Salv kaev 20m puhtaks?

vanad postitused
Riks
külaline

Salv kaev 20m puhtaks?

Lugemata postitus Postitas Riks »

Kas keegi on kokku puutunud sellise tööga? Milliseid vahendeid selleks kasutada ja milliste riskidega peab arvestama? Ootan huviga asjatundja soovitust.Tänan!
<< salvkaev <<<
jottess
külaline

Salv kaev 20m puhtaks?

Lugemata postitus Postitas jottess »

Sama küsimus vaevab ennastki. Plaanis sama töö ette võtta, ainult et kaevul sügavust ca 3,5 m niipalju kui mõõta õnnestus. Huvitaks siis ka, et mis võtteid kasutada? Mis ja kuidas?
<BR>
<BR>Tänud!
tom
külaline

Salv kaev 20m puhtaks?

Lugemata postitus Postitas tom »

Tõmba pumbaga kuivaks ja räägi pritsimehed pehmeks. Nii saad küige parema tulemuse. Survepesuriga võib ka proovida
jottess
külaline

Salv kaev 20m puhtaks?

No selge see, et kuivaks tõmmata, settinud muda, kivid, teod ja igasugune muu jama välja tõsta etc. Aga mis edasi? Kuidagi ja millegagi tuleb ju seinad ka ära desinfitseerida. Pakun, et see kaev, mille puhastamine mul ees seisab, on seisnud nii 10 aastat. Ja olen lugenud, et peale esmakordset puhastamist tuleb lasta veel uuesti sisse imbuda ning seejärel veele mingi kogus aktiivset kloori lisada. Kui suur see kogus võiks olla? Ütleme näiteks 1 m3 vee kohta.
tom
külaline

Salv kaev 20m puhtaks?

Lugemata postitus Postitas tom »

mina klooriga küll ei riskiks, pärast ei saagi lõhnast lahti.
<BR>Pigem korrata mehaanilist pesu neli viis korda
jottess
külaline

Salv kaev 20m puhtaks?

Täpselt seda sama soovitas üks laborant ka mulle, niiet üritan siis algul lihtsalt ilma mingi keemiata seda puhastada, seejärel viin proovid laborisse ning eks näis, millised tulemused sealt siis tulevad.
<BR>
<BR>Tänud Tom!
Vasta