termostaatventiili reguleerimine

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
t.e
külaline

termostaatventiili reguleerimine

Lugemata postitus Postitas t.e »

Selline küsimus, kui võtta termostaat ventiilil see põhi korpus ära, siis seal on selline reguleerimis süsteem(http://img202.imageshack.us/img202/9949/img8243.jpg), rohelisel taustal on nr-d mis peaksid vist tähendama palju tegelikult vett radikatesse läheb? Ma ei saa ainult sellest rohelise osa keeramisest aru.. ma saan seda keerata nii päripäeva, kui vastupäeva ükskõik palju, kas see tähendab siis, et ikkagi igal nr-l on kindel ava suurus(vahet pole kas keeran selle nr-i ette päripäeva või vastupäeva?) Välisel termostaadil on nr-d 1-5, aga seal 1-6, mida see 6 siis tähistab?
aitäh
Külaline
külaline

Re: termostaatventiili reguleerimine

Lugemata postitus Postitas Külaline »

:bye: Mina ka asjast huvitatud.Kui see pealmine ära keerata siis meil on alumise peal kuńi 7 numbrit, siis ka mõned kriipsud.Kuna radiaarorid olid päris jahedad siis võtsin kätte ja kruttisin seda :banghead: nüüd olen saja täitsa paigast ära keeranud.Mis number, või mitmes kriips peaks olema kõige üleval, kui keerata seda ventiili kellaosuti suunas?????Ei ole ikka vaja torkida seal, kus pea ei võta :evil:
tcumen
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas tcumen »

Pildil olevate numbrite kohta ei oska midagi tarka kosta. :mrgreen:
Aga termostaatventiili juhitakse termostaadi pea poolt sellele keskel olevale metallist pulgale vajutades või järgi andes, mitte keerates. ;)
xxNIMETUxx
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas xxNIMETUxx »

numbrid näitavad läbilaske suurust.
oleneb eelseade ventiilist. osadel 1- 6või 7ni. osadel N-6ni.
1- minimaalne
viimane number maksimaalne kui just ei ole N tähist.
N- neutraal ehk maksimaalne

pöörata võib igas suunas ja täis ringe

asendit peab näitama sälguke messing osa peal
vee- ja küttesüsteemid, ventilatsioon, soojuspumbad, elekter, kodumasinad/seadmed: müük, projekteerimine, hooldus, remont 58367067 spegrupp@gmail.com
Vasta