Männilauad kokku kuivanud

põrandad, põrandatööd
veenoridori
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Männilauad kokku kuivanud

Lugemata postitus Postitas veenoridori »

Põrand on ~15a vana ja kulunud, tahaks üle lihvida ja uuesti lakkida. Kas keegi oskab soovitada, mida teha laudade vahele tekkinud pragudega? Äkki oskate soovitada ka mõnda vastupidavat lakki? Trepi juures tuli kunagi vamm sisse, siis vahetati kannatada saanud lauad välja ja lakiti üle, ma ei tea mis huinjaa lakiga, igatahes need lauad näevad nüüd 3-me aastaga välja sellised nagu poleks kunagi lakki näinudki.
iffoniff
Ehitusspets
Ehitusspets

Re: Männilauad kokku kuivanud

Lugemata postitus Postitas iffoniff »

selline põrand võetakse uuesti üles ja paigaldatakse uuesti siis juba ilma vahedeta .!

Teadjamad ei pane esimene aasta laudpõrandat üldse kinni et see uuesti tegemine lihtsam oleks . Hiljem läheb juba üks laud rohkem põrandale .
veenoridori
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Arvad, et saab need lauad sealt veel tervelt kätte, kui nad sinna 15a tagasi paigaldatud on, ma kardan, et lahti võttes lõhub lauad ära.
Kas vahde täitmiseks ei ole kellelgi mingit head nippi? Mul sõbral oli tammeparkett, millele tulid vahed sisse ja garantii korras täideti need vahed kuidagi nii ära, et muidu aru ei saanud, kui viskasid käpuli maha ja lähedalt vaatasid.
iffoniff
Ehitusspets
Ehitusspets

Lugemata postitus Postitas iffoniff »

saab ka silikooni täis lasta ja koos lauaga lihvida ,samamoodi tehakse ka laeva põrandaid .
veenoridori
Uus kasutaja
Uus kasutaja

:good: see võib päris ilus jääda, peaks katsetama erinevate toonidega, mis paremini sobib.
pintsel
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas pintsel »

Sikafleksi vahed täis ja lihvida.Eelnevalt pead praod korralikult puhastama. :thumbsup:
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Üks võimalus on enne pragude täitmist praod samalaiuseks freesida - aga sellega on ilmselt parajalt tegemist. Ise tulemust näinud ei ole, aga olen kuulnud, et nii on tehtud.
Vasta