Krohvimise ja maalritööde hinnad

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
Külaline
külaline

Krohvimise ja maalritööde hinnad

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tere!

Kuna ise olen 3a siit ära olnud Iirimaal ja hetkel mõtlen kas lähen tagasi või hakkan siin midagi tegema.Hindasid mäletan tollest ajast enamvähem aga praegused hinnad lõid mind pahviks. Nimelt kunagine töökaaslane töötab ja kutsub mind ka.Kui küsisin hinda, siis ütles naerataval pilgul, et tööd jagub.Krohvimine fibole mp-ga 20eek/m2 ja maalerdus(2x pahteldus, lihvimine,krunt,värvimine)20eek/m2.Minuarust olid sellised hinnad krooni alguses 1994 või 1995 aastal.Kas olen nüüd mina loll, et pointile pihta ei saanud või endine töökaaslane nupust ärakeeranud?
külaline 2
külaline

Re: Krohvimise ja maalritööde hinnad

Lugemata postitus Postitas külaline 2 »

Oled kõigest õigesti aru saanud, st. - kõigepealt pöörasid nupust ära need, kes tahtsid sellie hinnaga tegijaid saada :lol: ja siis pöörasid ära töötegijad, kes hakkasid selliste hindadega ka tööd tegema :banghead: . Ja nüüd on"pupu" :cray: ! Nii,et ots ringi ja tagasi.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 420 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Külalisel 2 on õigus, siinsetes firmades on jah millegipärast sellised utoopia valdkonda kuuluvad hinnad, millega ära ei ela ega sure kah päris nälga.Eratellijate hinnad on veel normaalsed, aga neid töid jagub ainult neile, keda konkreetselt kutsutakse(tahetakse) ja neil on arvatavasti tööde järjekord.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
jenga
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas jenga »

Tere.Selliste hindadega võivad teha ainult need kes midagi teha ei oska ja,et omale leiva raasukest lauale saada siis ongi nõus hinda langetama ainult et keegi neid palkaks.Ise korrigeerisin ka enda hindasid MASU alguses aga tundub ,et hinnad hakkavad tõusu poole keerama ja paljud kliendid on aru saanud,et odavam on tellida kallim tegija.
Vasta