Autole järelkäru rentimine/ostmine???

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
Kasutaja avatar
anduke88
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 2 korda
Kontakt:

Autole järelkäru rentimine/ostmine???

Lugemata postitus Postitas anduke88 »

Tere
Loodan, et antud teema sobib siia alafoorumisse. Peaks ju sobima, kuna paljudel vaja ehitusasju vedada. :D Aga autosse kõike ju ära ei mahuta.

Kust oleks võimalik rentida Tartus või Tartumaal autole järelkäru soodsalt? Asja ajab ära üheteljeline kaanega suurem käru. Peaks olema võimeline kandma ~300kg. Ei huvita need mikrokärud ehk nö 80cm x 80cm mõõtmetega. :?

Internetilehtedelt ei leia siit(Tartumaalt) rentijaid peale suurte ehituskaupluste. Neil hinnad üpriski soolased, ning Bauhofi ,,sooduskärudele'' ei saa siin üldse ligidale, sest need alati väljas ning kärusid ei broneerita seal ette. Nii igatahes üks tibi seal infoletis seletas. Ütleks, et täiesti masendav süsteem neil seal.

Kui vaadata netilehti, siis tekib ka küsimus, et miks Tartu kandis pakutakse vaid nii kalleid kärusid, kui Tallinnas on võimalik saada 2 teljelist piduritega kõrgendatud pordtede ning plastkaanega käru ainult 150.- päevaks. Tartus hind vähemalt 2x kõrgem.

Ei pea olema rentijaks firma, võib olla ka mõni eraisik nt. :wave:

Teine asi. Kui omale näiteks soetada käru (1-teljeline, kõrged ääred, plastkaas), siis mis hinnaga peaks arvestama? Ei mõtle tutikaid kärusid. Just kasutatuid. Siin foorumis vist tehti diili juba 12k-ga. Kas kuskil ka üleval mõni leht, kus müüakse vanemaid kärusid kui 2008.a. valmistatud? A24-s vaid praktiliselt uued üleval. Kui mõnel äkki huvitav käru pakkumine või üleliigne käru, mida saaksin rentida, siis võiksite ühendust võtta. Kas siis siia teemasse, või saatke u2u/privaatsõnum. :hello:

Ma arvan, et kui sobib, võiks äkki ka siia teemasse panna ka infot, kus mujal Eestis saaks kärusid rentida soodsalt. Või isegi mõned inimesed oma kantaktid ja asukoha siia kirja panna, kellelt oleks võimalik rentida kärus(id). Samas võib olla teiste jaoks ka mingi teistsugune käru siin infoks (nt autode vedamiseks vms) :cool:
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 105 korda
On tänatud: 84 korda

Re: Autole järelkäru rentimine/ostmine???

Lugemata postitus Postitas Hiid »

kasutatud kärusid ei leia sa sellepärast kusagilt, et reeglina käru lihtsalt ei müüda ära. Liiga hea asi on.
Kui palju/tihti sa seda käru laenata tahad ja mille veoks? Sobivusel tuleb kõne alla mu oma käru rentimine ;) :jooma
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Anduke88!
Kus kohast on sul tulnud arvamine, et kui inimene või firma ostab endale käru oma tarbeks, siis ta tahab seda rentida odavalt?Kui käruga midagi juhtub, siis remontima peab seda ikkagi omanik, mitte rentnik ja ega see käru kogu aeg ka sõidus pole.Ostsin aasta tagasi endale isikliku käru kuna nägin, et rentimine muutus mõttetuks(250.-ööpäev, lühemad ajad sinna 150.- kanti) ja mõne aastaga ta tasub ennast ära.Kui ma hakkaks ODAVA raha eest rentima, siis sellest kärust ei ole varsti midagi järel.Olen näinud, millised on rendikärud pärast mõningast kasutamist ja need on ikka päris ära hooratud, aga Sa proovi-osta käru ja rendi seda 50.-eest pooleks päevaks ning ma tahaks näha, mis sellest aasta pärast järgi on.Ahjaa-lisaks käru hinnale on sellel veel maksud ka peal-ülevaatus, kindlustus ja kasko(rendikärudel).
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Kuradi soodsad rendi hinnad mujal eestis.Tõrvas maksab käru rentimine 450EEK ööpäev.
tcumen
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas tcumen »

renks
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas renks »

300kg on umbes 30 200st fibo plokki, mille kannatab ära väikseimgi tänapäevane käru. Ruumi jääb loomulikult üle. Skiffide-zubrjonokite jm nostalgia kohta ei tea.
Laias laastus kaht mõõtu nad on- 125 ja 150 laiad. Pikkus varieerub, a see pole minuarust üldse tähtis, laiust on teinekord rohkem vaja. Kerghaagistest siis ikka jutt, st. need, mida B-loaga vedada võid. Järelturg on kahjuks päris olematu jah, seetõttu olen ka ise oma suvilaehitusel mitmesuguste rendikärudega läbi ajanud. Nati rohkem tuleb logistika peale mõelda küll, et taksomeeter tühja ei tiksuks :)
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tartus olen ise rentinud Kivilinna Alvistrast (mitu eri suuruses ja hinnaga käru); lisaks on kärusid Olerexis (Jaama tn ning FI juures, vt http://www.olerex.ee/haagiste-rent), aga seal paistab hind kõrgem olevat.
Vasta