi, kas siis tõesti eestis ei ole kedagi kellel see olemas?
Tervitustega
Aga navigator, kui sulle kütteefektiivsuse (COP) näitaja pohhui on, miks soovid nii kallist lisatarvikut ja kallimate klassi kuuluvat soojuspumpa soetada? Kui senikasutatud odava masinaga rahul oled, siis saad ju selle modemi hinnaga mõne Samsungi või Galanzi vms soetada! Järelejääva rahaga võid käredama pakasega Kanaaridel või Egiptimaal ollanavigator kirjutas: PS! Neile kes halvustavad neid odavalt müüdavaid masinaid: Nimelt ise ostsin OSTA.ee oksjonilt 4500 eeku maksva seadme, siseosa LG ja välis Samsung. Pandi ülesse ja töötanudon ta tõrgeteta kaks aastat, mitte mingeid probleeme ja töötas ka -20 kraadi juures(muidugi mingit COPi taga ei ajanud) ja e juhtunud temaga midagi ja töötab ka siiamaani edasi. Selle raha eest on teda siiamaani küll olnud!
Lugemata postitus Postitas rere »
navigator kirjutas:PS! Neile kes halvustavad neid odavalt müüdavaid masinaid: Nimelt ise ostsin OSTA.ee oksjonilt 4500 eeku maksva seadme, siseosa LG ja välis Samsung. Pandi ülesse ja töötanudon ta tõrgeteta kaks aastat, mitte mingeid probleeme ja töötas ka -20 kraadi juures(muidugi mingit COPi taga ei ajanud) ja e juhtunud temaga midagi ja töötab ka siiamaani edasi. Selle raha eest on teda siiamaani küll olnud!
Tervitused teile!1
Lugemata postitus Postitas Hiid »
Lugemata postitus Postitas rss »
Lugemata postitus Postitas on ja off »
Ma ei leia selles jutus ühtegi fakti. Argumenteeri palun, millistele faktidele sa toetud? Sellisel kujul ei saa seda juttu kuidagi tõsiselt võtta.Loarvik kirjutas:Tegelikult ei olegi neil erilist vahet, põhimõte on täpselt sama. Lihtsalt Eestis on hakatud invertereid nimetama õhksoojuspumpadeks ja on/offe-konditsioneerideks, kuigi tegelikult mujal maailmas nimetatakse neid ühtemoodi. Isegi ingliskeelses juhendis on kirjutatud nii inverteritel kui ka on/offidel: "Split heat pump / Room Air Conditioner". Mõlemad on tegelikult konditsioneerid ja mõlemad on samas ka õhksoojuspumbad. Õhk-vesi puhul kehtib muidugi ainult heatpump sõna. See on firmade müügijutt, et on/off ei ole soojuspump, 10a. müüsid need samad firmad neid soojuspumpade nime all ja nüüd järsku on ainult konditsioneerid. arvan, et pigem spetsialiseeruti see aasta inverterite müügile ja ei arvestatud üldise majanduslangusega. Seega on neil firmadel pinnuks silmas igasugused on/offide soodsad pakkumised. Samas on vaja aga oma kaupa ka müüa. Seega räägitakse kliendile igasugust pläma ja laidedakse eelkõige on/offe ja nende müüjaid, et need ei toimi Eestis, kuigi ise on neid aastaid ise müünud.
Ma ei tahagi väita , et inverterid halvad oleks kuid, siiski on/offe on kasutatud Eestis juba 15a. ja teame kuidas need Eesti talvedega toimivad või ei toimi. Samas inverterid on hakanud levima alles viimsatel aastatel ja keegi ei oska öelda nende kestvuse kohta midagi, eriti mis puudutab odavaid invertereid. Kuna seal on kompressor ikkagi pidevalt töös ja sama kehtib ventilaatori kohta ka, siis ei ole ma päris kindlel nende pikaealisuses. Samas olen näinud on on/offi, mis on töötanud juba 12a. ilma ühegi probleemita.
Loomulikult on kasutegur inverteril suurem ,kuid samas on/offi hind on kuni 5x odavam, seega las igaüks otsustab ise, kõik me oskame arvutada ju.
Mina igatahes soovitan julgelt osta endale ON/OFF, kui rahakott rohkem ei kannata. Samas kui ikkagi soovite osta endale inverterit, siis vaadake natuke kõrgema COP-iga seadmeid ja rootorkompressoriga. 4,05 ei ole inverteri kohta eriti hea kasutegur, selliseid ei soovita osta, kuna hind on kallis ja on/offi-ga suurt vahet pole.
Annan veel teada, et olen tegelenud külmaseadmete paigalusega 20a., millest 10a. olen paigaldanud erinevates kliimaseadmeid müüvates firmades konditsioneere ja õhksoojuspumpasid. Momendil töötan ka ühes sellises üsna tuntud ettevõttes, ning tean ühtteist nende müügistrateegiast. Ka minule on ettekirjutatud, mida pean kilendile rääkima ja uskuge mind, et see jutt ei ole on/offide kasuks. Endal on küll mõnikord, raske vaadata kuidas klient oma viimsed sendid on inverteri ja paigalduse alla tagunud, sest müügimees on lihtsalt niivõrd "head tööd" teinud.
Inimesed, mõelge oma peaga ka, ärge võtke seda müügijuttu 100% tõe pähe !
Lugemata postitus Postitas nocria »
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025