Kas keegi oskab öelda midagi Hitachi kohta?

ehitustööriistadega seonduv. Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
Hitachi
külaline

Kas keegi oskab öelda midagi Hitachi kohta?

Lugemata postitus Postitas Hitachi »

Mõned räägivad et Hitachi on parem kui Makita. Ise kasutan Makitat ja ei saa väga nuriseda.
Kasutaja avatar
Jaan
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Jaan »

Minu arvamuse järgi on nad ühe klassi tööriistad- seega ühe kvaliteetsed
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Meil on tööl kõik Hitachi akutrellid. Väga head. Kiired (1500 pööret või oli rohkemgi), väikesed ja kerged ja lisaks 3 ampertunnise akuga. Probleeme pole esinenud. Kahjuks pole sama mudelit Eestis müügil näinudki. Väideti, et neid Euroopa turul ei müüdagi. Ometigi on Soomes müügil. Hind oli vist 250 eurot.
Külaline
külaline

to Külaline - lugesin ja lugesin aga ei leidnud mitte kuskilt, et jutt käiks mingist konkreetsest mudelist.
Külaline
külaline

Kahjuks mudelit ei mäleta ja praegu ei saa ka vaadata, kuna olen kodus. Aga küsiti nagu üldiselt Hitachi kohta ja ma lihtsalt rääkisin oma kogemusest Hitachi akutrellidega. Kuna teen ventilatsiooni, siis on puurimist palju ja aku peab tõesti hästi, lisaks on nad head kerged ja kiirete pööretega. Samas firmas osadel soomlastel on ka Hitachi relakad ja lööktrellid, kuid nende kohta ei oska ma palju öelda, olen vaid mõned korrad relakaga lõiganud.
motop
külaline

Re: Kas keegi oskab öelda midagi Hitachi kohta?

Lugemata postitus Postitas motop »

Hitachi kirjutas:Mõned räägivad et Hitachi on parem kui Makita. Ise kasutan Makitat ja ei saa väga nuriseda.
Kas keegi teab kes on Eestis maaletoja . Endal on firma mõtleme oma vennaga kas osta Hitachi või muu tööriista!
Hitachi
külaline

Lugemata postitus Postitas Hitachi »

motop kirjutas:
Hitachi kirjutas:Mõned räägivad et Hitachi on parem kui Makita. Ise kasutan Makitat ja ei saa väga nuriseda.
Kas keegi teab kes on Eestis maaletoja . Endal on firma mõtleme oma vennaga kas osta Hitachi või muu tööriista!
Hitachi autoriseeritud maaletooja ja remonditöökoda on:
Hammerjack OÜ
Vääna 13
11612 Tallinn
tel:6 729 511
fax: 6 729 510
http://www.hammerjack.ee
http://www.hitachi.ee
Saar
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Hitachi

Lugemata postitus Postitas Saar »

Üks müüja rääkis ,et muidu pole erilst vahet ainlt ,et hitachi omad tulevad laadimata akudega.
Kasutaja avatar
teen_ise
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas teen_ise »

Korralikud riistad ei nana võrrelda nö. laiatarbe kaubana pakutud nö. pro riistadega. Lööktrell peale vatti ja vilet pidanud vastu kenasti.
Olen alagaja remondimees, püüan ehitada arukalt, kui aega ja raha on, siis TEEN ISE!
vanarais
külaline

Lugemata postitus Postitas vanarais »

olen ise kasutanud ka hitachi tööriistu,mille ostsin namuse ca 3 aastat tagasi norrast...senimaani töötan nendega eestis..
väga töökindlad riistad.makita trelle olen 3 tk läbi pidanud milwaukeedega pole ka vedanud,samuti boschi elektrikatega
,samas hitachi akutrell 3,0 ah peab senimaani,kusjuures pole akude pidavus suurt vähenenudki.olen seni rahul.
vb vedas mul heade partiidega või olen suutnud hoida vastavalt aga müstilise vastupidavusega igaljuhul.
relakas oli ca 1700eeki
akutrellid ca 4300-4700eeki
tsirkelsaag/ketassaag 3500eeki
lööktrell 2300-2500
hinnad kuhjaga ära tasunud....
...pideva töö juures.
armering
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas armering »

Hitachi on ulme vastupidaav
Kõik betoonist ja kivist 53905131 Janno armering@carlnet.ee Viljandi
Külaline
külaline

Hitachi on hea, kuid Hammerjack´is freesile vahetsangi küsides viidi mind murutraktori juurde, no kurat mingi koolitus võiks tööriista müüjatel ikka olla.
Vasta