Suured Tänud..
Lugemata postitus Postitas -crea- »
Lugemata postitus Postitas -crea- »
Lugemata postitus Postitas höövel »
Lugemata postitus Postitas rix1 »
Lugemata postitus Postitas tcumen »
Eeldan, et tegu on trepiga siseruumides. Sel juhul ei ole seal Pinotexiga midagi teha, vastupidi, see tuleks sealt üldse eemal hoida.-crea- kirjutas:Tere.. Et pmst on siis puidust trepp mis oleks vaja nüüd lakkida üle. Praegu on trepp mingi ühe aasta seisnud niisama , see tähendab et kui sai ostetud siis ta oli mingi asjaga ikka immutatud.. aga jah nüüd oleks vaja lakkida. Pmst küsimus olekski selline , et kui ma tahan enne lakkimist nagu toonida seda või mis iganes.. siis milline oleks tööde järjekord? (mõtlen et kas lihvin kergelt üle, panen peitsi siis pinotex ja siis lakk?) Ja siis veel ka et milliseid tooteid üldse kasutada (firma , mark jne )- ma ise sellel asjas suht võhik nagu aru saada on![]()
Suured Tänud..
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Lugemata postitus Postitas di20 »
Ma ei kujuta küll ette milline see õhuniiskus ja temperatuur peaks olema, et lakk mingisuguseid probleeme valmistaks. Selles ju laki mõte ongi, et aeglustada oluliselt tsüklit.Külaline kirjutas:puit kui on niiskemas ruumis ,oleks mõttekam puiduõliga immutada.lakk ei lase puidul hingata,niiskus sisse aga väljamineku puhul lakk muutub takistuseks.enamjaolt ei soovitata puitu ja lakki omavahel kooskõlastada.
Lugemata postitus Postitas Ever »
Lugemata postitus Postitas HÖÖVEL »
Lugemata postitus Postitas heitja »
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025