Põranda valamine
-
- külaline
Põranda valamine
Lugemata postitus Postitas Külaline »
-
- külaline
-
- külaline
Taastaja.
-
- külaline
betoonpõrand
Lugemata postitus Postitas suzy »
ka mul oleks küsimus betooni kohta! on vaja valada põrand tulevastesse eluruumidesse. keegi siin mainis, et peaks olema 10 cm peno betooni all aga kas 5cm peno + armatuurvõrk ei piisa? ja veel, lugesin, et talvel ei soovitata alla 0 kraadi üldse betooni valada. ei kõvastu ära. kas siis muud lahendust ei ole kui betoon? kuigi, jah, ma valisin betooni just selle odavuse tõttu. kergkruus läheks ikka jube palju kallimaks.
ühesõnaga: mida teha kui oleks vaja kohe praegu töödega pihta hakata? kas ruum eelnevalt soojendada või on praegu juba piisavalt soe, et 5 cm betonikiht valada?

Re: betoonpõrand
Lugemata postitus Postitas reggie »
on olemas betoonile lisatavad möginad (kallid aga efektiivsed). Kui tellid betooni siis saad ka juurde tellida vastava keemia.suzy kirjutas:tere!
ka mul oleks küsimus betooni kohta! on vaja valada põrand tulevastesse eluruumidesse. keegi siin mainis, et peaks olema 10 cm peno betooni all aga kas 5cm peno + armatuurvõrk ei piisa? ja veel, lugesin, et talvel ei soovitata alla 0 kraadi üldse betooni valada. ei kõvastu ära. kas siis muud lahendust ei ole kui betoon? kuigi, jah, ma valisin betooni just selle odavuse tõttu. kergkruus läheks ikka jube palju kallimaks.
ühesõnaga: mida teha kui oleks vaja kohe praegu töödega pihta hakata? kas ruum eelnevalt soojendada või on praegu juba piisavalt soe, et 5 cm betonikiht valada?
-
- külaline
to reggie
Lugemata postitus Postitas suzy »
aga asja idu on teha seda väikseimate kuludega. betoon ja see mögin, nagu ütlesid maksavad ju mitte vähe aga sellele tuleb otsa ka ju valamise ja lihvimise maksumus.
ja kuskohast leida see vend kes ei küsiks hingehinda?
-
- külaline
Re: to reggie
<<<Kõige odavam on ise teha,siis jääb hing sisse! Korralik töömees koos seadmetega teeb keskmise turu hinnaga ja egas parmudki pudeli ja leiva eest enam ei tööta.suzy kirjutas:aga minu eesmärk oleks just võimalikult odavalt läbi ajada. no muidugi mitte nii odavalt, et kvaliteet kannataks. praegusel suht külmal ajal tuleks vist ruumid ka eelsoojendada, või mis? ma ei tea sellest midagi, ainult niipalju kui netist ja ehitusajakirjadest lugenud olen. ja mida rohkem ma loen seda ebakindlamaks muutun :s aga töö tuleb ära teha.
aga asja idu on teha seda väikseimate kuludega. betoon ja see mögin, nagu ütlesid maksavad ju mitte vähe aga sellele tuleb otsa ka ju valamise ja lihvimise maksumus.
ja kuskohast leida see vend kes ei küsiks hingehinda?
Re: betoonpõrand
Lugemata postitus Postitas Incikas »
suzy kirjutas:tere!
5sendisest penost piisab küllalt,võid peno asemel panna ka kõva villa-ise vaata kumb odavam tuleb...Peno -villa peale kile ja alles siis võrk.
Ruumis võiks ikkaolla jah nii plussi poole peal,muidu kivistub kauem(vesi aurab aeglaselt välja ju...) Pane ukse-aknaaugud kinni ja mingi puhur sisse ja anna tuld!
Lugemata postitus Postitas Imre »
:)
Lugemata postitus Postitas reggie »
Re: :)
Lugemata postitus Postitas Incikas »
reggie kirjutas:on olemas ka pudeliga müüdav külmarohi, hinda ei oska öelda aga ega ta väga odav pole. Olen korra kasutanud, kuni -10 (vist) toimis vägagi hästi.
Mõeldi vist seda,mis Säästukas alla 50 eegi maksab

-
- külaline
Re: Põranda valamine
Lugemata postitus Postitas kivikõva »
Tundub, et olen liigselt priisanud?
ELuruumidele tegin põranda valu nii: pinnase puhastasin saviliivani,kile(0,2) 20cm peno(eps100,1x100,2x50),kile(õhem), kanduritel armatuurvõrk(6mm),mõnda kohta põrandasoojustus veega,valu peale mõnda kohta elektriga soojustus.
Mine “Betoon ja betoonitooted”
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu