malmradikate läbipesu

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
krõhva
külaline

malmradikate läbipesu

Lugemata postitus Postitas krõhva »

Meil on oma korteri gaasiküte. Seinal vanad malmradikad. Kuna tuleb vahetada gaasikatel, siis mõtlesime samaaegselt l2bipesta ka kyttesüsteemi,sest katlast kaugemal olevatesse radikad ei soojene hästi. Kas keegi teab mõnda sellist asutust, mis sellega tegeleb?
Kasutaja avatar
Dolby
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 1 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Dolby »

Olen kuulnud, et need vanad malmid vahetatakse välja. Endal korteris ka plaanis see. Pidid olema ebaeffektiivsed võrreldes uuematega. Järsku keegi teadjam oskab vastata. Kui sul lokaalne küte, siis tasuks eriti selle peale mõelda. Mul üldine keskküte ja vahetan rohkem esteetilisema välimuse saavutamiseks.
Ma ei ole ehitusspets...!
freed
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas freed »

:( :( :( Tere meil om ka plaanis korteris oma kütte piale minna aga eip tia veel millise ehk räägid kuidas sa oma gaasiküte tegid ja palju ta ummbes maksma võib minna?ja kas ikke sooja ka saab kui väljas oma 30 ja enam külma om :( :( :(
Imre
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Imre »

Uute ja kenamate radikate vastu vahetamine iseenesest kena mõte,kuid tavalise keskütte juures omad mured,nimelt vesi seal radikas on kole saastunud ja must mis ummistab kaasaegse radika õhukesed ribid ja termostaadi üpris ruttu.
Väga harva saadaval.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Malm radiaatoreid pestakse kaustilise soodaga/Tavaliselt ryhu all 3-4 atm/
Külaline
külaline

Anonymous kirjutas:Malm radiaatoreid pestakse kaustilise soodaga/Tavaliselt ryhu all 3-4 atm/
Aga kes näiteks kesk-eestis sellega tegeleb ?
Külaline
külaline

Oskab keegi öelda, mitme protsendilist seebikivi lahust kasutada keskkütte süsteemi läbipesemiseks ja kaua sees hoida ?
Vasta