Lingi kättesaamine

fretz
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lingi kättesaamine

Lugemata postitus Postitas fretz »

Jõudu,

NImelt mure järgmine, ca 7a tagasi sai pandud esimene pakettaken majale ( seda firmat vist enam ei eksisteeri ka) 3x pakett ja lingil oli vist krooni kujutis. Kuid lingi systeemiga juhtus midagi ja viskab yle jääb selline mulje, et seal on mingite hammastega systeem. Kuidas võiks see link ära tulla sealt kyljest kuna nagu tänapäeval pole seal kahte kruvi mida keerata vaid mingi ymmargune koonus, aga olen seda igatipidi kangutanud ja yritanud lõhkuda, aga kätte ei saa. Kas kellelgi on jagada mingisugustki inffi.

Tänud
F.
jantsa
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Re: Lingi kättesaamine

Lugemata postitus Postitas jantsa »

Tere.
Asjakohane oleks pilt antud aknalingist :)
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 105 korda
On tänatud: 84 korda

Lugemata postitus Postitas Hiid »

selle asja nimi on vanakooli SCHÜCO ja see link käib küljest niimoodi ära, et teed akna lahti ja siis seal lingiga kohakuti keskkohas on väike auk, kust mahub sisse vaid pilpanael. Surud naela vms. auku, samal ajal lingist tõmmates.Ja käes ta sul ongi. Kui aga aken lahti ei tule, siis on olukord kehvem. Siis on vaja teadmistega tegelast, nagu mina :lol: 8)
fretz
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas fretz »

Hiid kirjutas:selle asja nimi on vanakooli SCHÜCO ja see link käib küljest niimoodi ära, et teed akna lahti ja siis seal lingiga kohakuti keskkohas on väike auk, kust mahub sisse vaid pilpanael. Surud naela vms. auku, samal ajal lingist tõmmates.Ja käes ta sul ongi. Kui aga aken lahti ei tule, siis on olukord kehvem. Siis on vaja teadmistega tegelast, nagu mina :lol: 8)
tänud vastuse eest, põhimõtteliselt jamades saab selle arvatavasti lahti ka uuesti, sest jamades ma ta ka kinni sain, aga äkki oskad öelda et kas on mul mõtet seda ennem talve lahti teha? Et mis systeem seal sees on ja kas seal saab midagi remontida nii algse jutu põhjal arvates (nagu hammakad käiksid üle)

F.
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 105 korda
On tänatud: 84 korda

Lugemata postitus Postitas Hiid »

nurkades on elastne metalllint, millel on otsa kinnitatud hambad, nende sisse lähevad vertikaalsed ja horisontaalsed hammaslatid. Kusagilt on need hambad maha tulnud... Lahendusi on mitu. Alates lihtsalt tagasi panemisest, kuni kinni poltimiseni-neetimiseni-liimimiseni. See selgub, kui viga leitud.
Võib ka muidugi olla selline variant, et see mehhanism, kus on link küljes, ise puruks. Sel juhul ei aita suurt muu, kui väljavahetamine
Kui aknaid regulaarselt määrida, siis eelolev probleem ei saabu seitsme aastaga. ;)
Vasta