Vaatamata kõigile tõhusatele seadmetele, mida me igalpoolt kokku võime hankida... vaatamata raha sääslikkuse ideele...vaatamata lootusele, et erinevad seadmed hirmutaks või hoiaks vargaid ära... Ma leian, et mõtekam oleks ikkagi maksta enda ja oma asjade turvalisuse eest natukene raha. VÄhemalt säästad oma närve, teades, et kui midagi juhtub, siis ei pea sa ise hakkama orgunnima mingit naabrimeest või patrulli või veel hullem ise kohale sõitma. Lähevad inimesed, kes on määratud sellega tegelema ja ongi kõik. Praegune aeg on vabsee lihtne, teed ühe liitumise ja maksad mingit tühist kuumaksu( hinnad on tänapäeval nii odavad) ja elu ongi ilus. Alles hiljuti tuli g4s'il kampaania välja, milles neil on aastane 0-omavastutus kindlustus- maksavad sul kahjud kinni. Ja samas maksad ainult 269.- kuus, millega saad tasuta kõik seadmed ja süsteemd.
Ma pikalt ei hakka välja kirjutama aga infi saad siit: http://www.koduvalve.ee
Nii, et pigem maksa veits raha ja ära söö oma närve- see raha ei lähe valesse auku ju.
valve
Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
-
- külaline
Re: valve
Lugemata postitus Postitas eiks »
Jutu UBA seisneb selles, et pole mõtet leiutada mingeid süsteeme, mis on juba leiutatud. näiteks: apple arvutid on kõige paremad, see on fakt. sa ei leiuta uut või ei hakka PC'd promoma sellepärast, et sa säästad nende pealt mingi tühise summa. Mõne aja pärast kui su PC on kokkujooksnud nagu vana muul, on apple inimesel kõrval sulle küsimus- AGA MIKS?
sellepärast, et konstateerides fakti jõuame arusaamani võta turuliider, võta parim mida pakutakse. Inimesed on selle nii kõrgele upitanud.
jõuame tagasi OA juurde: siiani olen ma uurinud ja näinud, et ainult g4s tuleb igalt poolt välja kui tõesti tõhusa teenusepakkujana. Teised ärplevad siin ja seal, aga mingit reaalselt vastukaja ei anta.
ehk siis sinu turu väitele on siin samamoodi vastus olemas.
või mis?
sellepärast, et konstateerides fakti jõuame arusaamani võta turuliider, võta parim mida pakutakse. Inimesed on selle nii kõrgele upitanud.
jõuame tagasi OA juurde: siiani olen ma uurinud ja näinud, et ainult g4s tuleb igalt poolt välja kui tõesti tõhusa teenusepakkujana. Teised ärplevad siin ja seal, aga mingit reaalselt vastukaja ei anta.
ehk siis sinu turu väitele on siin samamoodi vastus olemas.
või mis?
- sashaobrok
- Ehituspenskar
- On tänanud: 36 korda
- On tänatud: 43 korda
Lugemata postitus Postitas sashaobrok »
Sa kas oled nüüd g4s promomees või puu otsast kukkunud.
edit: Ja apple teema kah takkapihta jah
)
edit: Ja apple teema kah takkapihta jah

vanaema on sul veteran...
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas eiks »
ok. jätame apple teema kõrvale. Puu otsas ma pole:D ja isegi kapsalehtede vaheline müüt on ammu ära murtud. minu seisukoht on lihtasalt tugevalt g4s poolne, sest ma pole siiani veel ühtegi konkureerivat koduvalve firmat näinud, mis reaalselt suudaks midagi teha. pelgalt sms teavitusega mul ei ole ju midagi peale hakata.
või mis te ise arvate g4s ja gsm võrdlusest- või vabsee pakkuge mingi muu kui on pakkuda midagi asjalikku
või mis te ise arvate g4s ja gsm võrdlusest- või vabsee pakkuge mingi muu kui on pakkuda midagi asjalikku
Mine “Elekter, elektriseadmed”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit