kiired,kärmed maalrid.

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
entu1151
külaline

kiired,kärmed maalrid.

Lugemata postitus Postitas entu1151 »

üldiselt kuulun nende nn.kuuetunni meeste hulka...st.armastan teha intensiivselt tööd umb. 6 tundi siis tunnen ,et olen end ammendanud lahkun objektilt.see 6t. on tõega raske intensiivne töö mitte aga töö mängimine ja tööl seltsielu arendamine!!! kuid!!!...olen märganud väga palju kadedust,pealekaebamist jne. just üldehitus meeste poolt kes töötavad tunnitasul!!!ka teiste maalrite poolt,kes on kas oimerdised või ka laus joodikud.:)tahaks ka teiste tublide ja kärmete maalrite arvamust kuulda!
martmees
külaline

Re: kiired,kärmed maalrid.

Lugemata postitus Postitas martmees »

ma olen ka tubli ehitusmees,mis sind veel huvitab.ahjja,kas minu peale
vaadatakse viltu kuidagi,ei vaadata.jõudu
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Entu1151!Sa rikud tööohutuse ühte kirjutamata,kuid üldiselt aktsepteeritavat põhireeglit-tööd tehes ei tohi higiseks minna või tööd tehes ei tohi tööriided märjaks saada(nii seest kui väljast),aga võib-ola sa ei higistagi.Jõudu ikkagi 6-tunniseks intensiivseks töötegemiseks!
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
maaler41
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas maaler41 »

Üldehitusest ma ei tea.kuid maalritöödel on küll nii,et tihtilugu polegi ühel objektil 8 tundi miskit teha.Kui m2 vähe ( näiteks 1 tuba) siis pahteldad (näiteks) selle ära ja lahkud.Mul pole ka kombeks tunnist lõunapausi või 30min. kohvipausi teha..teen oma töö ära ja lähen koju.Küll kodus jõuan süüa ja kohvitada.Moe pärast objektil oma 8 tundi täis passida on nõme. See mida teised mõtlevad on jama!KUi vaja,olen ka 12tundi tööl olnud.Kui saab,olen ka 3tundi päevas tööd teinud ja ülejäänud päeva "puhanud".Meie töö juures pole aeg tähtis.Tähtis on lõpptulemus.
Olen alati seda meelt olnud,et ühtki füüsilsit tööd ei saa teha kella järgi.Kui tunned,et enam ei jaksa ja kopp on ees,siis tuleb koju minna!Tunnialusel las töötavad need,kellele meeldib aega venitada...
Pole kunagi mõõtnud palju m2 jõuan 8tunniga pahteldada.... Aga üks on kindel 8tundi päevas ma lihvida küll ei jaksa.... Peame oma jõuvarusid ikka ise jaotama. Kui töömeest ei usalda,tehke ise! Arvan,et ühelgi korralikul töömehel pole eesmärk tööaega meelega pikemaks venitada! Meie palk ju sõltub meie jõudlusest!Mida rohkem teeme,seda rohkem saame! Tunnitasu on nõme! Niiet tööpakkujad-kui palkate endale töömehe,siis mõelge järgi,kas tahate,et mees viibiks võinalikult kaua objektil või et töö saaks tehtud normaalse kvaliteediga!
entu1151
külaline

Lugemata postitus Postitas entu1151 »

:))No ei oska teist moodi!!!Tõmban end 6t. ribadeks.Aga paljudele tundub,et vaat kui kergelt see kõik tuleb ja miks ta siis nii vara ära läheb.Mõne meelest nt.lagede pahteldust võib teha 12t.jutti ja pole häda midagi...kuigi millegi pärast nad seda ise ei tee.Ega ma pole ainuke selline,ainult kahju ,et mõnedes tekitab see kadedust ja mõistmatust.
valerik1
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas valerik1 »

Mina olen ka töö narkooman.
Kuid ma ei tee enam nii rutte enam kokemus näitab kes tahab nokib ja leiab vea .
Ma lõppedasin Tallinnas ühe objekti ja nüüd oü ei taha rahasid maksta leidsid mõni toru oli värvimatta jäänud.
Aga ise ei käi ega räägi siis tuleb teha ise tegevusi.
Ja siis mõtle kas paned seina knaufi või siis muud seina ja värvi valikuka on täitsa puus et kort on üks siis avastavad et see ei soobi paned teise siis see ka ei soobi ja lõpuks määrid kõikk seina siis lõpuks tuleb õige toon.
Ma ei saa aru kas siis ei oska telijad ja töö andjad oma vahell kokku lepida.
Ma panen orav rattas kort ühe objekti peal ja kort teise objekti peal.
Üle mõistuse küül ja mis on siis ruud hind teill lõhkumine pahteldamine värvimine. :banghead:
Vasta